دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 62

موضوع: هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

نقل قول نوشته اصلی توسط Evil girl نمایش پست ها
    ببینین اینجا گفته : درحالی که پاکدامن و غیر زناکار باشید و دوستهای پنهانی نگیرید
    شاید منظور این بوده که زمانی بر شما حلال هست که با زنان مومن و اهل کتاب ازدوج کنین که پاکدامن باشید و زناکار نباشید و دوست پنهانی هم نداشته باشید. ینی اگه این جوری باشین بر شما حلال نیست که ازدواج کنین.( ینی شرط حلال بودن ازدواج شما اینه) و فکر نمی کنم که چون اول گفته زناکار نباشید و بعد از اون بلافاصله گفته دوست های پنهانی نگیرین مبنی بر این باشه که دوستی با جنس مخالف در سطح زناکاری باشه !
    باید به این هم توجه کنیم که گفته دوستی پنهانی ، آیه هم در مورد ازدواجه ...میشه اینجوری برداشت کرد که وقتی که میخواین ازدواج کنین نباید با کس دیگه ای جز همسرتون دوستی پنهانی داشته باشین . ینی اگر هم روابط دوستانه ای با کسی دارید نباید از همسرتون پنهان باشه.
    اینا برداشت خودمه !
    البته این هایی که گفتم به این معنی نیست که روابط دوست دختر ، دوست پسری رو تایید می کنم !
    نه دوست عزیز ببینین در ازدواج اجرت معنی نداره این قضیه در ازدواج موقت است.اصلا این آیه به ازدواج دائم اشاره نمیکنه و دوست پنهانی گرفتن را سوای اونها و جدا آورده و به مردان این دستور داده شده است و خطاب این آیه به مردهاست که میگه دوست پنهانی نداشته باشید. این برداشت شخصی بنده نیست آیه را اگه چندین بار بخونین و اگه تفسیرش رو بخونین متوجه میشین. و چون هیچ آیه ای در انحصار کسی نیست به همه مربوط میشه و إلا این آیه مردها رو مورد خطاب قرار می دهد

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 3 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

نقل قول نوشته اصلی توسط papie نمایش پست ها
    agha abdolah alan mano shoma che nesbati darim ????
    behtar nabud migofti dustiye salem ya dustiye gheyre akhlaghi???
    albate ghasde tohin nadashtam faghat nazaramo goftam
    بنده و شما تو یه سایت همکاری میکنیم و به هم دوست میگیم و هدف آیه ارتباط داشتن پسر و دختر است نه همکاری دوستانه.ممنون از وقت گذاشتنتون. البته شما نظر دادین توهینی نبود و بنده واقعا خوشحال شدم که نظرتونو دیدم. باید نظر داد تا از اطلاعات همدیگه بتونیم استفاده کنیم. خیلی ازتون ممنونم

آمین

4. 4 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    69
    دریافت تشکر: 88
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Evil girl's: جدید57

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    نه دوست عزیز ببینین در ازدواج اجرت معنی نداره این قضیه در ازدواج موقت است.اصلا این آیه به ازدواج دائم اشاره نمیکنه و دوست پنهانی گرفتن را سوای اونها و جدا آورده و به مردان این دستور داده شده است و خطاب این آیه به مردهاست که میگه دوست پنهانی نداشته باشید. این برداشت شخصی بنده نیست آیه را اگه چندین بار بخونین و اگه تفسیرش رو بخونین متوجه میشین. و چون هیچ آیه ای در انحصار کسی نیست به همه مربوط میشه و إلا این آیه مردها رو مورد خطاب قرار می دهد
    پس من الان از روی تفسیر المیزان می خونم بعد با هم در موردش صحبت می کنیم .

6. کاربرانی که از پست مفید Evil girl سپاس کرده اند.

