دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: چرا بیکار نشسته ایم،دست به کار بشیم به هوش باشیم که خیلی نزدیک است و ما را می خواند

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    علوم آزمایشگاهی
    ارسال تشکر
    219
    دریافت تشکر: 310
    قدرت امتیاز دهی
    53
    Array

پیش فرض پاسخ : چرا بیکار نشسته ایم،دست به کار بشیم به هوش باشیم که خیلی نزدیک است و ما را می خواند

ارباب کرامت و عصمت به جهت هشدار و آمادگي بندگان خدا فرموده اند : چون به سرازيري قبر رسيدي در شب اول نکير و منکر به هيئتي هولناك به سوي تو آيند ، صداى ايشان مثل رعد غرنده و چشمهايشان مثل برق خيره كننده .مي پرسند : پروردگارت كيست و در دنيا که را مي پرستيدي ؟
    پيغمبرت كيست و به چه کيشي هستي؟ و دينت کدام است ؟

از ولى و رهبرت و ييشوايت بپرسند؟
    پس در آن حال چون پاسخ دادن بر مرده سخت و نيازمند کمک است ، خوب است که براي او در دو جا تلقين بگويند.
    يكى وقتى كه او را در قبر مى گذارند و بهتر آنست كه، با دست راست، دوش راست ، و با دست چپ ، دوش چپ او را بگيرند و حركت دهند و کلمات مورد نياز را به او تلقين كنند.
    و ديگر وقتى كه او را دفن كردند، مستحب است كه ولى ميت يعنى نزديكترين خويشان او بعد از آنكه مردم از سر قبر او برگردند نزد سر ميت بنشيند و با صداى بلند او را تلقين كند و بهتر است كه دو كف دست را روى قبر گذارد و دهان را نزديك قبر برد، و چنانچه درد سوزان فراق به او مجال نداد ديگري را به اين کار بگمارد.
    در حديث آمده است؛ که چون اين تلقين را كنند، منكر به نكير مى گويد: بيا برويم که نيازي به پرسش نيست ، پس برمى گردند و سؤال نمى كنند.

در كتاب "من لا يحضره الفقيه" آمده است كه چون پسر جناب ابى ذر غفارى (رضى الله عنه ) وفات كرد ابوذر بر سر قبر او ايستاده و دست بر قبر ماليد و گفت : خداى ، تو را رحمت كند اى ذر. به خدا سوگند كه تو نسبت به من نيكوكار بودى و شرط فرزندى را بجا مى آوردى ، والحال كه تو را از من گرفته اند من از تو خشنودم . به خدا سوگند كه رفتن تو بر من باكى نيست و نقصانى به من نرسد، "و ما لى الى احد سوى الله من حاجة" يعنى بغير از خدا به احدى نياز ندارم ، و اگر نبود هول مطلع [يعنى جاهاى هولناك آن عالم كه بعد از مرگ ديده مى شود] هر آينه خوشحال مى شدم كه به جاى تو رفته باشم ولكن مى خواهم چند روزى تلافى کوتاهي هاي گذشته نمايم و آذوقه براي آن عالم برگيرم و هر آينه اندوه تو مرا مشغول خود ساخته كه كارى كه برايت سودمند باشد انجام دهم سوگند به خدا كه براى مرگ تو گريه نمى كنم و غم مردنت را ندارم تنها غم من حال فرداى توست.
    فليت شعرى ما قلت و ما قيل لك؟ يعني پس اي‍كاش مى دانستم كه تو در قبر چه گفتى و به تو چه گفتند؟
    خداوندا حقوقى را كه براى من بر او واجب كرده بودى بر او بخشيدم پس تو هم حقوق خود را كه بر او واجب كرده بودى ببخش چه آنكه تو به جود و كرم از من سزاوارترى .
    و از حضرت صادق (ع) منقولست كه چون مؤ من را داخل در قبر كنند نماز در طرف راست و زكوة در طرف چپ او و برّ يعنى نيكويى و احسان مسلط بر او شود و صبر او در ناحيه اى قرار گيرد، پس وقتيكه نکير و منکر براي سؤ ال بيايند صبر به نماز و زكوة و بِر و نيکي گويد: صاحب خود را دريابيد يعنى پيکر مرده را نگاهدارى كنيد پس هر گاه از آن ناتوان شديد من نزد آن هستم .
    به خدا سوگند اگر هفت اقلیم را با آنچه در زیر آسمان هاست به من دهند تا خدا را در گرفتن پوست جویی از دهان مورچه ای نافرمانی کنم,این کار را نخواهم کرد... .

2. 5 کاربر از پست مفید moham-s سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    علوم آزمایشگاهی
    ارسال تشکر
    219
    دریافت تشکر: 310
    قدرت امتیاز دهی
    53
    Array

پیش فرض پاسخ : چرا بیکار نشسته ایم،دست به کار بشیم به هوش باشیم که خیلی نزدیک است و ما را می خواند

به پدر و مادر خود نیکی کنید... .
    روایت شده كه حضرت رسول صلى الله علیه و آله نزد جوانى بهنگام وفات او حاضر شد پس به او فرمود: بگو: لا اله الا الله ، آنگاه زبان آن جوان بسته شد و نتوانست بگوید، و هر چه حضرت تكرار كرد باز نتوانست بگوید؛ پس حضرت به آن زنى كه كنار جوان بود گفت : آیا این جوان مادر دارد؟ عرض كرد: بلى من مادر او مى باشم فرمود: آیا تو بر او خشمناكى ؟ گفت : بلى و الان شش سال است كه با او سخن نگفته ام حضرت فرمود كه از او راضى شو. آن زن گفت "رضى الله عنه برضاك یا رسول الله" یعنی خدا از او راضی شود به خاطر رضایت شما و چون این كلمه را كه مُشعِر بر رضایت او بود از پسرش گفت ، زبان آن جوان باز شد. حضرت به او فرمود بگو: لا اله الا الله گفت : لا اله الا الله حضرت فرمود چه مى بینى ؟ عرض كرد: مرد سیاه قبیح المنظر با جامه هاى چركین و بدبو كه نزد من آمده و گلو و راه نفس مرا گرفته . حضرت فرمود: بگو: «یا من یقبل الیسیر و یعفو عن الكثیر اقبل منى الیسیر واعف عنى الكثیر انك انت الغفور الرحیم» یعنی ای کسی که پذیرنده اندک اعمالی و از گناهان بسیار در می گذری، اعمال اندک مرا پذیرا باش و از گناهان زیاد من در گذر ، بدرستیکه هر آینه تو بسیار آمرزنده و مهربانی .

آن جوان این كلمات را گفت آن وقت حضرت به او فرمود: نگاه كن چه مى بینى ؟ گفت : مردى سفید رنگ ، نیكو صورت ، خوشبو با جامه هاى خوب را مى بینم كه به نزدم آمده و آن سیاه پشت كرده و مى خواهد برود؛ حضرت فرمود: این كلمات را تكرار كن ، تكرار كرد، حضرت فرمود: چه مى بینى ؟ عرض كرد: دیگر آن سیاه را نمى بینم و آن شخص نورانى نزد من است ، پس در آن حال آن جوان وفات كرد.
    محدث قمی مى گوید: خوب در این حدیث تأمل كن ببین اثر عاق پدر و مادر چه اندازه است كه این جوان با آنكه از صحابه است و شخصى مانند پیغمبر به عیادت او آمده و به بالین او نشسته و خود آن جناب كلمه شهادت به او تلقین فرموده ولى نتوانست آن كلمه را تلفظ كند مگر وقتى كه مادرش از او راضى شد آن وقت زبانش باز شد و كلمه شهادت گفت.
    به خدا سوگند اگر هفت اقلیم را با آنچه در زیر آسمان هاست به من دهند تا خدا را در گرفتن پوست جویی از دهان مورچه ای نافرمانی کنم,این کار را نخواهم کرد... .

4. 6 کاربر از پست مفید moham-s سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    computer
    ارسال تشکر
    303
    دریافت تشکر: 286
    قدرت امتیاز دهی
    54
    Array
    papie's: جدید103

mesle hamishe ali bud

6. 2 کاربر از پست مفید papie سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    computer
    ارسال تشکر
    303
    دریافت تشکر: 286
    قدرت امتیاز دهی
    54
    Array
    papie's: جدید103

در شگفتم

از کسی که می تواند به خاطر گناه استغفار کند ولی ناامید است.

"(شاه مردان(ع"
    نهج البلاغه حکمت 87

8. 4 کاربر از پست مفید papie سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    246
    دریافت تشکر: 134
    قدرت امتیاز دهی
    39
    Array

ولمون کن نقد بچسب نسیه حرامه

10. کاربرانی که از پست مفید nabaghe nashenas سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    روانشناسی عمومی
    ارسال تشکر
    31,663
    دریافت تشکر: 11,131
    قدرت امتیاز دهی
    29291
    Array
    zoh_reh's: جدید88

تلنگرهای بالا خیلی لازم و جالب بود ،

12. کاربرانی که از پست مفید zoh_reh سپاس کرده اند.

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    روانشناسی عمومی
    ارسال تشکر
    31,663
    دریافت تشکر: 11,131
    قدرت امتیاز دهی
    29291
    Array
    zoh_reh's: جدید88

آیا این مار و اینجور چیزها بطور فیزیکی وجود دارند؟

14. کاربرانی که از پست مفید zoh_reh سپاس کرده اند.

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط nabaghe nashenas نمایش پست ها
    ولمون کن نقد بچسب نسیه حرامه

با عرض سلام و احترام خدمت دوست عزیز که وقت باارزششون رو گذاشتن و این مطلب رو خوندن و نظر دادن.بله حرف دوستمان صددرصد درست است باید نقدرو بچسبیم همون نقدی که حداقل هرچند روز یک بار شاهد برگزاری مراسم ختم در نقاط گوناگون هستیم و اعلامیه ها هر روز جلوی چشممان رژه می روند و مائیم که توجه چندانی بهشون نداریم و از خودمان دور میپنداریم واین نقد است که یک روز عکس ما روی یکی از این کاغذها خواهد بود و هیچ نقدی به این وضوحی نیست و از دوستمان تشکر میکنیم که ما را به نقدترین موضوع در همه جای دنیا دعوت کردند این حقیر که از ایشون کمال تشکر را دارم که گوشزد کردند این موضوع فقط تلنگر نیست بلکه نقدترین موضوع در همه جای عالم است.متشکرم دوست خیرخواه و عزیز
    الان در تلویزیون آقای فردوسی پور اعلام کردند آقای خیابانی در سوگ پدرشون هستند اونم فردا در کرج سوگواری دارند.چه نزدیکند آن چیزهایی که دور میپنداریم. واقعا خیلی نقد است . حتی تو تلویزیون و فیلمها در همه جا حتی بین کافرها و بی دین ها
    ویرایش توسط عبدالله91 : 4th February 2013 در ساعت 11:08 PM

16. 4 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط zoh_reh نمایش پست ها
    آیا این مار و اینجور چیزها بطور فیزیکی وجود دارند؟

سلام بر دوست عزیز ممنون که توجه کردین و وقت گذاشتین.اگه اجازه بدین با حدیثی که اصلش یادم نیس جواب بدم کم کاری این حقیر رو میبخشین.
    ما فرض میکنیم که وجود نداشته باشند حالا یک سوال پیش میاد که آیا اعتقاد و اطمینان به همچین حدیث و عقیده ای اگر باعث می شود که ما بترسیم و خود را آماده کنیم آیا چیزی از دست داده ایم یا بدست آورده ایم؟آیا با اعتقاد به چیزهایی که باعث می شود ما خود را اصلاح کنیم و از این اصلاح شدن اطرافیانمون حداقل راضی باشند و باعث شادی آنها و زندگی بهتر خودمان بشود چیزی از دست میدهیم؟ اگر حالا فرض کنیم چنین چیزایی نباشند و نترسیم و حتما روز مرگ ما خواهد رسید و آن روز برسد و ببینیم همون چیزایی که باور نکردیم وجود داشته اونوقت چی؟پس با اعتقاد به همچین اعتقاداتی که باعث زندگی شاد میشوند چیزی از دست نمیدهیم هرچند برفرض درست نباشند، اما برعکس اگه وجود داشته باشند هم در این دنیا از زندگی شادی که درنتیجه اصلاح بدست آمده محروم میشویم و هم در اونجا پشیمانی فایده ای نخواهد داشت.

الان در تلویزیون آقای فردوسی پور اعلام کردند آقای خیابانی در سوگ پدرشون هستند چه نزدیکند آن جیزهایی که دور میپنداریم
    ویرایش توسط عبدالله91 : 4th February 2013 در ساعت 11:06 PM

18. 2 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مکانیک
    ارسال تشکر
    246
    دریافت تشکر: 134
    قدرت امتیاز دهی
    39
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها

با عرض سلام و احترام خدمت دوست عزیز که وقت باارزششون رو گذاشتن و این مطلب رو خوندن و نظر دادن.بله حرف دوستمان صددرصد درست است باید نقدرو بچسبیم همون نقدی که حداقل هرچند روز یک بار شاهد برگزاری مراسم ختم در نقاط گوناگون هستیم و اعلامیه ها هر روز جلوی چشممان رژه می روند و مائیم که توجه چندانی بهشون نداریم و از خودمان دور میپنداریم واین نقد است که یک روز عکس ما روی یکی از این کاغذها خواهد بود و هیچ نقدی به این وضوحی نیست و از دوستمان تشکر میکنیم که ما را به نقدترین موضوع در همه جای دنیا دعوت کردند این حقیر که از ایشون کمال تشکر را دارم که گوشزد کردند این موضوع فقط تلنگر نیست بلکه نقدترین موضوع در همه جای عالم است.متشکرم دوست خیرخواه و عزیز
    الان در تلویزیون آقای فردوسی پور اعلام کردند آقای خیابانی در سوگ پدرشون هستند اونم فردا در کرج سوگواری دارند.چه نزدیکند آن چیزهایی که دور میپنداریم. واقعا خیلی نقد است . حتی تو تلویزیون و فیلمها در همه جا حتی بین کافرها و بی دین ها
    خدا ادبتو ازت نگیره با پنبه سر می بری

20. کاربرانی که از پست مفید nabaghe nashenas سپاس کرده اند.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)