یار همراه
اینکه با همکاران مذهبی کاری ندارید جزو افتخارات شماباد.برای من جای تاسف داره این وضع شما.اولا کدوم نظرات؟بنده با همکاران مذهبی کاری ندارم قبلا هم اینو گفته ام
ثانیا اگه خوب مطاله کنین و به ساعتهای پاسخها توجه کنین متوجه میشوین که بنده برا جواب دادن به دوستان تا ساعت 3و خورده ای شب پای لپ تاپ بوده ام اما بنده به همکاران شما که چیزی جز تمسخر و کپی و ایجاد شک در دیگران است جواب مستقیم میدم چون کسانی که انتقاد پذیر نیستند نظر نمیدن اشکال تراشی میکنند و این رسم تمام انتقاد ناپذیرهاست
ثالثا هدف در اینجا من نیست و تازه رسیدن یا دیر رسیدن نیست سخن از حرف مکتب و خداست. شماها منیت عالی دارین و این را به لباس زهد درآوردین.انشاالله غرض ها کنار گذاشته بشود
اگه چیزی در سایت میدهند ارزانی شما. فقط بدونین بنده نیامدم که به شماها و گروهی شدن شماها جواب بدم.بنده اومدم ناگفته ها را که شماها فکر میکنین نباید گفته بشه رو بگم و کاری به افکار شماها ندارم. بنده با کاربرها حرف میزنم و دوستشان هستم و ساعتها پای لپ تاپ مینشینم و نمیخوابم تا باهاشون حرف بزنم . شما باشید و چند نفری و افکار خودتان
ماتازه رسیده ایم شما را چیکار با تازه رسیده ها
درباره تهمت وتوهینهای شما من شمارو حواله به همون خدای مورد قبولتون میدم.
درباره مقررات بخش مذهبی هم اگه دیگه توی بخش مذهبی ازتون مطلبی دیده نشد بزارید بحساب سابقه فعالیتتون توی این بخش
خيانت فــقـر مي آورد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)