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

س من الان از روی تفسیر المیزان می خونم بعد با هم در موردش صحبت می کنیم

دوست عزیز تفسیر نمونه رو بخونین بیایین حرف بزنیم. تو اینترنت میتونی پیدا کنی

آمین

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پس من الان از روی تفسیر المیزان می خونم بعد با هم در موردش صحبت می کنیم
    بنده قسمتهایی از ماهنامه قرآنی را مینویسم تا بهتر مفهوم منتقل بشه
    ........زن مسلمان حق ندارد با غیر مسلمان از اهل کتاب ازدواج موقت یا دائم داشته باشد چرا که زنان نسبت به پذیرش دین شوهرانشان خیلی آماده تر از مردان هستند لذا ازدواج مرد مسلمان با زن اهل کتاب فقط به صورت عقد موقت اجازه داده شده است نه دائم. زیرا آیه در ادامه از اجرت ، که بیشتر در عقد متعه(نکاح موقت) مطرح می شودسخن به میان آورده و قید «غیرمسافحین»(یعنی با انگیزه زناکارنباشید) و «متخذی اخدان»(دوست پنهانی) در آیه، بیانگر آن است که این دو قید فقط برای مردان و در عقد موقت و ارتباط پنهانی پیش می آید زیرا کسی با عقد دائم دنبال زنا و رابطه نامشروع داشتن نیست(تفسیر نمونه ذیل تفسیرآیه5 مائده) به دلیل(بقره آیه221 و ممتحنه آیۀ10) این آیه دوست دختر گرفتن پنهانی را در ردیف زنا آورده و آن را تقبیح می کند ولی برخی مسلمانان امروزه دوستی با جنس مخالف را نه تنها عیب و ننگ نمی دانند بلکه به آن افتخار می کنند.

اگه دلیلی دارید که بگه این رابطه درست است بفرمایید چون بنده خیلی دوس دارم رابطه داشته باشم فقط خدا نمیذاره اگه خدا بذاره من هم از خدام هست همانطور که قبلا گفتم.من هم دل دارم.خیلی هم عاطفی و مهربون هستم.این دل ما هم یکی رو میخواد یا نه؟ اگه خدا بگه باشه مشکلی نیس و درآینده هم مشکلی برات پیش نمیاد

آمین

9. 3 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

تو شهر ما خدا داره یواش یواش دعوت میکنه که بیایین با من حرف بزنین.بیایین درد دلهاتونو بگین. کی اذیتتون کرده؟ اگه اجازه بدین بنده برم چون حیفه درد دلمو به خدا نگم. آخه منم خستم و میخوام دردامو به خدا بگم.با اجازه.این صفحه رو باز میذارم تا اگه پیام گذاشتین بیام بخونم. خدارو چه دیدی شاید ایرادی نداشته باشه بلکه ما هم صاحب دوست شدیم.
    یامولاعلی(ع)

آمین

11. 3 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    69
    دریافت تشکر: 88
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Evil girl's: جدید57

خب من تفسیر المیزان رو دارم تو خونه و خوندم الان یه مقداریشو... حالا چه فرقی می کنه نمونه یا المیزان !
    اینجا آیه رو اینجوری معنی کرده :
    امروز همه ی پاکیزه ها برایتان حلال شد، و نیز طعام کسانی که اهل کتاب اند برای شما حلال، و طعام شما برای آنان حلال است ، و نیز زنان پاکدامن مومن و زنان پاکدامن اهل کتاب، که قبل ازشما مسلمانان دارای کتاب آسمانی بودند ، برای شما حلال است، البته به شرط این که اجرتشان را - که به جای مهریه در زن دائمی است - بدهید ، آنهم به پارسائی ، نه زنا کار و رفیق گیری ، و هر کس منکر ایمان باشد اعمالش باطل می شود،و در آخرت از زیانکران است.
    و تو یک قسمت از تفسیر همین آیه نوشته :
    آیه ی شریفه تصریح نکرده به این که منظور از این حلیت، نکاح دائم ایشان است و یا نکاح منقطع، تنها چیزی که در آیه می تواند قرینه باشد برای اینکه مراد نکاح متعه و انقطاعی است کلمه " اجر" است، و اینکه کام گیری از زنان اهل کتاب به طریق احصان باشد ، نه به طرق مسافحه و زنا کاری و رفیق بازی ، پس از این بیان نتیجه می گیریم که آنچه خدای تعالی از زنان یهود و نصارا برای مومنین حلال کرده آمیزش از راه نکاح با مهر و اجرت است، نه نکاح با زنا، ولی شرط دیگری در آیه نیامده و ...
    و با توجه به آیه ی گفته شده و آیه ی 105 سوره ی کهف : خداوند می خواهد به مومن بفهماند که اگر در جملات قبل، طعام اهل کتاب را و ازدواج با زنان عفیف آنان را بر شما مومنین حلال کردیم برای این بود که در معاشرت شما با اهل کتاب تخفیف و تسهیلی فراهم آوریم، تا این وسیله ای بشود که شما با اخلاق اسلامی خود با یهود و نصارا معاشرت کنید و آنان را شیفته ی اسلام بسازید و داعی آنان باشد یه سوی علم و عمل صالح.

