سلام
اینکه در اینترنت نوشته منظور اینه که بعضی افراد از شیر جوشیده نشده برای تهیه بستنی و پنیر و ... استفاده میکنن..........علتش هم اینه که به نظرشون با شیر جوشیده نشده خوشمزه تره
اگر از جایی تهیه میکنید که از بابت جوشاندن شیر مطمئن هستید نیازی به نگرانی نیست
افرادی که در ده و روستا هستند هم اکثرا شیر رو میجوشونند....اگر نه که حتما از سلامت دام مطمئن هستند چون دام از خودشونه و بیماریش رو تشخیص میدن و در صورت ابتلا به بیماری و آگاهی از موارد ایمنی از شیر استفاده نمیکنن یا اینکه میجوشوننش( برای اونا تشخیص بیماری دام خیلی سخت نیست)
البته خیلیا دام رو واکسینه میکنن
آزمایشهای تشخیصی بوسیله گرفتن نمونه از خون انجام میشه......آزمایش رایت.کومبس رایت و 2ame
با درمان معمولا فرد طی 3 یا 4 هفته بهبود پیدا میکنه






پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)