دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: آیا کسی می تواند درک درست و ریاضیاتی از 11 بعد در جهان به من بدهد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

پیش فرض پاسخ : آیا کسی می تواند درک درست و ریاضیاتی از 11 بعد در جهان به من بدهد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط genius1 نمایش پست ها
    متاسفانه نظرتان اشتباه است.در تئوری ام آن چه مطرح می شود 10 بعد مکان و 1بعد زمان است.در زمان بیگ بنگ 10 بعد مکانی بودند و 1بعد زمان مشترک در هر ده بعد آمیخته (نسبیت عام).در ضمن آنچه که شما از آن به ابعاد یاد کردید در واقع 4 نیروی عامل جهان و متغیر های ابعاد هستند.)g=t(هستند همچنین ضد ماده و ماده ی تاریک هم از این نیرو ها اشتقاق می یابند.منظور من از این سوال چگونگی چیدمان این بعد ها از لحاظ ریاضیات بود.4 بعد اول از نظر ریاضیات 3 بردار یکه (i,j,k)بعد زمان در این سه آمیخته است.در زمان بیگ بنگ هنگامی که 11 بعد در هم دوخته پس از انفجار دو تکه جهان موازی که یکی جهان 3 بعدی ما و دیگری جهان 7 بعدی است که زمان در این میان اشتراک داردبه وجود آمد.با استفاده از ریاضیات پیش بینی می شود که در اولین بعد از جهان دیگر جنبه منفی زمان (جنبه ی مختلط و موهومی اعداد )باید ظاهر شود.یعنی زمان منفی است.اگر این طور باشد طبق رابطه تبدیلاتی زمان از نسبیت خاص در تبدیلات لورنتس که مخرج کسر است اگر زمان منفی شود حاصل درون رادیکال منفی خواهد بود.((اگر با مکانیک موجی آشنایی دارید ()منظورم را متوجه می شوید)).یعنی نسبت سرعت شخص به سرعت نور از 1 بزرگتر و در نتیجه سرعت شخص از سرعت نور بیشتر می تواند شود.این نسبیت را نقض نمی کند چون خود اینشتین باور داشت که در چهار بعد حداکثر سرعت سرعت نور است و نه در بعد پنجم مکانی .منظور من از این سوال توضیح ابعاد نبود چگونگی معادلات مختصاتی آن ها در ریاضیات بود.ولی به هر حال از (مخفی) متشکرم.
    درود به مخت عزیزم! البته دسترسی به جهان موازی مثل دسترسی به گذشته است که غیر ممکنه.فضازمان هم پیوسته است نه پیکسلی پس در جهان ماده بیش از 3 بعد فضا و یک بعد زمان نداریم.موفق باشی.
    در مورد نظریه m بیشتر باید تحقیق کنم البته فکر کنم این نظریه برای واحد کردن تمام نیرو به وجود اومد
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 14th February 2013 در ساعت 08:36 PM

2. 4 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)