پس غرض از تشریع از حکم مورد بحث این بوده، نه اینکه مسلمین این حکم را بهانه و وسیله قرار دهند برای اینکه خود را در پرتگاه هوا و هوس ها ساقط نموده، در دوستی و عشق ورزیدن با زنان یهودی و نصرانی بی بند و بار شوند و ... و دیگه عاشقی عقلو از کلشون ببره و از دین خودشون برگردن !!

نظرتون؟
    ویرایش توسط Evil girl : 7th February 2013 در ساعت 06:15 PM

13. 3 کاربر از پست مفید Evil girl سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    ارسال تشکر
    2,132
    دریافت تشکر: 979
    قدرت امتیاز دهی
    1808
    Array

مرسی آقاعبداله..به نظرمن که خوب بود..آموزنده بود

15. کاربرانی که از پست مفید pegah*_ سپاس کرده اند.

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نظرتون؟
    سلام دوباره
    فرق داشتنش که خیلی فرق دارند. تفسیر المیزان تقریبا تفسیر ثقیل و فلسفی است اما تفسیر نمونه مسائل رو بازتر کرده و به زبان ساده نگاشته شده است.بگذریم
    حرف بنده هم همین است که خدا این آیه رو دربارۀ مردان فرستاده.ثانیا اجرت در صیغۀ موقت است ثالثا رفیق بازی را با زنان غیر مومن قدغن کرده چه برسد به زنان مومن. بعد نوشته «
    زنا کار و رفیق گیری» نگفته «زنا کار یا رفیق گری» این دو باهم خیلی فرق دارند.مثلا شما میگین فلانی زیبا و قشنگ است یعنی هر دو صفت در یک سطح قراردارند یگه نمیگی فلانی زیبا یا قشنگ است «یا» کلمات را جدا و «و» کلمات را وصل میکنه مثل (علی و احمد )بیایند با (علی یا احمد) بیاید فرق داره در اولی هردو باهم میان و در دومی یکی میاد ودر این آیه میگه زناکار و رفیق گر نباشد این آیه به شدت رفیق گری را نهی کرده است یعنی هم زنا کاری و هم رفیق گری را نهی کرده است.اگه تفسیر نمونه رو هم بخونی متوجه میشی
    ویرایش توسط عبدالله91 : 7th February 2013 در ساعت 06:43 PM

آمین

17. کاربرانی که از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند.

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نظرتون؟
    در تفسیر و توضیح و درک آیات یه نکاتی رو مینویسم که شاید به دردتون بخوره. این جملات رو هیچ جایی ننوشته طبق تجربه خودم میگم. منبع هم نداره اما اگه به کتب تفسیر مراجعه کنی خودت این نکات رو میتونی استنباط کنی
    اول: در تفسیر هر آیه باید این را بدونی که شأن نزول آیه هیچوقت آیه را محدود نمیکند چون اگر محدود میکرد عمر قرآن مثه سایر معجزات تمام شده بود درحالی که با گذشت زمان بیشتر به موارد استفاده و کارساز بودنش می رسیم
    دوم: در تفسیر و رسیدن به مفهوم آیه به حروفی که کلمات رو ربط می دهند باید دقت کرد
    سوم: جملۀ اسمیه و یا فعلیه بودن آیه خیلی مهم است
    چهارم: به حروف شرطیه در آیه باید دقت کرد در بعضی آیات شرطیه ها برا تأکید مطلب مورد نظر پشت سرهم قرار می گیرند
    خیلی نکات هستن الان فقط بخاطر شما نشسته ام پشت لپ تاپ. همون که گفتم دیشب درد شدید داشتم نتونستم بخوابم یعنی در24 ساعت تقریبا 2 ساعت شایدم کمتر خوابیده ام خلاصه ناراحتی نذاشت بخوابم. از صبح هم رو فونت آیه کار میکردم چون سایت فونت آیه رو نداشت مجبور شدم عکس بگیرم بعد تاالان نشستم پشت لپ تاپ درحالی که دارم میفتم.اگه شما نظری نداشته باشین میرم دراز میکشم مغزم داره سوت میکشه.نکات زیادی برا تفسیر وجود داره که خستگی نمیذاره به ذهنم بیاد.بنده منتظر نظراتتم اگه نباشه امر کنین تا برم یه کم استراحت کنم. البته بی ادبیم رو میبخشین
    ویرایش توسط عبدالله91 : 7th February 2013 در ساعت 07:11 PM

آمین

19. 4 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)