سلام.تجربه داری؟یا نون گندم دست مردم... ولی من قبول ندارم.بقول یاس دخترا با پسرا دوس میشن که جلو دوستاشون کلاس بذارن.یه دوستی داشتم با یه خانوم رابطه داش.اون خانم پیش دوستاش این آقا رو سکه 1پول میکرد اما تو خلوت...حسابی منت میکشید
سلام.تجربه داری؟یا نون گندم دست مردم... ولی من قبول ندارم.بقول یاس دخترا با پسرا دوس میشن که جلو دوستاشون کلاس بذارن.یه دوستی داشتم با یه خانوم رابطه داش.اون خانم پیش دوستاش این آقا رو سکه 1پول میکرد اما تو خلوت...حسابی منت میکشید
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
نخیر .اول شناخت بعد در دوران نامزدی اختلافات رو باید شناسایی کنید چون هیچ دو نفری در دنیا نیستن که 100 درصد فابریک هم باشن. در دوران نامزدی باید کم کم از اون شناخت اولیه به تفاهم برسین . و نظراتتونو به تدریج به هم نزدیک کنین تا جایی که خود علاقه بینتون باعث میشه بعد از ازدواج اختلافات دیگه به چشم نیاد.
خیلی نامردی
حرفتو که زدی ولی داری از انصاف خارج میشی نمیگم پسرا اینجوری نیستن چون خودت داری میبینی ولی به نظرت همه اینطوریا؟؟؟؟آیا همه داداشا و پسرخاله هات همین کارو میکننن؟؟؟؟؟؟1% هم احتمال نمیدی شاید بخوان بیشتر به طرف جلب بشن؟؟؟؟؟
غیر از اینا مگه کمن دخترایی که اینطور که شما میگید عمل میکنن؟؟؟؟؟؟
وقتی فردی چیزی رو سخت به دست بیاره براش ارزش قائله و قدرش رو میدونه و مطمئناً به راحتی اون رو از دست نخواهد داد اما اگر چیزی سهل الوصول باشه کنار گذاشتن یا از دست دادن اون هم آسون میشه( حال میخواد خونه باشه یا ماشین یا حتی افراد).
دخترها توی جامعه با نشون دادن چراغ سبز به پسرها و برقراری یه دوستی خیابونی عملاً زمینه این سهل الوصول بودن رو فراهم می کنند و متأسفانه فرد با شروع این روابط عملاً در جریانی اسیر میشه که هم تبعات خوبی نداره و هم بیرون اومدن از اون خیلی مشکله
این شناخت به خودت بستگی داره . بعد از اینکه فکرش افتاد تو ذهنت وقبل از اینکه به احدی بگی یه مدت زیر نظر میگیریش که خدایی نکرده رابطه خطرناکی نداشته باشه(یکبار برای همیشه) بعد اگه همکلاسیهاشو میشناسی میتونی مشورت بگیری . اگه خودت همکلاسیش هستی سعی کن یه جورایی باهاش در ارتباط باشی که اخلاقشو بشناسی مثل گرفتن پروژه باهاش و کمک به همدیگه در حل تمرینات و..... . پروسهازدواج قرار نیست یک روزه باشه.برای یک ازدواج خوب حداقل باید یکسال عاشق طرف باشی البته بدون اینکه به کسی بگی به چند دلیل: 1- دختره طبیعی باهات برخورد کنه وتوبتونی اخلاق واقعیشو بشناسی 2- اگه هوس بود مطمئنا تا یکسال باقی نمیمونه ومیفهمی بهش علاقه نداشتی 3- اگه پشیمون شدی اولا ابروی دختره نمیره و تو هم تجربه کسب کردی.4- در تحقیقات خود جوش اطلاعات واقعی بهت میرسه چون اگه بدونن بهش فکر میکنی
بله خیلیییییییییییییییییییییی ییییی از پسرای خونواده همین طورن
فقط یکیش نبود
که اون هم اصلا با کسی دوست نشد و از طریق خونواده با یکی ازدواج کرد
نه از طرف دخترا هم خب هست .......
ولی من اون چیزی که توی پسرای دورو برم دیدم گفتم.... اونقدر هم دیدم که حالا حالا ها نظرم عوض نمیشه.....
اینم بگم شنیدم پسرایی که واقعا خالصانه رفتن جلو ولی ......
میگم هر دو طرف هست دیگه
حالا من دیده های خودمو تعریف کردم...
باز هم تاکید میکنم دور از جناب پسر های خوب.......![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)