سلام.منم تو جمع خودتون به عنوان شاگرد راه بدید لطفا.محمد هستم.ترم 1 کارشناسی برق قدرت.
سلام.منم تو جمع خودتون به عنوان شاگرد راه بدید لطفا.محمد هستم.ترم 1 کارشناسی برق قدرت.
سلام
من الکترونیک ترم 3 کارشناسی ناپیوسته هستم
خودم از بار علمیم راضی نیستم اما اگر تاپیکی باشه و حتی سوادم در اون حد نباشه از اساتیدم کمک و اگر پاسخ صحیحی حاصل شد حتما همکاری خواهم داشت
اما اگر ممکنه به شکلی فعالین در این رشته رو مشخص بفرمایید
کاربرانی هستند مربوط به سالل 2009 و 20.. و قابل دسترسی نیستند
ایجاد تاپیک حضور و غیاب کاربران برق توسط کاربر عمرانی قابل تقدیره
موید باشید
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
سلام
امید هستم توی رشته برق قدرت دانشجو هستم فکنم از این نظر که خیلی کار دارم به اساتید برسم ولی توی کار های تاسیسات و برق خانگی و صنعتی و آب و گاز و شوفاژ تجربه کاری دارم انشا ال... که مفید باشم. اسم ما هم تو لیست بنویس داداش جون بعد از علی تو مردی![]()
سلام ببخشید کسی تو گروه از مدارات گیرنده وفرستنده چیزی میدونه؟؟ ممنون میشم جوابمو بدید
سلام حسن پاسبانی هستم دانشجوی ترم 5 دانشگاه عباسپور با گرایش شبکه های انتقال و توزیع.![]()
سلام من ترم2 کارشناسی قدرتم
سلام من دانشجو ی کارشناسی قدرت هستم ودر زمینه برق طرحهایی در نظر دارم که ان شالله موفق بشم کاربرد زیادی پیدا می کنه
با سلام
صادق هستم دانشجوی ترم 6 برق گرایش کنترل
دوره plc رو الان دارم میرم تا یکی دو ماه دیگه مدرک درجه 2 رو میگیرم.
علاقه ی زیادی به ساخت و شناخت وسایل الکترونیکی و برقی دارم.
با درود
بچه های برق اینجا
کلا بیش فعال اند و این رشته کمشونه :)(نمونش خودم)
کسی هست کنکور ارشد (برق قدرت) امسال ، رو شرکت کنه و هنوز مثل ما شروع نکرده باشه ؟؟؟
![]()
سلامممممممم دوستان بلخره بعد 3 سال دوباره امدم. یادش بخیر چقدر عوض شده سایت !! ایشالا همتون موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)