برای درک نمودار فاینمن از نظر من از نظر ریاضیات شرایط زیر لازم است:درک درست معادلات دیفرانسیل دوره ی کارشناسی از جمله محاسبات عملگر های هامیلتونی در معادله ی شرودینگر و کار با لاپلاسی ها (اگر خواستید من از برادر دوستم که دارد دوره ی کارشناسی کامپیوتر را می خواند جزواتش را به شما می دهم از طریق فایل عکس) و درک هندسه ی کروی و مثلثات قطبی و کار با اعداد مختلط و کمی هم زبر دستی در حل معادلات دیفرانسیل همگن و معمولی..از نظر فیزیک باید ابتدا مطالعاتی در زمینه ی الکترودینامیک کوانتمی(بررسی احتمال بر هم کنش ذرات کوانتمی)که خود فاینمن چون مردی قمار باز بود،عقیده به شانس و احتمال داشت توانست به علم احتمال هم کمک کند که نقطه ی مقابل اینشتین بود که می گفت خداوند با تاس بازی نمی کند و وجود الکترون را در لحظه ی قبل و بعد از اندازه گیری ناشی از متغیر های پنهان جهان می دانست نه اینکه خواص ذره قرار گرفتن شانسی آن در موقعیت های مختلف است!!.(من برای ریاضیات به شما که پیش دانشگاهی هستید کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال درسی 1و2 را توصیه نمی کنم بلکه کتاب((حساب دیفرانسیل و انتگرال جورج توماس و راس فینی ))و کتاب ((سیلور من)) برای فراگیری ریاضیات پیشرفته خوب است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)