خوب عزیز جان پس این همه تحصیلکرده و نخبه با کلی ایده و نظریه چیکار بکنن؟
منم حرف تو رو میزنم میگم وقتی چرا یه دیپلمه میشه اونجوری یه فوق لیسانس میشه آبدارچی؟
خوب این یعنی هیچی سر جاش نیس
اینو منو حسابدارم میفهمم دیگه نیازی نیس که حتما مهندس باشم ونظر بدم
وقتی مهندس کشاورزی میره وزارت نفت یا یه کارشناس علوم دامی میره میشه معاون اداری مالی
دیگه کجا حق به حق میرسه این پارتی نیس تو چند تا اداره وشرکت همه تو پست تخصصی خودش فعالیت داره؟
منم میدونم کارفرما تقصیرینداره ولی این وسط این جوونای با استعدادی مثل خیلیای دور و ور ما میسوزن
من حرفم اینه اگه همه تو کار و تخصص خودشون باشن خیلی از این مشکلات حل میشه مطمئن باش[/quote]
من هم موافقم باهات اما من وزیر یا نماینده مجلس نیستم وقتی میبینم وضع اینجوریه باید بگردم دنبال آلترناتیو هایی که برام وجود داره نه اینکه روزگارو جامعه رو بگیرم جلوم و بگم شانس ندارم... اینکه چرا اینجوری شدیم یه بحث دیگه ای هستش اما همونجوری که شما فرمودی تو پست قبل بحث ما در مورد آدمهایی مثل خودمون که توانایی اینو نداریم توی نظام کاری مملکت تغییری بدیم بنابراین باید فکرمون رو این متمرکز کنیم که چطور برای خودمون راهی باز کنیم... مثل همون مثل معروف که آب بالاخره راهشو از بین سنگ باز میکنه... من میگم نباید بگم چون فلان دوستم که نخبه بوده و الان داره داروی ضد افسردگی مصرف میکنه پس من دیگه هیچ شانسی ندارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)