دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 39

موضوع: کدامیک غریب تر است ؟ (خودتان قضاوت کنید )

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

پیش فرض پاسخ : کدامیک غریب تر است ؟ (خودتان قضاوت کنید )

من نمیدونم.دوستان دوست دارن که به زمان کوروش برگردن؟
    نه اینطور نیست.دوست دارن یکی باشه همه فن حریف.همه کاره.پر قدرت.تا اسم کشور رو بزرگ کنه.قدرت کشور رو زیاد کنه.و قدرت اقتصادی مردم رو ببره بالا.
    خب.کوروش یک بار این کار رو کرد.اما چرا به جای الگو برداری اینقد اه و ناله میکنید؟خب دوباره اون دوران رو بسازید.اونها هم انسان بودن.بیاید با هم بسازیم.
    اما فراموش کردید که همون کوروش و بقیه انسانها و بعد از اون کلی پیامبر اومد تا برسه به حضرت محمد (ص).پس یعنی هدف بزرگی در راه بود.اما چون کوروش تو ایران بود همون کافیست.دیگه هیچکسی رو به رسمیت نشناسیم؟
    یکم به جای ایرانی وار بودن انسان وار بودن رو تمرین کنیم.
    چرا نمیگید زمان خسرو پرویز رو؟چرا سنگ اون زمان رو به سینه نمیزنید؟وقتی که کلاه یک پادشاه اندازه ی خرج یه شهر قیمتش بود؟ایرانی بود دیگه.ایران بود.
    وقتی که مسلمانان به ایران حمله کردند این مردم بودند که با اطلاعات مفیدی که به سپاه اسلام میدادند ارتش کشور خودشون رو به زانو انداختند.چرا؟چون ناراضی بودند.چرا از ایران اونموقع نمیگید.
    پس هر کسی که مسیر روشنگری رو برای انسان فراهم کنه مقدس هست.خب چه کسی مقدس تر از امامان معصوم.

2. 6 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ساخت وتولید
    ارسال تشکر
    1,490
    دریافت تشکر: 166
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام. با تشکر از مجتبی مربوط به بحث جالب و کمال تشکر از جوان ایرانی نسبت به تعصب بالاش. دور از تعصب باید گفت این دوشخصیت اصلا قابل قیاس با همدیگر نیستند ، اسطوره های ایرانی الگو و قابل ستایش هر ایرانی هست و طبق حرف دوستمون باید خیلی بیشتر از اینها مورد توجه قرار بگیرن. اما شخصیت های دینی ما قاعدتا مختص ایران نیستند و جهانیند واینکه مسئولیت امامان قابل مقایسه با پادشاهان نیست.

4. کاربرانی که از پست مفید !!! MORTIMER سپاس کرده اند.

همکار تالار اقتصاد
    ارسال تشکر
    2,623
    دریافت تشکر: 2,398
    قدرت امتیاز دهی
    777
    Array
    plarak12's: جدید145

گویند غریب نیستی
    اما چه دانند غریب چیست
    اری قریب به چشمانی
    در عین غربت قلبها

خواهی نشوی رسوا ، همرنگ شرافت شو ... !
    بورس به همین سادگی {آموزش مقدماتی}

6. 6 کاربر از پست مفید plarak12 سپاس کرده اند .

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط جوان ایرانی نمایش پست ها
    ببخشید میتونم بپرسم در کجای قرآن و انجیل و تورات و.... اسم ایشون به عنوان کوروش آمده؟
    در قرآن فقط از شخصی به نام ذوالقرنین یاد شده که قرآن به پیامبر بودن هم اشاره ایی نکرده
    که این اسم رو احتمال میدن کوروش باشه منبع موثقی نیست که حتما کوروش بوده و پیامبر خدا بوده!!!!!!!
    اونوقت میتونم بپرسم حقایق چیه؟
    توی قرآن نمیدونم ؛ از کورش نام برده یا نه، ولی توی تورات ازش اسم آورده. البته نگفته که پیامبر هست، بلکه گفته : برگزیده خدا هست.
    اشعیا فصل 45 آیات 1 تا 6
    خداوند کوروش‌ را برگزیده‌ و به‌ او توانایی‌ بخشیده‌ تا پادشاه‌ شود و سرزمینها را فتح‌ کند و پادشاهان‌ مقتدر را شکست‌ دهد. خداوند دروازه‌های‌ بابل‌ را بروی‌ او باز می‌کند؛ دیگر آنها بروی‌ کوروش‌ بسته‌ نخواهند ماند. 2 خداوند می‌فرماید: «ای‌ کوروش‌، من‌ پیشاپیش‌ تو حرکت‌ می‌کنم‌، کوه‌ها را صاف‌ می‌کنم‌، دروازه‌های‌ مفرغی‌ و پشت‌بندهای‌ آهنی‌ را می‌شکنم‌. 3 گنجهای‌ پنهان‌ شده‌ در تاریکی‌ و ثروتهای‌ نهفته‌ را به‌ تو می‌دهم‌. آنگاه‌ خواهی‌ فهمید که‌ من‌ خداوند، خدای‌ اسرائیل‌ هستم‌ و تو را به‌ نام‌ خوانده‌ام‌. 4 من‌ تو را برگزیده‌ام‌ تا به‌ اسرائیل‌ که‌ خدمتگزار من‌ و قوم‌ برگزیده‌ من‌ است‌ یاری‌ نمایی‌. هنگامی‌ که‌ تو هنوز مرا نمی‌شناختی‌، من‌ تو را به‌ نام‌ خواندم‌. 5 من‌ خداوند هستم‌ و غیر از من‌ خدایی‌ نیست‌. زمانی‌ که‌ مرا نمی‌شناختی‌، من‌ به‌ تو توانایی‌ بخشیدم‌، 6 تا مردم‌ سراسر جهان‌ بدانند که‌ غیر از من‌ خدایی‌ دیگر وجود ندارد و تنها من‌ خداوند هستم‌.

8. کاربرانی که از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند.

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    2
    دریافت تشکر: 55
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مجتبی حسینی فهرجی نمایش پست ها
    حال کدامیک غریب تر است ؟

آنکس که ایران را بنیاد نهاد و برای ایران آبرو خرید و ....
    یا آن کس که در ایران به دنیا نیامد زبان ایرانی نداشت و برای ایران کاری نکرد

واقعا برات متاسفم. تو اگر واقعا رشته ات تاریخ بود و مقداری تاریخ اسلام رو مطالعه می کردی، می فهمیدی که اعراب وقتی به ایران حمله می کردند، علی و آل علی علیهم السلام بودن که مخالفت میکردن با حمله به ایران.
    ما شیعیان ایرانی به فیروز ابو لؤلؤ افتخار می کنیم.

آقای حسینی با این کارات دل امام زمان ارواحنا فداه رو خون نکن. چی میخوای جوابشو بدی بزرگوار؟ شیعیان هرچه دارند از همین پدر مهربان و عزیز و بزرگوار دارند. چرا دل ایشان رو خون میکنی؟
    آقام امام زمان حضرت حجت ابن الحسن العسکری فرمود: شیعیان گناه می کنند، من شب تا صبح باید گریه کنم که خدایا به خاطر من مهدی ببخشش.
    واقعا برات متاسفم که اینطور دل امام رو خون میکنی.

والسلام علی من اتبع الهدی
    یاعلی
    ویرایش توسط WP Fox Pro : 10th December 2012 در ساعت 12:23 PM

10. کاربرانی که از پست مفید WP Fox Pro سپاس کرده اند.

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    2
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ab.bb نمایش پست ها
    توی قرآن نمیدونم ؛ از کورش نام برده یا نه، ولی توی تورات ازش اسم آورده. البته نگفته که پیامبر هست، بلکه گفته : برگزیده خدا هست.
    اشعیا فصل 45 آیات 1 تا 6
    خداوند کوروش‌ را برگزیده‌ و به‌ او توانایی‌ بخشیده‌ تا پادشاه‌ شود و سرزمینها را فتح‌ کند و پادشاهان‌ مقتدر را شکست‌ دهد. خداوند دروازه‌های‌ بابل‌ را بروی‌ او باز می‌کند؛ دیگر آنها بروی‌ کوروش‌ بسته‌ نخواهند ماند. 2 خداوند می‌فرماید: «ای‌ کوروش‌، من‌ پیشاپیش‌ تو حرکت‌ می‌کنم‌، کوه‌ها را صاف‌ می‌کنم‌، دروازه‌های‌ مفرغی‌ و پشت‌بندهای‌ آهنی‌ را می‌شکنم‌. 3 گنجهای‌ پنهان‌ شده‌ در تاریکی‌ و ثروتهای‌ نهفته‌ را به‌ تو می‌دهم‌. آنگاه‌ خواهی‌ فهمید که‌ من‌ خداوند، خدای‌ اسرائیل‌ هستم‌ و تو را به‌ نام‌ خوانده‌ام‌. 4 من‌ تو را برگزیده‌ام‌ تا به‌ اسرائیل‌ که‌ خدمتگزار من‌ و قوم‌ برگزیده‌ من‌ است‌ یاری‌ نمایی‌. هنگامی‌ که‌ تو هنوز مرا نمی‌شناختی‌، من‌ تو را به‌ نام‌ خواندم‌. 5 من‌ خداوند هستم‌ و غیر از من‌ خدایی‌ نیست‌. زمانی‌ که‌ مرا نمی‌شناختی‌، من‌ به‌ تو توانایی‌ بخشیدم‌، 6 تا مردم‌ سراسر جهان‌ بدانند که‌ غیر از من‌ خدایی‌ دیگر وجود ندارد و تنها من‌ خداوند هستم‌.
    من اسم کوروش را در تورات دیدم.
    اما اینم بگم که تورات تحریف شده، سعی کن همه جانبه بررسی کنی، با اینکه میدونی تورات تحریف شده اما بازم از تورات متن میاری؟ پس از کتابی متن بیار که تحریف نشده باشه. الآن هم تنها کتابی که از تحریف حفظ شده کتاب مقدس قرآن کریم است. (البته منظور من متن عربی قرآن است. نه معنی و تفاسیری که غیر معصومین از آیاتش ردیف می کنن.)
    کتب معتبر شیعه هم عبارتند از: وسائل الشیعه، بحارالانوار، نهج البلاغه، مستدرک الوسائل و امثالهم.
    از قرآن کریم و این کتبی که نام بردم اگر میتونی آیه و روایت بیاری، بیار که منم تو بحث شرکت کنم.

