در واقع من این مطالب را از خودم درنمی آورم،بلکه حاصل مطالعات من هست.اولاْ:اگر باور ندارید،((کتاب های فیزیک نوین از پیتر سلز و نسبیت خاص و عام و کیهانشناختی ولفگانگ ریندلر و از بینهایت بزرگ تا بی نهایت کوچک خود اینشتین و کتاب نسبیت اینشتین نوشته ی ماکس بورن(جلد2))) را بخوانید و خود شاهد این قضیه باشید و همچنین در مستند The galaxies of the universe را ببینید که با تصاویری زیبا این پدیده را توصیف می کند.ثانیاً باز هم متاسفانه دارای تفکر غیر نسبیتی هستید که قوانین ترمودینامیک قدیمی که در قرن 18نوشته شدند باز هم زاده ی تفکر نیوتنی و آزمایش های تجربی هستند که امروزه بر صحت آن ها نامطمئن هستند؛زیرا در قوانین ترمودینامیک از قانون دوم نیوتون به عنوان معرف نیرو استفاده می شود که امروزه نسبیت آن را رد می کند!!به صورت زیر که با استفاده از خود قانون کار و انرجی رد می شود؛چون در فیزیک سنتی جرم ثابت در واحد زمان می بود پس خط بطلان بر قانون دوم نیوتون می کشد.طبق قانون ضربه نیرو و قانون دوم نیوتن داریم)) چون در فیزیک کلاسیک Mعدد ثابتی بود به صورت زیر نتیجه می شد
))اما می دانیم که جرم از روی سرعت متحرک در نسبیت به زمان حرکت بستگی دارد(
))این شیوه ی مشتق گیری از دو تابع مشتق پذیر نسبت به یک متغیر است که در پیش دانشگاهی خواندید کاری که نیوتن که خود یکی از بنیان حساب دیفرانیل و انتگرال است،کرد این بود که باامکانات آن زمان اندازی گیری ممکن نبود عقیده داشت که جرم در واحد زمان دستخوش تغییر نمی شود؛اما امروزه طبق فرمول(((
)))در میابیم که معرف تغییرات جرم در واحد زمان است.در ضمن:حد سرعت ناظر به طوری به سرعت نور میل کند جرم بینهایت نمی شود بلکه یک اختلاف اپسیلونی با بینهایت دارد که موجب این بر هم کنش می شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)