دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: خنده بازار

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    11,753
    دریافت تشکر: 9,183
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    setayesh shb's: خوشحال3

Talking خنده بازار...!!

ما تو خونمون سینه خیز میریم تا سماور که کسی نفهمهاگه یکی بفهمه ، یه سینی چای رفته تو پاچمون !...
    با دوستم جناق شکستیمتو ده ثانیه بردم نکبت میگه قبول نیست من حواسم نبود !آخه الدنگ مگه اول قراره آلارم بزنه !؟...
    واقعاً این استادا از کجا می فهمن ما کجا رو بلد نیستیم همون رو سوال می دن؟
    ...من اگه دیرتر از اون ساعتى که میخوام ، بیدار بشماعصابم خورد میشه دوباره میگیرم میخوابم !
    ...یخچال ما خوبیش اینه که همیشه آب یخ توش هست بدیشم اینه که فقط آب یخ توش هست !...
    قدیما … تا کسی مجبور نبود دروغ نمیگفت…الان تا کسی مجبور نباشه راست نمیگه !...
    دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس بفرستی تویوتا کمری می فرستن ولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بریپیکان مدل ۴۸ می فرستن !...
    یعنی اینقدی که دخترا به موهاشون میرسناگه به یه بوته شلغم رسیده بودن الان هلو می داد!!...
    خدا نکنه ادرس یجایی رو بلد نباشی!همه از ادم ادرس همونجارو میپرسن...
    ای بابا دیروز رفتم یه آیفون ۵ خریدم پشیمون شدم مگه لامصب از جیب در میاد؟هیچی دیگه رفتم پس دادم یه GLX گرفتم...
    بدبختی یعنی اینکه بابات بهت بگه زودتر بخواب فردا صبح باید پاشی بری نون بگیریو خوشبختی یعنی مادرت بیاد بگه نمیخواد ، تو فریزر نون داریم !...
    هموطن عزیز !در آیین نامه‌ی راهنمایی و رانندگی ، بخش حق تقدم اشاره ای به قیمت خودروی شما نشده است !...
    خانومه تلفن زده به بابام که ما یه دستگاهی میفروشیم که قیمت قبض برق رو تا ۳۰% کاهش میده بابام بهش گفت:ممنون پسرم کنتور رو دستکاری کرده قبضمون ۱۰۰% کاهش داشت هاگه خواستید نصف قیمت واسه شما حساب میکنیم !...
    یکی از اتفاقای مسخره اینه که یکی رو مثلا توی نمایشگاه ببینیو با هم سلام علیک کنید و جدا بشید ؛ بعد سه دیقه دوباره ببینیش !...
    یه سری هم هستن هنوز رو ماشین ها میان می نویسن :” لطفا مرا بشویید”اینا آخرین بازمانده های نسل دایناسورها هستن !...
    ما همش فال حافظ میگیریم نگو حافظ خودش فال قهوه میگرفته !نشون به او نشون که میگه : ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم !...
    مراقب سر جلسه امتحان اومد گفت کارت ورود به جلسه ؟
    گفتم اصن به قیافه من میخوره درسخون باشم جای کسی‌ بیام امتحان بدم ؟گفت خداییش نه و ول کرد رفت !...
    یه چند وقتیه کودک درونم ناآرومه مدام بهانه می گیره به نظرتون اگ هبزنم لهش کنم، کودک آزاری محسوب میشه!؟...
    امروز از تلفن عمومی زنگ زدم خونمون صدام رو عوض کردم بابام گوشی رو برداشت بهش گفتم ما پسرتون رو دزدیدیم ۱۰۰ هزار تومن بیارین به این آدرسو گرنه پسرتون رو میکشیم بابام برگشت گفت ۲۰۰ تومن میدم یه جوری بکشینش طبیعی به نظر برسه ! ...
    بدتر از اونایی که وقتی شوخی میکنی جدی میگیرن اونایی هستن که وقتی جدی میگی شوخی میگیرن !..
    .یه سئوالی داشتم مامان شما هم از قسمت فر اجاق گاز به جای انباری استفاده می کنه ؟...
    یکی از ملانصرالدین می پرسه چه جوری جنگ شروع می شه؟ملا بدون معطلی یکی می زنه زیر گوش طرف و میگه اینجوری..
    .پِجَر!! پِجَر!! من اومجَم!!(اسمایلی پسرشجاع وقتی پدرشو صدا میکرد)...
    سر امتحان استاد ها سوالاتی میدن که ما تا حالا ندیدیم !در عوض ما هم جواب هایی میدیم که اونا به عمرشون ندیدن !..
    .ملت غصه نخورید بالاخره تصمیم گرفتم بعدازظهر برم یه سکه بخرم!به زودی شاهد توقف و یا کاهش سریع نرخ ارز و سکه خواهید بود ...
    از جلوی پارک خونمون رد میشدمدیدم یه دختــــــر خارجی دپرس داره عکس میگیره رفتم جلو بهش گفــــــــتم : can u speak english?!انگار دنیارو بهش داده بودنبا کلی شوق و ذوق گفت : Yeeeeees ,I caaaaaan!!!!!!زدم رو شونــــــش گفتم :” sorry , I can’t …...
    پسره با دوستش چت میکرده :پسره: می‌شه یکم دیگه بمونی؟ من خیلی‌ دوست دارم بیشتر باهات حرف بزنمدختر: نمیتونم، باید برم پسر: PLZzZZz یکم دیگه بموندختر: نمی‌شه!!مامانم گفته اگه الان نرم بخوابم میاد پایینو سرمو میکوبه به کیبو فگئو تبخد آوعپقبسفدگ دجدو د دکسییدهد قکتو !...
    دوستان دقت کنید که این خودکاری که میبینید ، تاتو است ! از سبک های رانندگی من ! ترافیک دیواری ! لحظه ورود مراقبین امتحانات به سالن ! برید تو کف قالیچه ! بعضی مواقع ما پرنده ها میمونیم چیکار کنیم با این همه درخواست ! یکی از گند ترین لحظات زندگی ! حالا شما برین ادم برفی درست کنید خلاقیت در روز برفی ! بدو بدو حراجش کردم ! از آیفون ۵ تا نوکیا ۳۳۱۰ ! ۳ تا ۱۰۰ تومن ننه به بوس بده ! پلی استیشن ۶! واقعا ! واسه ما سه تا در به ۱۰ هم نمیرسه ! چرا این خانوما اینقد بد برخورد میکنن !؟ خدا رحمتش کنه ! آدم خوبی بود چه کیفی میکنن باهم ! جدیدترین ابزار برای ریش پروفسوری ! خدایی کیا یادشونه !؟ آدامس آیدین ! بدون شرح ! اینم بدون شرح ! موسیر دیدی تا حالا !؟ کوچه اقوام مایکل شوماخر ! عشق …. از بس که ما استعداد داریم تو تقلب ! چرخه ترس ! اونایی که شانسی شار میزنن میفهمن چی شد ! ماااااامااااااااااان سووووووووسسسسسک ! آقایون خانوما شلوغ نکنین میخوام تمرکز کنم ! خیلی هوا پسه ! احساس خوبیه ولی ! شرارت از سرو روش میباره ! واقعنااااا ! مخصوص بانوان خانه دار ! طوطی بلبل زبان ! خلاصه حواستون باشه پاتون کجا میره !
    ویرایش توسط setayesh shb : 24th January 2013 در ساعت 11:34 PM

