با ab.bb موافقم.بحث رو ریشه ای نکنید.هر ادم بی سوادی مثل من میدونه که کوروش از پادشاهان ایرانی بوده که کارهای بسیار بزرگ و با ارزشی رو انجام میداده.و دوباره باید عرض کنم هر ادم بی سوادی مثل من هم میدونه که انسان های بسیار اگاهتر و کامل تر و جدیدتر امدند و تا کامل کننده ی بحث افرادی مثل کوروش باشند.قضیه ی عقل بشری و قدرت پذیرش اونه.شما ریزه کاری ها و توجهات دقیق قرآن به تمام جهات و لحظه های زندگی رو نادیده گرفتید؟برای کدوم لحظه از زندگی هست که قرآن پیش بینی اون رو نکرده باشه و انسان نتونه تصمیم درست بگیره؟خب این امامان معصوم هم برای همین کار آمدند.امدند درس های جدید و کامل به انسان بدهند.توجه کنید به انسان.نه فقط به ایرانی؟اینجور حرفها بیشتر به نژاد پرست ها میخوره.من قصد نداشتم منبر برم.چون همه ی شما قطعا این مطالب رو بلدید.کوروش یک ایرانی بود که تمام سعی و تلاشش رو برای کشورش کرد.خب قدرش رو بدونید و ازش یاد کنید.اما بدونید غیر از اینکه فقط بخواید یادی از قهرمانان بکنید خودتون هم نیاز به سعادت دارید.خودتون هم نیاز به شناخت دارید.حالا مقایسه کنید با سخنان کوروش راه رو پیدا میکنید یا با سخنان ائمه (ع) ؟عقل سلیم به سمت اموزش های کامل تر کشیده میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)