نقل قول نوشته اصلی توسط ماه آفرید نمایش پست ها
دقیقا از حقوق حیوانات دفاع می کنم اینکه حیوانات هم حق آزادی دارند بله کاملا حق با شماست و خرید و فروش آنها صحیح نیست و باز هم منطورم را کامل می رسانم در یک مکان بهداشتی نه گوشه خیابان وهر جای دیگری خرید و فروش شوند.پس اول خرید و فروش نباشد و دوم برای حیوانات شخصیت قایل شویم حتی در زمان خریدشان.
پیشرفت از دید شما در چیست؟به نظر من انسان اگر پیشرفت کرده فقط در علم است که ابعاد شخصیتی و زندگی فرد را دربر می گیرد و از آنجایی که طبیعت مادر همه چیز است و حیوانات قبل از انسان ساکن زمین بوده اند ما به عنوان یک انسان بایستی به آنها احترام بگذاریم.
رابطه انسان و حیوان به عنوان دو جاندار ... دو موجود داراری روح ... اینکه سگ را ببینیم نگوییم اخه تخه چون نجس است... بله نجس است اما پیامبر هم به سگ غذا می دادند اما نه به این شدت سگ را از خودشان دور می کردند و نه کنار خودشان اجازه می دادند بیاید.در حد تعادلش...این رابطه در مورد همه حیوانات است... چرا هنوز کودکان به حیوانات سنگ میزنند؟به نطرتان اگر در این مورد کمی پیشرفت کنیم بداست؟از کودکان گذشته انسانهای بالغ که شکار حیوانات را یک تفریح می دانند...جواب این سوال همین جا است که ما در روابط با حیوانات هیچ پیشرفتی نکرده ایم.
سگ مکان زندگی اش در طبیعت است همان طبیعتی که ما انسانها فقط از پیشرفت کارخانه سازی و تولید زباله و ...در طبیعت یاد گرفته ایم.به نطرتان اینجوری باید حواسمان به حیوانات باشد؟اینکه روز به روز مراتع را به ساختمان تبدیل می کنیم به حیوانات واقعا توجه کرده ایم؟
مگر طبیعت خانه حیوانات نیست چرا ما به خانه آنها تجاوز می کنیم؟
آزادی بیان و قضاوت دیگران با همدیگر خیلی فرق دارند...هر کس آزادانه دین و زندگی خودش را انتخاب می کند.
سوالاتم فقط بیانگر طبیعت زیبایی که برایشان ساختیم بود و تاکید می کنم فقط در مورد سگ صحبت نکردم.
به نطر شما اسم این حالات چیه؟ببر و دختری که بزرگش کرده_سگ و صاحب نابینایش_آموزش به میمونها_من که به اینه می گویم رابطه صحیح انسان و حیوان و فکر کنم در این هم خیلی پیشرفت نکردیم...
من که فکر کنم شما کاملا قانع شدید و فقط میخواین جواب منو بدین!
در واقع من حرفم با قسمتی از حرفای شما مغایرتی نداره ولی شما نتیجه ی دیگه ای میگیرین!
در واقع نتیجتونو از دلایل بی ربط بیرون میکشید
اگه میخواین من بگم تسلیم چشم!!
ولی اگه واقعیت رو بخواین باید در موضوع تاپیک بحث کنیم که شما بحثو خارج میکنین از موضوع اصلی!