نقل قول نوشته اصلی توسط حسین مت نمایش پست ها
چون بحث هست منم جواب میدم
دما و فشار رو میشه تو اون حجم کنترل کرد ولی مشکل اینه که هزینه بر هست و من هم از اول برای همین خیلی اصرار داشتم 1نمونه رو حساب کنن
از نظر نفوذ پذیری خاک هم منم هم این سوال رو داشتم که جوابی نگرفتم
در رباطه با اینکه مونوکسید رو چطوری بازیافت کنیم روشش اینه که پایینترین قسمت معدن از نظر عمق رو محل مکنده ی مونوکسید کربن میزاریم!
گاز داخل معدن رو میشه با فن و دمنده و کمپرسور و مکنده و کاهش فشار بیرون کشید اگر گاز جایگزین سریع تزریق بشه و کنترلش شدنی و قابل اجرا هست
توجیه اقتصادی هم که مهمتر از همه هست رو منم بهش اشاره کرده بودم و ایشون گفتند باید اطلاعات معدن رو بدیم که من ندارم
اگر شما 1 معدن رو اطلاعاتشو دارین بفرستین تا محاسبه بشه!! همون اطلاعات احتمالی رو میگم!!
دوست عزیز فکر نکنم اشکال از من باشه که متوجه نمیشم

شما معدن را تا پایین ترین نقطه می کنید.یک مکنده اونجا میزارید تا هوای داخل مهدن را بمکد.هوایی که داخل خلل و فرج سنگهاست و سنگ هم به این راحتی پس نمیدهد.هوا را میشود از داخل جامد مکید؟؟؟اگر میشود چگونه؟؟؟

یک کمپرسور اونجا میزاریم که هوا را فشرده کند.این کمپروسر با چی کار میکند؟؟؟برق؟؟احتمال انفجار گاز زغال را چی میکنید؟؟؟با هوای فشرده کار میکنی؟؟تامین این هوا از کجا و چگونه؟؟؟(البته اگر هوای فشرده کمپرسور را در سطح زمین تامین کنید با رفتن به عمق این فشار به فشار محیط نزدیکتر میشود و گاز چگال تر(بگذریم و نمی خواهیم بحث هوای فشرده داشته باشیم).

خوب مرحله بعد هم این هوا را با سطح زمین باز میگردانید و بازیافت میکنید.

دوست عزیز باید طرحی که داده میشود اول توجیح فنی داشته باشد.یعنی امکان پذیر باشد.بعد وارد محاسبات مالی و ... شود