دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 574

موضوع: درمانگاه عمومی نخبگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان

نقل قول نوشته اصلی توسط javan0012 نمایش پست ها
    با سلام من تازه گوشم راشسته ام دكتر گفته بايد هميشه موقع حمام داخل گوشم راپنبه چرب بگذارم سوال من اين است من كارم گرده وخاك زياد دارد ووقتي پنبه چرب داخل گوشم بگذارم گوشم چرب مي شود وباعث جذب بيشتر گردوخاك مي شود ايا وسيله ديگري جهت جلوگيري از ورود اب وجود ندارد وسوال بعدي ايا گردو خاك باعث جرم گوش مي شود وايا راهي وجود دارد
    سلام دوست عزیز
    بعد از استفاده از پنبه ی چرب گوشتون چرب میشه و به قول خودتون گرد و خاک جذبش میشه
    اگر گوشتون چرب نبود این گردو خاک به قسمت های داخلی تر ِ گوشتون نفوذ میکرد و اونجا توسط سِرومِن ِ گوشتون (موم گوش یا همون جرم گوش) به دام میفتاد.. خب این بدتره... پس بهتره این گردو غبار قسمت های خارجی تر گوش به دام بیفته و نتونه به داخل گوش راه پیدا کنه
    و سرومن تولیدی به طور طبیعی به طرف بیرون ( از طرف پرده گوش به طرف بیرون ) حرکت میکنه
    اگر هم سرمن قبلی خشک شده باشه با حرکت این سرومن ِ تولیدی ِجدید و حرکت فک، به سمت بیرون میان
    بنابراین این خیلی مهم هست که ذرات خارجی به داخل راه پیدا نکنن... و اونموقع شما میتونین آروم پاکش کنید وقتی کاملا میاد بیرون نه اینکه داخل گوش رو پاک کنید چون باعث برگشت موم به داخل گوش میشید

به نظر من چون توو کارتون زیاد با گرد و خاک سروکار دارین یه محافظی برای گوشتون تهیه کنید
    اگر نتونستین
    حتی میتونین خودتون درست کنید مثل این کلاه هایی که مثلا واسه اتاق عمل یا آرایشگاه ها هست که جنس پلاستیکی مانندی داره و دورش کشی نرم دوخته شده
    برای گوشتون هم میتونین همچین چیزی درست کنید که گرد و خاک بهش نرسه البته کش یا نخی که برای نگهداری استفاده میکنید شل و نرم باشه که اذیت نکنه
    و همیشه هم جدیدش رو تهیه کنید تا آلوده نباشه
    یا کلاه هایی که یه تیکه پارچه میاد روی گوش
    محافظ های گوشی که باید داخل گوش بذارن رو توصیه نمیکنم چون باعث بالاتر رفتن احتمال ابتلا به عفونت های باکتریایی و قارچی میشه

و سوالتون در خصوص جرم گوش
    ترکیبی از یسری از مواد هست که از غدد عرق و چربی مجرای گوش ترشح میشه و لایه های کنده شده ی پوست و مو و ..و خود اون ماده به دلیل داشتن اسید چرب اشباع و... و کلا اسیدی بودن خاصیت ضد قارچی و باکتری کشی داره ( البته نه همه نوع.)
    و همونطور که گفتم به طور طبیعی به طرف بیرون هدایت میشن
    حالا اگه به هر دلیلی این ها تجمع پیدا کنن و باعث کاهش شنوایی و گرفتگی و بشه در نهایت شستشو میکنن
    که این تجمع هم دلایل مختلفی داره
    یسری هستن مدام گوششون رو تمیز میکنن و این سرومن ( موم ) رو پاک میکنن!! خب گردو غبار و .. و به دنبالش باکتری و.. به داخل گوش راه پیدا میکنه و باعث تجمع و گرفتگی و بعضی موارد هم عفونت میشه
    یا نه کلا در یسری افراد این موم زیادی ترشح میشه و تجمع پیدا میکنه
    یسری هم بخاطر اینه که کانال گوششون تنگه
    یا انحنای کانال گوششون بیشتر از حد معمول هست
    و....

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. کاربرانی که از پست مفید سونای سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع