منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
من احتمالا دوس داشته باشم اون نخواست خودم هیچی برات نمیپزم میام با هم همونو بخوریم![]()
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
نون پنیر پلو![]()
زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي ….
:. آلبرت انيشتين .:
نفر قبلیم خسیسه براهمین من بش ممرغ سوخاری با شیوید پلو با ماهی میدم با دسر های چون ژله وسالادو...........
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
آقا سعیییییییییییییییییییید!!!! !!!!!!!!!!!!اون چیه؟؟؟!!!!!مگه داری درباره یه شی صحبت می کنی؟؟!!!!!!!!!!داری راجع به یک شخص صحبت می کنی هاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
- - - به روز رسانی شده - - -
آقا سعیییییییییییییییییییید!!!! !!!!!!!!!!!!اون چیه؟؟؟!!!!!مگه داری درباره یه شی صحبت می کنی؟؟!!!!!!!!!!داری راجع به یک شخص صحبت می کنی هاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
بفرمایید قدمت سر جاده
فقط قربونه دستت داری میای گوشتو برنجو خلال پسته و بادومشو بگیر تا درست کنم برات!
مشارکتیه دیگه!
مگه نه؟
- - - به روز رسانی شده - - -
بفرمایید قدمت سر جاده
فقط قربونه دستت داری میای گوشتو برنجو خلال پسته و بادومشو بگیر تا درست کنم برات!
مشارکتیه دیگه!
مگه نه؟![]()
منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان
نون و پنیر و سبزی
خیلی سالمه قبول نداری؟![]()
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)