دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 128

موضوع: ایده هایی برای اختراع

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    59
    دریافت تشکر: 139
    قدرت امتیاز دهی
    29
    Array
    armin_gera's: بی حوصله

پیش فرض پاسخ : ایده هایی برای اختراع

نقل قول نوشته اصلی توسط 2esfand نمایش پست ها
    سلام اگه میخوای مخترع بشی باید دیدت رو به اطرافت عوض کنی دیگه مثل قبل همه چی رو سطحی نبینی به همه چیزدقت کن موفق میشی
    این دوستمون درست میگه

باید تو یه دنیای دیگه باشی باید علمی باشی باید درک کنی باید عمیق نگاه کنی
    من الان خیلی وقته تو یه ذنیای دیگخ ایم دنیای علمی که کمتر کسایی اونجان
    وقتی یه مزدا 3 مثلا محکم ترمز میکنه خیلیا نمیفهمن چی شد فقظ میگن ترمز کرد ولی بعضیا میفهمن بعضیا میهمن که اون ترمز صدای وررررررر تولید کرد و میدونن صدای abs بود میدونن تایرو تو استانه حرکت نگه داشت میدونن چه طور عمل کرد از ecu خبر دارن و درک میکنن چه طوری چرخو نسبت به زمین ثابت نگه داشت و فکراشونو بست میدن و میشه یه ایده
    یا مثلا حتما شما هم شلنگ ابو انگشتتو گزاشتی جلوش تا اب فششششش با فشار بزنه بیرون, ولی خیلیا به تخییر سرعت و فشار فک نکردن خیلیا در اون لحظه که اب با فشار میزنه بیرون به دوپلر و پدبده هاش فک نمیکنن خیلیا با مسیر پرتابیه اب فکر نمیکنن ولی بعضی ها تو یک لحظه همه اینارو انالیز میکنن و بستش میدن یه ایده میدن
    همین الان که دارم تایپ میکنم به مکانیزم تایپ و دکمه ها فک میکنم و مظمعن باش انواع و اقسام مساعلو در حال تایپ روش فک کردم و تو ذهنمه
    باید خیلی وسیع باشه باید اب توی لیوان رو H2O ببینی نه آب
    موفق باشی

اشتباهات تایپی رو عفو کنید با گوشی تایپ کردم
    ویرایش توسط armin_gera : 24th November 2012 در ساعت 03:08 PM
    به آسمان که مینگرم گذشته را میبینم
    armin_gera

2. 7 کاربر از پست مفید armin_gera سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

در تکمیل مباحث دوستمان شما سایت هایی که مکانیزم ها و کارهای جدید ارائه می کنند برین سبب میشه کم کم حس کنجکاوی شما فعال تر میشه و بیشتر روی چیزایی که می بینید تفکر می کنید و به محیط بیشتر دقت می کنید.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

4. 5 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط armin_gera نمایش پست ها
    این دوستمون درست میگه

باید تو یه دنیای دیگه باشی باید علمی باشی باید درک کنی باید عمیق نگاه کنی
    من الان خیلی وقته تو یه ذنیای دیگخ ایم دنیای علمی که کمتر کسایی اونجان
    وقتی یه مزدا 3 مثلا محکم ترمز میکنه خیلیا نمیفهمن چی شد فقظ میگن ترمز کرد ولی بعضیا میفهمن بعضیا میهمن که اون ترمز صدای وررررررر تولید کرد و میدونن صدای abs بود میدونن تایرو تو استانه حرکت نگه داشت میدونن چه طور عمل کرد از ecu خبر دارن و درک میکنن چه طوری چرخو نسبت به زمین ثابت نگه داشت و فکراشونو بست میدن و میشه یه ایده
    یا مثلا حتما شما هم شلنگ ابو انگشتتو گزاشتی جلوش تا اب فششششش با فشار بزنه بیرون, ولی خیلیا به تخییر سرعت و فشار فک نکردن خیلیا در اون لحظه که اب با فشار میزنه بیرون به دوپلر و پدبده هاش فک نمیکنن خیلیا با مسیر پرتابیه اب فکر نمیکنن ولی بعضی ها تو یک لحظه همه اینارو انالیز میکنن و بستش میدن یه ایده میدن
    همین الان که دارم تایپ میکنم به مکانیزم تایپ و دکمه ها فک میکنم و مظمعن باش انواع و اقسام مساعلو در حال تایپ روش فک کردم و تو ذهنمه
    باید خیلی وسیع باشه باید اب توی لیوان رو H2O ببینی نه آب
    موفق باشی

