کاربر جدید
ولی من فک نمیکنم 4 تا تست که اونم مربوطه به ازدواجه که نتیجش با اون نتیجه ی گفته شده یکی نشه ینی اینکه دیگه ادم خودشو نمیشناسه . خودشناسی یه چیزی فراتر از ایناس برادر من
- - - به روز رسانی شده - - -
ولی من فک نمیکنم 4 تا تست که اونم مربوطه به ازدواجه که نتیجش با اون نتیجه ی گفته شده یکی نشه ینی اینکه دیگه ادم خودشو نمیشناسه . خودشناسی یه چیزی فراتر از ایناس برادر من .
لبخند بزن بدون انتظار پاسخ از دنیا و بدان که روزی آنقدر شرمنده میشود که به جای پاسخ به لبخندهایت با تمام سازهایت میرقصد.
یار همراه
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
دوست آشنا
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
کاربر جدید
میخوام یه پیشنهاد بدم به افراد با تجربه، میگم یه سری سوالای اساسی که باید از طرف مقابلمون بپرسیم هم بزارین. فقط لطفا تکراری و کلیشه ای نباشه !!! آخه بعد از 2بار حرف زدن دیگه سوالی به ذهن آدم نمیرسه!!!!!!!!!!!باید بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم
- - - به روز رسانی شده - - -
میخوام یه پیشنهاد بدم به افراد با تجربه، میگم یه سری سوالای اساسی که باید از طرف مقابلمون بپرسیم هم بزارین. فقط لطفا تکراری و کلیشه ای نباشه !!! آخه بعد از 2بار حرف زدن دیگه سوالی به ذهن آدم نمیرسه!!!!!!!!!!!باید بشینیم همدیگه رو نگاه کنیم
دوست جدید
میسی....
واقعیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
که عشششششششششششششششششششششششش شق آسان نمود اول
ولی افتاد مشکلهاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
دوست جدید
کاربر اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر فعال سایت
دوست آشنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)