من در جایگاهی نیستم که به تنهایی حدود حجاب رو در این عصر بیان کنم.اما میدونم و با حرف شما موافقم که چیزی رباره ی چادر گفته نشده.اما خب یه چیزایی هم معلومه.اینکه چه نوع پوششی میتونه واقعا حفظ ظاهر یک زن رو به عهده بگیره؟
اگر از حجاب ظاهر صحبت میفرمایید لطفا محدودیت اونرو مشخص کنید (ما در جامعه ایران هستیم بنابراین این فضا و شرایط رو در نظر بگیرید)
در قران مستقیما از چادر صحبت نشده و صرفا پوشش بوده و ایات بیان شده متناسب با ظاهر افراد اون عصر بوده و میدانیم خداوند از آینده مطلع و میتوان اینطور گفت که در کره زمین پوشش زنان دور از زنان اون عصر نبوده،مجددا تکرار میکنم از چادر در قرآن (تا حدی که من مطالعه داشتم) نام برده نشده و اینطور بیان شده است:
مجید خطاب به پیامبرش فرمود: "به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که: خویشتن را با "جلباب" بپوشند که این کار برای این که به عفت شناخته میشوند و از تعرض محفوظ میمانند، برای آنان بهتر است".(1) بعضی از مفسّران جلباب را پوششی فراگیر معنا کرده اند که از بالای سر تا پایین پا را میپوشاند و چیزی در حدود اندازه چادر است.(2) البته دیدگاه دیگر جلباب را پوشش تا زانو(3) و دیدگاه سوم جلباب را مقنعه میداند
هستن کسانی که با مانتو هم به خوبی حفظ حجاب میکنند اما خب بین خوب و خوبتر کدام رو انتخاب میکنید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)