خب پس با این حساب اول باید یه چیزی مشخص بشه.هدف زنان شاغل از کار چیست؟چون جواب من با جواب شما فرق داره.پس بهتره با یه کار گروهی توسط جمعیت سایت نخبگان جواب این سوال داده بشه.که بشه فهمید واقعا هدف زنان از شغل چیست.و چه عاملی و انگیزه ای زنان رو به سمت شغل های خارج از منزل و دوشادوش مردان کشانده؟-یا برای گذران وقت و یا افزایش سطح مالی شخصی یا خانواده کار میکنه،اما من اینو قبول ندارم ، تا جایی که من با (اطرافیانم )در ارتباطم (اطرافیانم) نشانه استقلال دانسته که در مرحله اول شخصیتی و در مرحله دوم رفع احتیاجات فوق العاده میدانند
و اینکه برای ارتقاء فرهنگ مطالعه و سفر رو احساس میکنم باید در نظر بگیریم نه اشتغال به کار
فرار از منزل؟ درک نمی کنم
پس قطعا برای هر زن یک وظیفه اولویت داره.که مغایرت داره با کار کردن در بیرون از منزل.فقط موردی که هست اینه که باید مراقب باشن که تمرکز روی کار اونا رو از وظیفه مهمتر که رسیدگی به خانواده و شوهر و فرزندانشون هست ، باز نداره..........
خب این یه امر مشخصیه.اینکه فرزندی مادرش رو در کنار خودش ببینه .مادر فرزندش رو درک کنه.با مطالعه و دقت فراوان همدم و همراه فرزندش باشه.نیازهای اونو تشخیص بده.عقیده ی مادر پرورش روحیه فرزندش باشه.نه کمک به توان مالی خانواده.منظور شما از تربیت فرزندان برای سربلندی جامعه چیه؟ از نظر شما یک فرزند در سربلندی جامعه چه نقشی داره؟
خب قطعا فرزند همچین مادری در راس همه چیز جلب رضایت خانواده خودش رو میبینه.جلب رضایت همچین خانواده ای قطعا خارج از هدف یک جامعه نیست.و تعداد زیاد این خانواده های یک جامعه ی هدفمند رو میسازه.هر چند همچین چیزی شدنی نیست.اما حتی یک نفر هم میتونه یک کشور رو نجات بده.
حالا شما خودتون قضاوت کنید.مادری بیرون از خانه کار کنه و سطح مالی رو افزایش بده برای فرزندان بهتره یا در خانه بماند و قدرت کنترل و تصفیه افکار و اشتغالات ذهنی افراد خانواده رو داشته باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)