خب من که نگفتم قانون مند هستش و یا نیستشچون درک طبیعت برای ما سخته ، نبابد بگیم قانون منده!!! . البته دنیا پیچیدگی های زیادی داره . ولی موارد قابل درکی، که سخت هم نیست؛ وجود داره.گذشته از اینا سختی درک کارکرد طبیعت، دلیل بر بی قانونی نمیشه.
و حتی موریس مترلینگ هم نگفته قانون مند هستش و یا غیر قانون منده
به نظر من ما قادر به این نیستیم که به این سوال پاسخ بدیم
منم نگفتم که ما غیر طبیعت هستیمما انسان ها چیزی جدا از طبیعت نیستیم، بخشی از طبیعت هستیم؛ و مثل بقیه حیوانات تابع قوانینی هستیم؛ که طبیعت وضع کرده.ما قوانین رو به طبیعت ندادیم؛ بلکه طبیعت اون ها رو به ما تحمیل کرده.ما به آتش نگفتیم داغ باش؛ بلکه اون به ما گفته من داغم.طبیعت قوانین رو به افکار و مغز ما داده ؛نه بلعکس .مسلما ما نمیتونیم درباره همه چیز طبیعت اظهار نظر کنیم! .ولی درباره همون مواردی که طبیعت به ما یاد داده؛ میتونیم نظر بدیم. مطمئنا ما شناخت کاملی نسبت به خودمون هم نداریم؛ ولی بی اطلاع از عملکرد بدن خودمون هم نیستیم.پس در حیطه درکی که که از طبیعت داریم میتونیم نظر بدیم. اگر هم جایی در اشتباه باشیم، دیر یا زود طبیعت اون رو به ما یاد میده.
منظور از حرف من این بود که وقتی ما از خودمون اطلاعات زیادی نداریم
چطوری میتونیم درباره طبیعت که ما انسان ها خودمون جزو کوچیکی از اون هستیم نظر بدیم
و اینکه طبیعت همه چیز رو به ما یاد نمیده
شاید خیلی چیزهای دیگه باشه که که ما نتونیم حتی بهش فکر کنیم چه برسه که یاد بگیریم
من اصلا سیستم پیچیده بدن خودمون رو مثال نمیزنم
یه مثال ساده تر میزنم
ما وقتی نمیدونیم اول مرغ بود و یا تخم مرغ طبیعت چطور میتونه اینو به ما یاد بده؟؟
دنیای ما سرشار از سوالها و رفتارهای بی پاسخ هستش
که بشر قادر به درک اون نیست
و مطمئنا تا وقتی درک درستی نداشته باشیم نمیتونیم هیچ نظری درباره این موضوع بدیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)