همکار تالار مهندسی عمران
خسته نباشی
از اونجایی که من خودم شخصا رپ زیاد گوش میکنم الانم فک کنم جو گیر شدمو تو اوایل متن یه دستی بردم .متن خودتون خوبه و لی همین جوری گفتم منم یه نظری داده باشم.ببخشید
با توام رفیق/بشنو این گله هامو ،همین/ جلوتر ببین/ اره، منم یه غریب/ دیگه شده واسم یه عقده که چرا صدام میکنن نخبه؟/ اخه نخبه اسمه ولی .. اون الان، به هزارو یک دلیل پوله ،ذکرو فکرش ،اره. پوله ذکرو فکرش/... .... خدایی کار سختیه متن رپ نوشتن. افرین
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
همکار تالار مهندسی عمران
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
ویرایش توسط "مهدی" : 2nd November 2012 در ساعت 05:11 PM
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
استعداد برتر سایت
سلام رفيق...
تكست مهم ترين بخش رپ هست...
موضوعات مهم رو با تاخير كار كن...
يه موقع هست شما ميخواي واسه برد كره جنوبي بخوني يه وقت هست واسه هركي كه مدال ميگيره...
اينجا يكيش رو بايد سريع كار كني يكيش رو ماندگار...
تكست رو اونقد ورز بده تا همه جاش برق بيوفته...
سعي نكه به خط خاصي وصل بشي كه روزي همون خط ممكنه بين شنونده و تو ديوار درست كنه...
از كلمات مرسوم مثل:
من ميگم ، به من گوش كن ، از من بشنو ، كه خيلي استفاده ميشه توي رپ استفاده نكن...
از كل كل و بيت هايي مثل:
اون روزا كه تو واسه جيشت، مامانت رو صدا ميزدي ... ما رو پشت بوم توالت، با دست بسته گيتار ميزديم...
دوري كن...
كلا هم سعي نكن به ميخ سيخ و نعل و كباب با هم بكوبي...
دوست آشنا
شما خودتون وارد ترید.
دنیای عجیبیست...اینجا لبخند را هم میزنند!!!
کاربر جدید
خیلی خوبن داداش سعی کن ادامه بدی
برات ارزوی موفقیت میکنم.....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)