اگر صرف موضوع ارائه شده نمونه میخواید باید عرض کنم زندگی مشترکی رو شروع نکردم/اما با ( http://www.njavan.com/forum/showthre...311#post402311 ) نگاه و اعتمادی که دارم انتخاب خواهم کرد
اما شما فقط سوال میپرسید و به عمق گفته های من بی توجه اید اگر اولین تاپیک رو با دقت مطالعه بفرمایید متوجه خواهید شد(قانون راز "دقت بفرمایید *لطفا* " )
نگاه من اینه: خدایا بذار کاری رو انجام بدم که تو میخوای،و اگر عملی رو خودم با همه وجود عزم انجام اون رو دارم مانع شو و نگذار یعنی نباید بذاری و باید همیشه کنارم باشی.
اما فرضا راجب مسائل کاری و زندگی شخصی و اجتماعی و ... با همه تلاش وارد شده اما کاملا ناگهانی و حسب یه اتفاق کوچک و بی اساس منحل میشده اما یادگرفتم البته بعد از پی بردن به یکی از حکمتهای خدا برای خودم و به نفع خودم با این نگاه بدترین اتفاقات زندگی رو پشت سر بگذارم و زندگی رو به کام خودم تلخ نکنم و از هدفم دست نکشم و منتظر محیا شدن شرایط جدید و تلاش دوباره خودم قرار بگیرم
من ثانیه به ثانیه زندگیمو به این شکل زندگی می کنم(حدودا" 2سال)
شما میفرمایید نمونه ای مثال بزنم درحایکه اولین قدم همون جمله ای هست که میگم به خدا اعتماد کنید به معنای واقعی کلمه نه بزبان تکرار کنید و بعد با خودتون بگید پس چرا نشد؛یعنی:وقتی در شرایطی قرار میگیرید که نمیخواید با بی اعتنایی به اون اتفاق فقط نگید چرا ؟چرا؟چرا؟(شنیدید بارها هم شنیدید پدرومادر صلاح فرزند رو بهتر میدونند و اگر زمانی مانع از انجام کارتون میشن به همون صلاح برمیگرده نه گرفتن خوشی از عزیزانشون ) و پیگیر باشد و توجه کنید چه اتفاقی جایگزین این نابسامانی (ابته به دید شما)شده و اگر واقعا درست توجه کنید به جواب میرسید
شما از من نمونه هایی از مسائل شخصی میخواید و گفتن مسائل سخته ولی من یکی از موارد شخصیمو فقط برای اثبات به شما در پیغام شخص براتون میفرستم و در صورت قبول به شکلی در این بحث عنوان کنید تا نگاهی از پیغام های ناتانائیل آسیب نبینه
علاقه مندی ها (Bookmarks)