سلام دوست عزیز منم اگه بودم فناوری اطلاعات رو ترجیح میدادم
واسه خوندن کاردانی ب کارشناسی بهترین کتابا واسه مدرسان شریف ک خیلی عالین واسه کاردانی ب کارشناسی.البته بگم ک زیاد رو عمومیا وقت هدر ندین چون ضریبشون یکه و تنها چیزی ک واسه رتبتون اهمیت پیدا میکنه درسای تخصصی رشتتونه.ریاضیاشم معمولا سخته و اگه نمیتونین رو اونام وقت نذارین.واسه اینکه از تاثیر دروسم بیشتر اگاهی پیدا کنین برین کارنامه های دوره های قبل کنکور افراد رو ببینین و با درصذایی ک زدن یه نتیجه گیری کلی کنین
بعدم بزار ین خیالتون رو راحت کنم و بگم ک کنکور کاردانی ب کارشناسی الان اصلا کار نداره حتی اگه دور اولم قبول نشین الان دانشگاه های غیر انتفاعی معمولا برای تکمیل ظرفیتشون همینجوری دانشجو میگیرن یعنی فقط کافیه ک کنکور داده باشین و بس قبولی.
کلا دانشگاه های سراسری هم خیلی کم پیش میاد ک تو مقطع کارسناسی ناپیوسته دانشجو بگیرن و اکثرا واگذار میکنن ب دانشگاههای غیر انتفاعی ک اگه تو شهرتون دانشگاه باشه فکر کنم اگه تو تکمیل ظرفیت اقدام کنین سریعا ب نتیجه برسین.
و زیادم سخت نگیرین ب خودتون اگه بخواین امتحان بدین راحت تر ازون چیزی ک فکرشو میکنین قبولی داره الان انقدر دانشگاه هست تو این مملکت ک اگه واسه هر نفر تکی هم کلاس تشکیل بدن بازم دانشجو کم میارن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)