اشتباهات تایپی رو عفو کنید با گوشی تایپ کردم
    از این دیدگاه خوشم میاد.
    داشتن اطلاعات از هر موضوعی هر چقدر هم که سطحی باشه باعث میشه تئوریسین خوبی باشی.
    و ایده هایی که میدی به واقعیت نزدیک تر باشه.
    البته ریچارد فاینمن میگه که حفظ اسم و تعریف یک موضوع مهم نیست.باید عملکرد اون رو درک کنیم.
    ما میتونیم اسم یه پرنده رو به تمام زبان های دنیا بگیم ولی اخرش هیچی از اون پرنده نمیدونیم.پس بیاید ببینیم اون پرنده چیکار می کند.
    بهترین راه برای ما اینه که همیشه کتابخونه ای تو جیب مون داشته باشیم تا مسائل رو بتونیم سریع بخونیم.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط عرفان سلیم زاده : 25th November 2012 در ساعت 08:14 AM

6. 9 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

واقعا از همتون ممنونم يك جورايي داره ذهنم فعال ميشه // ميدونيد من خيلي دوست دارم يك وسايلي كه تا الان هيچكس اختراع نكرده من اختراع كنم .. بعضي وقتا تحقيق ميكنم ودنبالش ميرم اما وقتي به نتيجه نميرسم دلسرد ميشم يا مثلا به جاي اينكه بهم بگن تو ميتوني بهم ميگن برو تو نميتوني اگر ميتونستي مثلا رياضي 20 ميگرفتي ودل سرد ميشم...
    نميدونم چيكار كنم وايا ميشه به كسي اعتماد كرد وايده به او گفت وبافكراي هم به جايي برسيم؟
    نمبدونم
    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

(لوکوربوزیه)

8. 4 کاربر از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

بستگی داره شما چگونه طرح خودتان را می خواهید ارائه کنید. شما بخشی که سوال دارین را می تونید خیلی کلی سوال بپرسین.
    همیشه مشورت کردن با افرادی که دانش یا تجربه ارن کمک می کنه. در این کار شما باید استوار باشین و اگر در مرحله ای به بندبست خوردین دلسرد نشین و عقب بکشین باید مشکلاتان را حل کنید در این صورت فردی موفق میشین.
    مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم

10. 4 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط hana-1374 نمایش پست ها
    واقعا از همتون ممنونم يك جورايي داره ذهنم فعال ميشه // ميدونيد من خيلي دوست دارم يك وسايلي كه تا الان هيچكس اختراع نكرده من اختراع كنم .. بعضي وقتا تحقيق ميكنم ودنبالش ميرم اما وقتي به نتيجه نميرسم دلسرد ميشم يا مثلا به جاي اينكه بهم بگن تو ميتوني بهم ميگن برو تو نميتوني اگر ميتونستي مثلا رياضي 20 ميگرفتي ودل سرد ميشم...
    نميدونم چيكار كنم وايا ميشه به كسي اعتماد كرد وايده به او گفت وبافكراي هم به جايي برسيم؟
    نمبدونم
    سلام ابجی خوبی؟
    ببین واسه اختراع کردن ما دو دسته ایده داریم.
    ایده هایی که بالاتر از حد فکری و علمی ماست..
    ایده هایی که در حد فکر و علمی ماست.
    یک مخترع موفق مورد اول رو اجرا می کنه.
    شما یه دوره یه هفته ای اختراع کردن رو بزار کنار کلا وقتت رو بزار رو مطالعه سطحی تکنولوژی های جدید.
    مثلا مواد هوشمند،مواد ترموالکتریک،پیزو الکتریک،علوم مختلف مثل مکاترونیک،ترمودینامیک،موا د و مصالح و غیره.
    خوندن این مطالب باعث میشه حداقل ایده هایی که میدین رو بهتر بتونین درک کنین.

12. 5 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    تجربی
    ارسال تشکر
    0
    دریافت تشکر: 7
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام منم با نظرتون موافقم برای مخترع شدن باید از یه موضوع کوچیک شروع کرد و بعد بزرگ و بزرگ تر کرد
    به کارت ادامه بده ان شا الله که مخترع میشی دوست عزیز

14. 3 کاربر از پست مفید vahideghtesadi سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

اختراعات به 5 دسته تقسيم مي شود.
    سطح 1 ) شامل مسايل و مشكلات معمولي است كه در فرآيند طراحي رخ مي دهد و در نهايت از طريق ارائه راه حل هاي ساده و پيش افتاده در يك زمينه خاص تخصصي ، پاسخ مناسبي براي آنها انتخاب مي شود.سيستم طراحي موجود تغيير نمي كند هرچند كه ممكن است يكي از پارامترهاي خاص محصول ارتقا يابد مثل افزايش ضخامت ديوار منازل براي ايجاد امكان عايق بندي مناسب .
    سطح 2 ) به همراه و يا بدون مواد اضافي جديد بدون تغيير باقي مي ماند. در اين سطح همواره يك پارامتر جديد كه منجر به ايجاد بهبود شده ، مشاهده مي شود. مثل استفاده از آيينه در ماسك مورد استفاده توسط جوشكاران مي باشد كه به آنها اجازه مي دهد تا نور حاصل از جوشكاري را روي نقاطي كه شفافيت ديد بيشتري نياز دارند متمركز نمايند.
    سطح 3 ) در اين حالت بهبود چشمگيري در سيستم موجود ايجاد خواهد شد . معمولا اين نوع اختراعات و نوآوري ها حاصل از تكنولوژي هاي شناخته شده ايي است كه ساير صنايع مورد استفاده قرار گرفته و به طور مشخص در صنعتي كه تضاد درآن شناسايي شده هنوز استفاده نشده است.نتايج حاصل موجب ايجاد الگوي جديد و ارتقاء به يك سطح بالاتر مي شوند نمونه بارز اين حالت تغيير تكنولوژي نحوه انتقال ماشين در سالن مونتاژ به حالت اتوماتيك است. به هر صورت خلاقيت هاي معرفي شده در اين حالت از ايده ها و اصول شناخته شده در آن صنعت خاص فراتر مي باشد.
    سطح 4 ) راه حل هايي كه هر دو بعد تكنولوژيكي و علمي مساله را در نظر مي گيرند. اين مهم از طريق كاربري و استفاده مناسب از پديده ها و اثرات فيزيكي كه كمتر شناخته شده اند ميسر مي شود.استفاده از مواد با حافظه حرارتي ، نمونه اي از اين نوع است.
    سطح 5 ) فراتر از محدوديت هاي علمي شناخته شده عمل مي كنند و هنگامي اتفاق مي افتند كه يك پديده جديد در ارتباط با مشكل شناسايي شده ، مورد استفاده قرار گيرد . در اين سطح ما شاهد ارائه مفاهيمي جدد مانند ليزر هستيم.

16. 6 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی فناوری اطلاعات
    ارسال تشکر
    4,046
    دریافت تشکر: 1,450
    قدرت امتیاز دهی
    791
    Array
    ^*زهرا*^'s: جدید167

down پاسخ : ایده هایی برای اختراع

نقل قول نوشته اصلی توسط soham 313 نمایش پست ها
    سلام دوستان راستش من خیلی دوست دارم یه مخترع بشم ولی نمیدونم چطوری و در واقع هیچ ایده ای برای اختراع کردن ندارم!!!!!!!!!!! اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید که چه طوری باید اختراع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اگه ایده هایی برای اختراع داریدلطفا در پاسخ به تاپیک یا پیام خصوصی برام توضیح بدینممنون
    یکی میخواد به داد من برسه!!! من ایده میاد تو ذهنم اما تا میام دست به کار شم................... اخبار اعلام میکنه فلان چیز و ساختن!!!! ایده هام ته کشید بخدا!!!!!!!!!!
    خدایا، به داده و نداده و گرفته ات شکر
    که داده ات نعمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان!

18. 3 کاربر از پست مفید ^*زهرا*^ سپاس کرده اند .

همکار تالار مهندسی برق
    رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    1,031
    دریافت تشکر: 1,523
    قدرت امتیاز دهی
    656
    Array
    natanaeal's: جدید92

نقل قول نوشته اصلی توسط s.e.z نمایش پست ها
    به نظر من دروس پایه رشته های مورد نیاز رو بخون و توی فیزیک و الکترونیک در حد تیم ملی.
    *فیزیک
    *الکترونیک
    *هوش مصنوعی
    *پردازش تصویر
    *مکانیک
    *هوافضا
    *شیمی
    *ریاضی مهندسی
    *کامپیوتر
    *برنامه نویسی
    *اطلاعات عمومی علمی
    *اطلاعات تخصصی علمی (از مجله های تخصصیو اینترنت)

*...

برای شروع بخون

ممنون از راهنماییتون/کاملا درسته / اما برای مطالعه این فهرست ترتیب عمل و زمان نیازه ،زمان رو ما تایین میکنیم با قدرت گیرایی شخصی اما ترتیب عمل در مطالعه/اینکه چه مواردی در کنار هم و چه مواردی قبل و بعد هم/تا حدودی قابل حدس / اما از اونجایی که میدونم این مسیر رو پشت سر گذاشتید از شما میخوام راهنماییمون بفرمایید
    با تشکر ناتانائیل
    ...خدایا....
    من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...

20. 3 کاربر از پست مفید natanaeal سپاس کرده اند .

صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)