12. 2 کاربر از پست مفید WP Fox Pro سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی عمومی
    ارسال تشکر
    1,372
    دریافت تشکر: 2,858
    قدرت امتیاز دهی
    500
    Array
    shabhayebarare's: جدید4

نقل قول نوشته اصلی توسط جوان ایرانی نمایش پست ها
    نمی خواستید بی احترامی کنید ولی فکر کنم این کارو کردید
    کی میگه امام رضا کاری برای مردم ایران نکردن؟ بالابردن قدرت معنویت مردم خودش یکی از اساسی ترین کارهاست
    همون کوروشی که شما عکسشو گذاشتید الان اگه بود بابت این همه دل سوزی های برخی افراد نمیدونست چی کار کنه!!!!!!!!!
    بهتر برای بالابردن یک شخصیت اسطوره ایی ایرانی پا روی اعتقادات مذهبی مردم نزارید
    در ضمن تمام هزینه ساخت ضریح و بازسازی حرم های ائمه توسط خود مردم جور میشن نه دولت و غیره!

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    45
    دریافت تشکر: 117
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط WP Fox Pro نمایش پست ها
    من اسم کوروش را در تورات دیدم.
    اما اینم بگم که تورات تحریف شده، سعی کن همه جانبه بررسی کنی، با اینکه میدونی تورات تحریف شده اما بازم از تورات متن میاری؟ پس از کتابی متن بیار که تحریف نشده باشه. الآن هم تنها کتابی که از تحریف حفظ شده کتاب مقدس قرآن کریم است. (البته منظور من متن عربی قرآن است. نه معنی و تفاسیری که غیر معصومین از آیاتش ردیف می کنن.)
    کتب معتبر شیعه هم عبارتند از: وسائل الشیعه، بحارالانوار، نهج البلاغه، مستدرک الوسائل و امثالهم.
    از قرآن کریم و این کتبی که نام بردم اگر میتونی آیه و روایت بیاری، بیار که منم تو بحث شرکت کنم.
    دوست عزیز سلام

تا دیروز نظر شما این بود که قرآن را باید با تفسیرش شناخت

حال از شما درخواستی دارم نخست اینکه نظر علامه طباطبائی را در تفسیر المیزان بخوانی و بعد وارد بحث شوی

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    2
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

دوست عزیز سلام

تا دیروز نظر شما این بود که قرآن را باید با تفسیرش شناخت

حال از شما درخواستی دارم نخست اینکه نظر علامه طباطبائی را در تفسیر المیزان بخوانی و بعد وارد بحث شوی
    هنوزم میگم قرآن رو باید با تفسیرش خواند. (اما تفسیری که اهل بیت از قرآن کرده باشند، نه غیر معصومین)
    حقیر در جای دیگه عارض شدم میتونید برای آشنا شدن با عقاید ما به سایت http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. ما طباطبایی را قبول نداریم به عنوان مفسر قرآن. برای تفسیر قرآن فقط اهل بیت علیهم السلام را قبول داریم و لا غیر.
    قبلا المیزان رو یه بررسی کردم اما تعارض داشت با روایات. خود آقای طباطبایی هم معتقد به تفسیر قرآن به قرآن هستند در حالی که اخباریون تفسیر قرآن به روایت را قبول دارند.

بازم سر حرفم هستم: از قرآن و کتب معتبر شیعه اگر آیه و روایت بیارید در مباحثه شرکت خواهم کرد، در غیر این صورت خیر.

یاعلی

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    45
    دریافت تشکر: 117
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط WP Fox Pro نمایش پست ها
    هنوزم میگم قرآن رو باید با تفسیرش خواند. (اما تفسیری که اهل بیت از قرآن کرده باشند، نه غیر معصومین)
    حقیر در جای دیگه عارض شدم میتونید برای آشنا شدن با عقاید ما به سایت http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. ما طباطبایی را قبول نداریم به عنوان مفسر قرآن. برای تفسیر قرآن فقط اهل بیت علیهم السلام را قبول داریم و لا غیر.
    قبلا المیزان رو یه بررسی کردم اما تعارض داشت با روایات. خود آقای طباطبایی هم معتقد به تفسیر قرآن به قرآن هستند در حالی که اخباریون تفسیر قرآن به روایت را قبول دارند.

بازم سر حرفم هستم: از قرآن و کتب معتبر شیعه اگر آیه و روایت بیارید در مباحثه شرکت خواهم کرد، در غیر این صورت خیر.

یاعلی
    در پناه حق
    الله یارتان

17. کاربرانی که از پست مفید مجتبی حسینی فهرجی سپاس کرده اند.

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)