سلام به همه ی مهندسان برق عزیز
اینجا دفتر حضور و غیاب مهندسان برق هست و هر مهندسی که میاد اینجا لطف کنه و یکی دو خطی از خودش و سوابقش و گرایشش بگه تا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم و در جهت پیشرفت بخش از همه کمک بگیریم
منتظر حضور همه دوستان هستیم
یار همراه
سلام به همه ی مهندسان برق عزیز
اینجا دفتر حضور و غیاب مهندسان برق هست و هر مهندسی که میاد اینجا لطف کنه و یکی دو خطی از خودش و سوابقش و گرایشش بگه تا بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم و در جهت پیشرفت بخش از همه کمک بگیریم
منتظر حضور همه دوستان هستیم
Jamais le soleil ne voit l'ombre . Léonard De Vinci
سلام
ساحل هستم دانشجوی برق الکترونیک ورودی 84 ازاد بجنورد
امسالم می خوام ارشد شرکت کنم
از دیجیتال بدم .........عاشق انالوگم
از ماشین متنفرم
عاشق الکترونیکم
یکم avr,8051 هم کار کردم فقط در حد چند پروزه....
دوست آشنا
منم امير هستم دانشجو برق سابقه كار ده سال در زمينه برنامه نويسي توليد و طراحي سيستمهاي الكترونيك تعميرات و به سيستمهاي كنترل هم اشنايي دارم در خدمت دوستان هستم ..
توکلت علی الحی الذی لا یموت
دوست آشنا
با سلام. احسان رضوي هستم.فارغ التحصيل رشته برق قدرت از دانشگاه خواجه نصير. بنده در طراحي و ساخت ماشينهاي الكتريكي تخصص دارم. در خدمت شما هستم. با تشكر.
یار همراه
کاربر جدید
سلام
در حال حاضر ترم 4 برق-قدرت هستم
![]()
من ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم.
یار همراه
کاربر جدید
سلام
بنده الان عضو شدم ،عاشق الکترونیک و مدارات میکرونیک هستم ، حدود سه سال و اندیه با میکرو پیک کار می کنم ، امیدوارم تو دوران فعالیتم تو این سایت مفید واقع بشم.
درود
سلام منم رضا تنگستانی هستم دانشجوی برق قدرت ورودی 87 هستم و از شما بعدا کمک میگیرم (اگه مایل باشین) من دانشگاه دولتی تفرش درس می خونم شما میدونید تفرش کجاست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)