هفته پیش یک روز بعد امتحان ترمودینامیک، داشتم لوبیا پخته درست میکردم؛ یهو یاد کنسرو لوبیا افتادم؛ گفتم اگر یه کنسرو لوبیا رو مستقیم رو شعله گاز بذاریم؛ چی میشه؟
اگر جایی اشتباه محاسباتی بود؛حتما تذکر بدین.
هفته پیش یک روز بعد امتحان ترمودینامیک، داشتم لوبیا پخته درست میکردم؛ یهو یاد کنسرو لوبیا افتادم؛ گفتم اگر یه کنسرو لوبیا رو مستقیم رو شعله گاز بذاریم؛ چی میشه؟
اگر جایی اشتباه محاسباتی بود؛حتما تذکر بدین.
asmateacher, Dorna dordone, H37, homeyra, hossien, kahrupay, madmood, mamadshumakher, mostafatabdar, mozhgan.z.1368, nafise khanom, nedasoltani, parichehr, pegah*_, ramezani.m, right.kimber, sarasn, SiDe, solinaz, م.محسن, معاون بخش اختراعات, کتایون50, v.m 2020, المیرا70, ایده پرداز, ارگان, بلدرچین, بانوی آب, تورنج 75, تجلی افکار, حسین متقی, زینب بانو, طلیعه طلا, علی محمد همتی, عرفان سلیم زاده
شخصا تست کردم و موج انفجار و همچنین نیروی اون باعث شد یک قابلمه مثل یک کاغذ پاره بشه و تغییرات زیادی در اشپچزخاه ایجاد کنه و صدای فوق العاده زیادی داره.
عکس قابلمه را هم بخواهین می تونم بزارم.
- - - به روز رسانی شده - - -
شخصا تست کردم و موج انفجار و همچنین نیروی اون باعث شد یک قابلمه مثل یک کاغذ پاره بشه و تغییرات زیادی در اشپچزخاه ایجاد کنه و صدای فوق العاده زیادی داره.
عکس قابلمه را هم بخواهین می تونم بزارم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
چه جالب دوستان هم تئوری بلدن هم عملی![]()
دلی که در دو جهان جز تو هیچ یارش نیست
گرش تو یار نباشی جهان به کارش نیست
مگه اشپزیم میکنید؟
من ازچیزاسردرنمیارم اما تنک یو
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
بهتون توصیه میکنم قوطی کنسرو رو هیچوقت رو حرارت مستقیم قرار ندین.100% میترکه و زحمت تمیز کردن اشپزخونه هم میفته گردنتون!
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)