2. 16 کاربر از پست مفید setayesh shb سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    تجربی
    ارسال تشکر
    47
    دریافت تشکر: 132
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    behi joon's: لبخند

پیش فرض پاسخ : خنده بازار...!!

عالی بود
    وای این آخری خیلی بد بود .واسه من یبار اتفاق افتاده. وای مامان.

4. 2 کاربر از پست مفید behi joon سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

مزدا واسه عمومه....206 پسر عموم.....پارس واسه شوهر خالمه

6. 6 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    11,753
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

عالی بود...

8. 4 کاربر از پست مفید setayesh shb سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    خسته
    ارسال تشکر
    4,545
    دریافت تشکر: 11,806
    قدرت امتیاز دهی
    83291
    Array

دقیقا مثل من
    البته من آخریه رو ندارم
    چون پدر بزرگ و مادربزرگم عمرشون رو به شماها دادن
    چو کوروش از اهورا یاد می کرد زمین از عدل او بیداد می کرد
    ترفند امروز......... سایر موضوعات دیجیتالی.......... کلاس فتوشاپ

10. 4 کاربر از پست مفید vahid5835 سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک - طراحی جامدات
    ارسال تشکر
    3,247
    دریافت تشکر: 14,584
    قدرت امتیاز دهی
    29857
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط setayesh7777 نمایش پست ها

!

جالب بود
    ممنون
    آشوبم آرامشم تویی
    به هر ترانه ای سر می کشم تویی
    بیا که بی تو من غم دو صد خزانم

12. 3 کاربر از پست مفید م.محسن سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    11,753
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

خواهش میکنم...

14. 2 کاربر از پست مفید setayesh shb سپاس کرده اند .

کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    الکترونیک
    ارسال تشکر
    11,753
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

Ok خنده بازار آخر هفته...

شما هم قبل از خاموش کردن لامپوامیستین مسیر برگشت به جای خوابتون و جای گوشیتون رو از حفظ میکنینیا فقط من اینجوریم !؟...
    دقت کردین درست وقتی که عجله داری یا هوا سرده یا جیش داریکلیدت تو غیر قابل دسترس ترین سوراخ کیف و جیبت مدفون شده !؟...
    شاید دل من عروسکی از چوب است ، مثل قصه ی پینوکیو محبوب استاما چه دماغی داره این بیچاره ، از بس که نوشته ” حال من هم خوب است ” !...
    در پاک بودن فوتبال‌ ما همین بس که:یکی به یکی میگه کیسه کش ! اونم به اون یکی میگه لنگی !که هردو مظهر پاکی و نظافت هستن !...
    یه کشف جدید:شما میتوانید با زدن راهنما سرعت ماشین کناریتون را تا چندین برابر افزایش دهید!...
    همه را صدا زدم جز خداهیچ کس جوابم را نداد جز خدا . . ....
    ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺧﻔﮕﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡﻓﮏ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻐﺾ ﺩﺍﺭم ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﮔﻔﺖ :ﻟﺒﺎﺳﺘﻮ ﭼﺮﺍ ﺑﺮ ﻋﮑﺲ پوﺷﯿﺪﯼ ؟...
    خدا کنه تا بیشتر از ۹ ساله دیگه زنده بمونیم و بریم تو سال ۱۴۰۰بعد هی بگیم : شماها یادتون نمیاد ما صده سیصدیاخیلی فاز میده ؛ حس آثار باستانی بودن به آدم دست میده !...
    یه بار رفتم خونه یه بنده خدایی ویندوز عوض کنم،دختره بهم گفت اگه میشه مای کامپیوتر رو هم نصب کنیدگفتم اونجوری هزینتون بیشتر میشه ها: ))گفت :چاره ای نیس!هیچی دیگه ، پول تک تک آیکونا رو جداگونه ازش گرفتم!...مرغ عشقه داریم!صدای ترمز دستی میده ...
    ﺑـــﻪ ﺑﻌﻀــﯽﻫـــﺎ اوﻧﻘﺪﺭ ﺑﻬــــــــﺎ ﻣﯿـــﺪﯼ ﮐـﻪﯾـﻪ ﺭﻭﺯ ﺧــﻮﺩت هم ﺩﯾﮕـﻪ ﻧﻤﯿﺘـــــﻮﻧـﯽ ﺑﺨــــﺮﯾـــﺶ !...
    بدترین شکستمو وقتی خوردم که…با عشق و امید گره هندزفریمو باز کردم ولی…دیدم گوشیم شارژ نداره…هنوز کمر راست نکردم!!!...
    یه آدمایی رو توی زندگیمون راه دادیم که مادراشونم به زور تو خونه راشون می دادن ! ...
    ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﯽ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺨﺮﻡ … ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺮﺍﻡ ﭘﻮﻝ ﻭ ﻣﺎﺭﮐﺶ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺲ ﻓﻘﻂ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺯ ﺟﯿﺐ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺴﻪﮐﺴﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻪ؟...

امروز سر جلسه امتحان …از ۵ تا سوال استاد، زیر ۲ تاش کامنت گذاشتم و ۳ تای دیگه را هم فقط لایک کردم ....
    یه رفیق دارم وقتی تو سانتافه‌اش به دخترا تیکه میندازه ۸۰% با لبخند جوابشو میدن..یه بار اومد تو پراید من و تیکه انداخت به چند تا دختر خانم …و تازه اونجا بود که فهمید کچله ))...ب
    عد عمری یه خبرنگار اونم خانوم , داشت باهام مصاحبه میکرد تو محلمون
    منم بادی به غبغب انداخته بودم و خیلی شیک داشتم جوابشو میدادمیهو یکی از اون طرف خیابون داد زد با این مصاحبه نکنید بابااین اسگل محلمونه !نیگا کردم دیدم داداشمه ...
    دوستان عزیز بهم مشاوره میدید لطفا؟به نظرتون بعد از این که فوق لیسانسم رو گرفتمفلافلی بزنم یا آب هویجی !?!?...ﯾﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻣﺮﺩﻭﻧﮕﯽ ﺑﻪ ﺟﯿﺐ ﻧﺒﻮﺩ ؛ ﺑﻪ ﻣﺮﺍﻡ ﻭ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺑﻮﺩ !...یادش بخیر یه زمانی تلویزیون تبلیغ سس و رب رو میکرد و بعد میگفتن :هزاااااااااااار سکه تمام بهار آزادی دو هزااااااااار نیم سکه…الان دستمال توالت هم نمیتونن جایزه بدن !...
    یکی دیگه از دستاوردهای نسل ما این بوده کهترمز دستی پیکان رو از کنار در راننده به بین صندلی راننده و شاگرد انتقال دادن !...
    یکی از فانتزیام همیشه این بود تو سیستم عامل ویندوزیک مشکلی پیدا کنم بفرستم براشونبعد بیل گیبس زنگ بزنه بگه مهندس لطفا بیا امریکا تو مجموعه مندخترمم میدم بهت کنیزت باشه تا آخرررر عمرش خونه ماشین پول همه چی میدم بهتبعد یک دقیقه سکوت بگم دلم میخواداما من متعلق به این مردم!...
    بعضی از آدما ” خـــــــــــــــــــوب نمی بینن “ اما بدتر از اون اینه که :” بعضی دیگه ، خوبــــــــــــــــــــــ ـی رو نمی بینن ” !...یادتونه؟؟بچه ک بودیم وقتی پاکنمون کثیف میشد میکشیدیمش بهدیوار یا قالی تا تمیز بشه؟اینو چی؟؟وقتی معلم واسه درس پرسیدن اسم بالایی یا پایینیمونو میخـوندیجورایی حس معجزه بهمون دست میداد ...این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh مثلا خواستن بگنما خیلی مبتکریماما قهرمانان ایران زمین با ابداعخخخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خیر ببینی!! )نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند !...داشتم تو اتوبان میرفتم دیدم یه بچه ای رو موتور خوابش برده بودو داشت می افتاد باباش هم اصلا حواسش نبود.رفتم کنارش هر چقدر بوق میزدم نمی فهمید.آخرش رفتم جلوش و سرعتمو کم کردم تا ایستاد بهش گفتم :پس چرا حواست به بچه ات نیس ؟؟؟یدفعه دو دستی زد تو سرشو گفت :اصغر پس ننت کوووووووو؟؟!!!!...ﻓﺮﺩﺍ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻧﻪ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﯿﺎﯼ؟؟؟ﻣﯿﮕﻢ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻣﯿﺎﻡ !!!.ﻣﯿﮕﻪ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺑﯿﺎﯼ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺷﻠﻮﻍ ﮐﺎﺭﯾﺎ ﻭ ﺩﻟﻘﮏ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﻭ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺑﺎﺯﯾﺎﺕ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ !ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ …ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﻪ …...دختر : مامان خواستگاری که میخواد بیاد ازم ۲۳ سال بزرگترهمادر : چی میگی؟ میخوای با یکی همسن بابات ازدواج کنی ؟دختر : بهم گفته میخواد زنشو طلاق بدهمادر : مگه زنم داره ؟دختر : آره سه تا هم بچه دارهمادر : وای خدای من ، آخ قلبم !دختر : ولی خیلی پولداره ، چند تا برج ساخته که یکی از اونا برج میلاده !مادر : بگو ببینم خیلی دوستش داری ؟!...اسممون و گذاشتن :ملیکاخاله و دخترخاله ها بهم می گن : mel melدایی تا بهم میرسه میگه: مَلَکا ذکر تو گویم که تو پاکیو خدایی…پسردایی کوچیکه ام بلد نبود بگه ملیگا میگفت: پیتیلابهنوش میگه: پیتیکاعطیه میگه:ملیاستاد زبانمون آقای چمنی می گفت :میــلــیــکابعضی از فامیل های بابام میگن: مَـــلیکابعضی از دوستان عنایت دارن میگن : مِـــلیکدخترخاله کوشولوم میگفت: میخاحالا شده: میکابعد عمه ام امشب اس داده: چطوری پولیکا؟؟؟؟؟!!!! ­!! ))))))اینجور اسم با مسما و انعطاف پذیری دارم من
    ...
    ...
    ...

همش مال خودمه ! به هیچکی هم نمیدم !

ینی شرارت از سرو روش میریزه !یه کاری کرده گندش بعدا در میاد

شارژ ۵ تومنی میگیرم ماچ میکنم !

انگری گوجه !

هــه هــه !
    ایـنـو نگـا کنین !گوشی ضد آب !
    بـرو عـمـو بـرو ، مـا گـوشـی سـاختـیم راحـت از جیـب در میـاد …
    بـرو از خـدا بتـرس …

میدونم براتون سوال شده که این عکس چیه !؟ایربگ (Airbag) ماشینه که تو صورت دختر باز شده

قبل از شروع هر کاری یاد بگیریم اون کار رو چطور به پایان برسونیم

خلاصه بگم تا وقتی وسط هدف نزنی آلارمش خفه خون نمیگیره !

به جان خودم خیلی هم بهت میاد !

نمودار گرافیکی رفت و برگشت پارتی !

راهکار ساده وقتی کف ماشین احتیاج به تعمیر داره !

عاقبت پر میشود این حفره ها …از من و تو، از من و ما ، از شما …یک نه، ده نه ، صد دهان دارد زمینعشق خوردن ، عشق بلعیدن بسی دارد زمین …“گیله مرد

بندگی خالصانه برای خدا توی سخت ترین شرایط و امید به پیروزی
    و خیلی حرفای پر معنیه دیگه توی این عکس موج میزنن ….

شرح در عکس !

کاریکاتور کاملا گویاست …

کت آقای مجری رو !!!!!
    برگرد بابا آبرو شبکه رو بردی ! )

آیا ما برای چنین روزی اماده ایم ؟

قشنگ ترین اس ام اسی که کاش میتونستیم دریافت کنیم ….

ﻫﯿﭻ ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺑــﻮﺱ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻟﭗ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻧﯿﺴﺖ…

دهه شصتی ها یادتونه ؟!موقع امتحان کیفامونو میذاشتیم وسط میزسدی برای جلو گیری از تقلب !

پست ترین آدما کسانی هستند که به دست گذاشتن روی
    نقطه ضعف دیگرانبگن شوخی …

گل میمون که میگن اینه آیا !؟

نه کریس رونالدو ، نه مسی علی دایی خودمونو عشقه

خواستم کیفیت دوربین گوشیمو تست کنمیه عکس از پا دریمون گرفتم !خیلی خوب شده عکسش نه ؟

!

خدایااااا هدفت از خلق کردن خر رو میدونم …

اما هدفت از خلق کردن این موجود رو نمی دونم ….خدایا توبه !!

خلاقیت ینی این !

و همچنین این !

ینی هروقت از این بچه کوچولو ناز نازیا میبینمبه سرم میزنه برم مزدوج بشم !

تف تو روحت ای شانس !

پدر نمونه ! بچه پودر شد !

نکته عکس رو اگه گرفتی تو کامنت ها بنویس !

مردی که جورابش پاره نباشه مرد نیس !

ما به این آدم میگیم تنبل !نمیدونم شما چی میگید بهش !

یکی از روش های دور زدن تحریم ها :D

شرح در عکس !

ینی نامردی اگه بخوای بگی اورژینال نیس !

راس میگه دیگه

پوشاک مردم در آینده ای نزدیک !

علم بهتر است یا ثروت !؟هیچکدام ! حکمت !

!

از بس که از جدیدترین متد های تقلب بهره میبریم

آخ جون دعوای خانوادگی !

خلاقیت ! نکته رو گر

ینی همینه ها !

تصویر مکروسکپی از برش موز

پنچر گیری خیلی ساده در آبادان !

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    سه چیز مهم !

سه چیز را با احتیاط بردار : قدم, قلم, قسم

سه چیز را پاک نگهدار: جسم, لباس, خیال

از سه چیز خود را نگهدار: افسوس, فریاد, نفرین کردن

سه چیزرا بکار بگیر : عقل, همت, صبر

اما سه چیز را آلوده نکن : قلب, زبان, چشم

سه چیز را هیچگاه و هیچوقت فراموش نکن: خدا, مرگ, دوست خوب

ویرایش توسط setayesh shb : 1st February 2013 در ساعت 12:22 PM

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,879
    دریافت تشکر: 2,609
    قدرت امتیاز دهی
    1788
    Array
    میلاد صفری's: جدید107

پیش فرض پاسخ : خنده بازار آخر هفته...

ممنون عزیز دلم اون مرافب امتحان رو قبول دارم عزیزم
    بین دوست داشتن و نداشتن یک لبخند فاصله اس میخندی یا بخندم

17. 3 کاربر از پست مفید میلاد صفری سپاس کرده اند .

همکار تالار سایر موضوعات
    رشته تحصیلی
    سوم تجربی
    ارسال تشکر
    2,025
    دریافت تشکر: 1,356
    قدرت امتیاز دهی
    1527
    Array
    .:Neda:.'s: ناراحت

پیش فرض پاسخ : خنده بازار آخر هفته...

واقعا مرسی ستایش جان بسی خندیدیم!!
    این دوتا خیلی باحال بودن

انگری گوجه !

هــه هــه !

ایـنـو نگـا کنین !گوشی ضد آب !
    بـرو عـمـو بـرو ، مـا گـوشـی سـاختـیم راحـت از جیـب در میـاد …
    بـرو از خـدا بتـرس …

زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي ….
    :. آلبرت انيشتين .:

19. 4 کاربر از پست مفید .:Neda:. سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع