کاربر جدید
[QUOTE=mahdi42;412310]دیگه حلال کنین همو .دو سه روز دیگه از عمرتون نمونده. انشاالله خوبی بدی حلال کنین. اگه مشکلی بوده حلال کنین. اگه حرف بدی دیدین از ما حلال کنین. ما که به فیونا نرسیدیم و جوون مرگ شدیم انشالله شما زنده بمونین. رو اعلامیه مرگم بنویسین "این مردی بود که خواست دی جی مهدی را سرنگون کند."
اصلا نگران نباشین هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و شما هم جوون مرگ نمیشین و به فیوناتون میرسین!گناه داره دختره مردمو علاف کردین والا لااقل اگه هم اتفاقی افتاد اون دنیا عروسیتونو بگیرین حتما،دختره مردومو آرزو به دل نذارین![]()
لبخند بزن بدون انتظار پاسخ از دنیا و بدان که روزی آنقدر شرمنده میشود که به جای پاسخ به لبخندهایت با تمام سازهایت میرقصد.
دوست آشنا
ببخشید.کدوم دم آخری؟نکنه باور کردین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
کاربر جدید
سلام من که هنوز کلی آرزودارم به این چیزافکرنمیکنم میخوام به این دوست عزیزمون kadajهم بگم اگه قراره همه بمیرن کدوم بازمانده میخواد به وصیت شما عمل کنه؟
دوست آشنا
همکار تالار نرم افزار
کاش همیشه فکرمیکردیم دنیادو روز دیگه تموم میشه که انقدبهم بدنمکردیم که الان نیاز به حلالیت طلبیدن باشه.
یادمو باشه که حتی یک برگم بدون خواست و اراده خدا به زمین نمیوفته.
درکل امیدوارم بهترین جیگاه رودردرگاه خداداشته باشیم![]()
ویرایش توسط "golbarg" : 19th December 2012 در ساعت 01:38 PM
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
مولایمان علی(ع) میفرمایند: بگذارید وبگذرید . ببینید و دل نبندید . چشم بیندازید و دل مبازید . که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت
همکار تالار مهندسی عمران
با نظر به اینکه میدونیم دنیا تموم نمیشه(آخه شانسم نداریم که) ولی ،نمیشه اون طرفم که رفتیم این اینترنت عزیییییییز و ... ،بازم در اختیارمون باشه؟؟؟
![]()
![]()
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
کاربر جدید
من که هیچ کدوم از شما رو حلال نمیکنم . گردنتون ...![]()
اقا من گردنم از مو باریکتره من کی باشم که بگذرم من خودم غرق گناهم اونوقت بگذرم!!!!!!!!!!!!
شما حلال کنید اما شک نکنید فقط شایعه هست همین!!!!!!!!!
یار همراه
نمیدونم یه حس مبهمی به من میگه یه اتفاقی میافته ولی پایان دنیا نخواهد بود تضمینی تازه مهدی از چشمم افتادی این چی بود اولش گفتی هاااااا؟؟؟؟ تازه من با تو کار دارم کجا به این زودی حالا درخدمتتون باشیم
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)