بنز روی خودروهاش استفاده میکنه تا اونجایی که به خاطر دارم
شاید توی ایران هم اومده باشه این گزینشون
در رابطه با استارت بنزینی هم میشه کارایی کرد
شرطی داره
اینکه ترمزی روی موتور خودرو گذاشته بشه که موتور رو در حالت حداقل 1سیلندر کاملا بسته نگه داره
که فقط 1ترمز ساده نیست و نیاز به 1مدار هوشمند و با دقت بالا در حد چند هزارم ثانیه داره
چون در این حالت انژکتور باید ترکیب هوا و سوخت رو به سیلند مورد نظر برسونه
و سیلندر هم باید این ترکیب رو با حرکت موتور(در حالت خاموش هم چند دور میچرخه) (که خیلی کمه و این ترکیب باید 1بار صورت بگیره) فشرده کنه و قبل از ازاد شدن سیال از فشار سیلندر ترمز بگیره و باایسته و شمع کار نکنه
اینطوری در استارت کافیه این شمع کار کنه و این انفجار باعث حرکت نیم دور بعدی موتور میشه و ..............
ولی این کار به همین سادگی ای که نوشتم نیست
و احتمال 90 درصد خیلی پیشرفته تر از این چیزی که من دارم میگم رو بی ام دبلیو و بنز دارند کار میکنند تا بسازند ولی خب نتونستند
کمتر از 10 درصد احتمال داره تو فکرش نباشند! که بعیده!
شاید موتور با 1 انفجار نتونه روشن بشهو احتیاج به چند انفجار داشته باشه که این محدودیت باعث محدودیت در طراحی موتور میشه
شاید این انفجار در حالت روغن سرد نتونه انرژی لازم رو بده
این فشرده سازی و ذخیره ی انرژی شیمیایی در سیلندر باید در زمانی بسیار محدود تنظیم بشه و شاید انرژی موتور در حالت خاموش نتونه این انرژی رو فراهم کنه تا این سیلندر کامل بسته بشه و با 1 شمع راه بیفته
موتور باید هوشمند باشه و ورودی و خروجی تک تک سیلندرها محاسبه بشه
باید بهترین سیلندر برای اینکار انتخاب بشه یا موتور تا جایی روشن بمونه که سیلندر مناسب که از قبل برای اینکار طراحی شده در موقعیت مناسب قرار بگیره
شاید اصلا این قابلیت در موتورهای امروزی باعث کاهش عمر موتور و یا افزایش هزینه های اون بشه
ترمزی که باید ساخته بشه خیییییلی باید سریع و دقیق باشه (50 بار در ثانیه بتونه به حداکثر نیروی ترمز برسه و دوباره ازاد بشه! که خیلی سخته ساختنش
و..............
البته شاید بشه راه بهتر و ساده تری براش پیدا کرد ولی همینطور که میبینین اصلا ساده نیست توی این روش!
علاقه مندی ها (Bookmarks)