موانع خروج یا عوامل بازگشت به ایران!!!
![]()
موانع خروج یا عوامل بازگشت به ایران!!!
![]()
AaZaAdeh, ab.bb, aisan., ali-m, Alpha110, ✿elnaz✿, BARAN.SH, biomachanic, Dirya_Del, elham.kh, elinaaa, emer62304, eng_mary, farzane*, h.khakpour, horiya, hossein24, kahrupay, kamanabroo, marziyh, mazaheri.chem, mhnz, moham-s, nafise khanom, parmis12345, poune, ramezani.m, rayarasool, reza-1369, right.kimber, saamaaneh, sard, SaSaMc2, sebtoshshaikh, shabhayebarare, shiny7, SiDe, somayehfaridi, tkcivil, toot farangi, م.محسن, مهندسی صنایع, مهدی 313, موازنه, معمار حانیه, چکامه91, وحید 0319, یاسمین5454, پت, yasaman hedayati, آسمان آبی2020, آسد مرتضي, ایلین1366, ابوذر دوکوهه, بلدرچین, بانوی آب, بادامینا, جوان ایرانی, حسین متقی, رضوس, زهرا قربانی, سمیه نجفی, سونای, سونای69, شه پری, علی محمد همتی
ای گفتیااااااااامن خودم یه بار با دوستان رفتیم رستوران یه چیزی دادن خوردیم خیلی خوشمزه دو روز بعد بازم رفتیم بازم خوردیم یکی نبود بگه بپرس گوشت چیه بعد بخور خوردیم تموم شد گفتم چه گوشتی هست گفت قورباغه
دیگه کل سالایی رو که اونجا بودم بیرون هیچی نخوردم
تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد ... ... روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده و احســـــاس نام گرفته شده است ...ارزان نمی فروشمش...
واقعاااااا...
دل آدمها مثل یک جزیره دور افتادست،اینکه کی واسه اولین بار پا به جزیره میزاره مهم نیست
مهم اون کسیه که هیچوقت جزیره را ترک نکند...
عاشق همه شونم به غیر از بادمجون.به به
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
دختر این چه کاری بود کردی؟؟؟!!!
مردم آزاری مگه؟؟؟؟؟ دهنم آب افتاد, حالا نصفه شبی چیکار کنم من؟؟؟
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
ویرایش توسط somayehfaridi : 2nd December 2012 در ساعت 10:25 PM
ممنون از این تاپیک خوشمزه ت دوست عزیز
فقط یکم زیادی خوشمزه ست![]()
هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند !
سطر اول همیشه این است : خدا همیشه با ماست . . .
پس بخوانش با لبخند !!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)