والا اگه نظر خودم بخواين خيلي ها هستند كه دوست داشتم ميتونستم از نزديك ببينمشون حرف بزنم باهاشون اگه بخوام اسم ببرمخيلي زياد هستند حالا از شما دوستان ميپرسم دوست داشتين كيو يا چه كسايي از نزديك ببينيد؟؟
والا اگه نظر خودم بخواين خيلي ها هستند كه دوست داشتم ميتونستم از نزديك ببينمشون حرف بزنم باهاشون اگه بخوام اسم ببرمخيلي زياد هستند حالا از شما دوستان ميپرسم دوست داشتين كيو يا چه كسايي از نزديك ببينيد؟؟
:.:.:.:.: دلتنگ که باشی گاهی آرزو می کنی، یک نفر اسمت را صدا کند حتی اشتباهی! :.:.:.:.:
aisan., Almas Parsi, ✿elnaz✿, Dirya_Del, elinaaa, farzane*, fly in the sky, golden3, H37, hossein24, hossien, kamanabroo, m@some, mahmoodmah, marziyh, masihnabizadeh, mehrab123, mhnz, mozhgan.z.1368, nafise khanom, nedasoltani, pegah*_, poune, ramezani.m, saamaaneh, Sabo3eur, sebtoshshaikh, shabhayebarare, shiny7, SiDe, tkcivil, toot farangi, چکامه91, نازخاتون, نسیم بهآر, وحید 0319, پت, v.m 2020, YAGHOSHZ, yas-90, z.ak, حمیده طوسی, رضوس, سمانه بیات, سونای, سروه74, علی محمد همتی
نازخاتون
Admin
F a t i m a
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
Almas Parsi, Alpha110, golden3, hossien, kamanabroo, mehrab123, pegah*_, poune, Sabo3eur, sebtoshshaikh, toot farangi, وحید 0319, پت, z.ak, رضوس, سونای, سروه74
مرسی ازموضوعه خوبو جالبتون
من دوست داشتمgolden3وبلدرچین رواز نزدیک میدیدمو باهاشون حرف میزدم
- - - به روز رسانی شده - - -
خب دوستان زیادن
ولی من خیلی دوست دارم فاطیما و نارون1,پریچهر,بلدرچین, سونای,سکوت,شبهای برره,ژنرال فیلدرمارشال (که من میگم هیتلر)و باستان شناس و سونای و... ببینم
به من باشه اسم همه رو میبرم آخه خیلی دوست دارم دوستانمو ببینم ولی تاحالا این فرصت پیش نیومده دروغ نگم فقط ایده تا پدیده رو دیدم که اونم بخاطر آشنایی قبلی مون هست و میشناسیم همدیگه رو
- - - به روز رسانی شده - - -
خب دوستان زیادن
ولی من خیلی دوست دارم فاطیما و نارون1,پریچهر,بلدرچین, سونای,سکوت,شبهای برره,ژنرال فیلدرمارشال (که من میگم هیتلر)و باستان شناس و سونای و... ببینم
به من باشه اسم همه رو میبرم آخه خیلی دوست دارم دوستانمو ببینم ولی تاحالا این فرصت پیش نیومده دروغ نگم فقط ایده تا پدیده رو دیدم که اونم بخاطر آشنایی قبلی مون هست و میشناسیم همدیگه رو![]()
ویرایش توسط golden3 : 1st December 2012 در ساعت 06:16 PM
سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد!
از زخم تیشه خسته نباش که وجودت شایسته ی تندیسی زیباست.
مخفی![]()
آجی هام مرسیییییی ازتون منم همینطورر
منم همه ی دوستان رو دوست دارم ببینم چون خیلی گل هستن و برام عزیز.....![]()
این سوال تکراری نیست؟!!من قبلا گفتم میخوام کیاروببینم!!
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)