وای من تجربش کردم یه شب خونه خالمینا خوابیدن یه سوسک اومد رو صورت بد رفت لای موهام
دیگه از اون شب خونه خالمینا نموندم.
یه حسی مثله دیدنه یه جنازه تیکه تیکه شده توی صندوق عقب ماشینت اونم تو شبه تاریکو مه گرفته
وااااااااااااااااااای![]()
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
نگووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!! من درجا سکته میزنم!!! یبار سوار اتوبوس شدم دوستم گفت سوسک رو سرته!!! جدی نگرفتم فکر کردم شوخی میکنه اصرار کرد روبه مادرم گفتم راست میگه؟؟ مادرم یه نگاه اندات بعد دستشو محکم آورد سمتم و سوسکو از شیشه پرت کرد بیرونو گفت آره .
یبار دیگه هم چهار پایه بیارم تا پرده هارو واسه عید بیاریم پایین بشوریم وقتی آوردم برادرم گفت خواهر مارمولککککککککک............ گفتم کوووو؟؟ گفت رو سرت جدی نگرفتم باز دوباره رفتم پیش مادرم مادرم دستمو گرفت برد حیاط و با یه تیپاا پرتش کرد.
اما یه خاطره .....
مادرم دبیرن یه روز که داشته از پله ها میرفته بالا یکی از شاگرداشو میبینه که گلوش باد کرده شدید میپرسه چی شده؟؟ شاگردش میگه سوسک وقتی خواب بوده رفته تو گلوش!!!! راست و دروغشو نمیدوننم ولی اگه راست باشه ........................
خدایا، به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان!
خیلی چندش اوره من اگه سوسک مرده هم ببینم جیغ میزنم و فرار میکنم حالا دیگه زنده و رو صورتم باشه فکر کنم از ترس سکته کنم
یه بار یه موش کوچولو دیدم چنان رو سرش جیغ زدم که بیچاره مرد.![]()
خیلی هم دوست داشتنیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)