دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: عقل و نواقص زندگی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    it
    ارسال تشکر
    3,661
    دریافت تشکر: 2,893
    قدرت امتیاز دهی
    1143
    Array

پیش فرض پاسخ : عقل و نواقص زندگی

چون درک طبیعت برای ما سخته ، نبابد بگیم قانون منده!!! . البته دنیا پیچیدگی های زیادی داره . ولی موارد قابل درکی، که سخت هم نیست؛ وجود داره.گذشته از اینا سختی درک کارکرد طبیعت، دلیل بر بی قانونی نمیشه.
    خب من که نگفتم قانون مند هستش و یا نیستش
    و حتی موریس مترلینگ هم نگفته قانون مند هستش و یا غیر قانون منده
    به نظر من ما قادر به این نیستیم که به این سوال پاسخ بدیم
    ما انسان ها چیزی جدا از طبیعت نیستیم، بخشی از طبیعت هستیم؛ و مثل بقیه حیوانات تابع قوانینی هستیم؛ که طبیعت وضع کرده.ما قوانین رو به طبیعت ندادیم؛ بلکه طبیعت اون ها رو به ما تحمیل کرده.ما به آتش نگفتیم داغ باش؛ بلکه اون به ما گفته من داغم.طبیعت قوانین رو به افکار و مغز ما داده ؛نه بلعکس .مسلما ما نمیتونیم درباره همه چیز طبیعت اظهار نظر کنیم! .ولی درباره همون مواردی که طبیعت به ما یاد داده؛ میتونیم نظر بدیم. مطمئنا ما شناخت کاملی نسبت به خودمون هم نداریم؛ ولی بی اطلاع از عملکرد بدن خودمون هم نیستیم.پس در حیطه درکی که که از طبیعت داریم میتونیم نظر بدیم. اگر هم جایی در اشتباه باشیم، دیر یا زود طبیعت اون رو به ما یاد میده.
    منم نگفتم که ما غیر طبیعت هستیم
    منظور از حرف من این بود که وقتی ما از خودمون اطلاعات زیادی نداریم
    چطوری میتونیم درباره طبیعت که ما انسان ها خودمون جزو کوچیکی از اون هستیم نظر بدیم
    و اینکه طبیعت همه چیز رو به ما یاد نمیده
    شاید خیلی چیزهای دیگه باشه که که ما نتونیم حتی بهش فکر کنیم چه برسه که یاد بگیریم
    من اصلا سیستم پیچیده بدن خودمون رو مثال نمیزنم
    یه مثال ساده تر میزنم
    ما وقتی نمیدونیم اول مرغ بود و یا تخم مرغ طبیعت چطور میتونه اینو به ما یاد بده؟؟
    دنیای ما سرشار از سوالها و رفتارهای بی پاسخ هستش
    که بشر قادر به درک اون نیست
    و مطمئنا تا وقتی درک درستی نداشته باشیم نمیتونیم هیچ نظری درباره این موضوع بدیم
    غمگینم همانندِ مادری که کودک بیمارش با لبخند به او میگوید:امسال، سین هشتم سفره ی ما سرطان من است...

2. 5 کاربر از پست مفید mohammad.persia سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع