حرف حساب که جواب نداره درست درستسلام
این حرف تا حد 90درصد درسته.پسرا در 90 درصد موارد با دخترانی که قبلا دوست بودن ازدواج نمیکنن واگه هم بکنن بازم90 درصد به طلاق منجر میشه چون اساس بنیان خانواده که اعتماده در بعضی خانواده هاکه با انجام مراسمات سنتی و درمحیطی سالم هست دیده نمیشه چه برسه به این روابط که خود پسر شاهد این رفتار ها باشه.
دختران عزیز من پسرم وتو محیط پسرا بودم وتقریبا هر قشری از پسرا روباهاشون رو برو شدم. لطفا به دوستی های خیابونی تن ندین چون تا اخر عمر بدبخت میشین.نگین اینا چیزای ساده ای هستن بلکه خیلی خطرناکن.خواهشم اینه که به هوس های خیابونی تن ندید.توروخدا.اینو یه پسر میگه که از اونور ماجرا میاد. 95 درصد این درخواستها فقط برای ارضای نیازهای غیر معقولانست نه عشق نه ازدواج پیش روی شما نیست . فقط مدت سرکارتون میذارن.میدونستین پسرا تموم اس هایی که شما براشون میفرستین تو جمع پسرونه با صدای بلند میخونن و بهتون میخندن؟ میدونستین انگیزه خیلی از کاراشون فقط کارت شارژ و اخازی و........ هست ؟ هر سوالی داشتین خصوصی یا عمومی بپرسین.هرکی هم مخالفه هر جور که شده اثبات میکنم اشتباه میگه. واقعیت همینه حالا میخواین بپذیرین میخواین نه ولی من که تو محیط پسرونم تموم این ماجراها رو دیدم و میدونم چیزی به عنوان دوستی خیابونی سالم نداریم و نداریم ونداریم وهر چی تو مغزتون فرو بردن دروغه.
منم از شما دختران می خوام که واقعا مراقب باشید وقتی که پا به درون آن بزارید اصلا متوجه نیستیت که چه اتفاقی می افته
به نام خداوني كه قلب ها خواسته و ناخواسته به نام او مي تپند
(خدا دوستت دارم)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)