بازی های کامپیوتری هیچی واسه یاد گرفتن ندارن عزیزم
دنیا پیشرفتش را مدیون آدم های غیر منطقی است !
من قبلا بازی جنگی، زیاد بازی میکردم، تو اون زمانا عادت کرده بودم تو دنیای واقعی هرجا که میرم سریع همه چیز رو بررسی کنم (چپ راست جلو عقب)...
به نظر من بازیای جنگی باعث میشن حواست به اطرافت (تو دنیای واقعی) بیشتر بشه![]()
بستگش به طرف داره
اگه کلی بین باشی آره فقط داری وقتتو از بین میبری
ولی
اگه نکته سنج سنج باشی :
1- بازی های جنگی :
دقیقا یک پادگان آموزشی است که میتونی واقعا به یک تروریست یا پلیس حرفه ای تبدیل بشی (تست شده)
2- فکری:
سرعت پردازش اعداد و شناسایی اشیاء محیط اطراف رو بالا میبره
3- تاریخی و سیاسی :
پس از مدتی شما را واقعا به یک تحلیل گر سیاسی تبدیل میکنه وشما دیگه به اخبار و وقایع و دانستنی های سیاسی بی تفاوت که هیچ عاشقشم مشید.
4- استراتژیکی :
تفکر شما رو نسبت به محیط پیرامون و روابط اجتماعی کاملا عوض میکنه و شما پس از مدتی تبدیل به فردی مدبر ، مسئولیت پذیر ، و با تفکری از ابعاد مختلف زندگی تبدیل میکنه
5- جنسی :
اکثر تکنیک های روابط زناشویی رو به شما آموزش میده و شما در ایجاد رابطه با معشوقه خود به شکل شگفت انگیزی مهارت بالایی پیدا میکنی.
6- عقیدتی و فرهنگی :
بسیار بسیار موثر است در ترویج یک فرهنگ یا مذهب در یک جامعه خاص بخصوص افراد زیر 13 سال (تست شده 100%)
من از وقتی بازی کردنو شروع کردم خیلی جرات پیدا کردم در مورد من که خیلی خوب بود اما به طور کلی اگه کسی معتادش نشه خوبه تجربه ی جالبیه مخصوصا واسه کسایی که نمی دونم هیجانشونو چطوری خالی کنن البته به نظر من اگه مطابق با سن مخصوصا بچه ها باشه بهتره چون بازیای امروزی اکثرا برای بچه های زیر 15 یا 16 سال خوب نیست
اصلا بازی رایانه ای دوست ندارم!!!
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
من عاشق کد تقلبم، چند سال پیش که بازی کربن اومده بود؛ نمیدونستم کد تقلبم داره. کلی زحمت کشیدم؛ تا مرحله آخر رفتم. ولی دست دوم که اومدم باز کنم ؛کد تقلب داشتم .نیتروش رو بی نهایت کردم. خیلی حال داد . کدش هم فکر کنم nos for ever ever بود.البته الان چند سالی میشه؛ بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار.![]()
کلا وقت تلف کردنه.![]()
شبيه كسي شده ام كه پشت دود سيگارش باخود مي گويد:ترك مي كنم....سيگار را..خانه را..زندگي را..و باز پكي ديگر مي زند...!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)