نقل قول نوشته اصلی توسط A S L A N نمایش پست ها
از بحث علمی خوشم میاد شما میخواین دما و فشار را توی حجم به اون بزرگی معدن کنترل کنید؟؟؟ از نظر نفوذپذیری خاک و... چه خبر؟؟؟ خودت میگی که مونواکسید کربن سنگین تر اهواست.پس رفت پایین بالا نمیاد.از طرفی هم خودت گفتی که محیط معدن به عنوان خنک کننده است.پس از تاثیر دما روی چگالی هم (اگر در واقعیت بشه استفاده کرد که نمیشود) باید صرف نظر کرد.از طرفی هم گاز داخل لوله و مخزن نیست که بشه با تغییر فشار بیرون کشید. و 1000 تا دلیل دیگه از همه اینها که بگذریم باید توجیح اقصادی داشته باشه.یک دانشجوی مهندسی حداقل 2 واحد اقتصاد تخصصی و 2 واحد مدیریت تخصصی رشته خودش را پاس میکنه
چون بحث هست منم جواب میدم
دما و فشار رو میشه تو اون حجم کنترل کرد ولی مشکل اینه که هزینه بر هست و من هم از اول برای همین خیلی اصرار داشتم 1نمونه رو حساب کنن
از نظر نفوذ پذیری خاک هم منم هم این سوال رو داشتم که جوابی نگرفتم
در رباطه با اینکه مونوکسید رو چطوری بازیافت کنیم روشش اینه که پایینترین قسمت معدن از نظر عمق رو محل مکنده ی مونوکسید کربن میزاریم!
گاز داخل معدن رو میشه با فن و دمنده و کمپرسور و مکنده و کاهش فشار بیرون کشید اگر گاز جایگزین سریع تزریق بشه و کنترلش شدنی و قابل اجرا هست
توجیه اقتصادی هم که مهمتر از همه هست رو منم بهش اشاره کرده بودم و ایشون گفتند باید اطلاعات معدن رو بدیم که من ندارم
اگر شما 1 معدن رو اطلاعاتشو دارین بفرستین تا محاسبه بشه!! همون اطلاعات احتمالی رو میگم!!