منم باهاتون موافقمدنیا چقدر بیهودس!!!
دوست عزیز دنیا بیهوده نیست!
چرا؟
من مدت ها روی این مطلب وقت گذراندم و فکر کردم
این همه دست و پا می زنیم و تلاش میکنیم درس می خونیم و... آخرش باید با همه ی این ها از این دنیا بریم . پس چرا باید این همه تلاش کرد تا مرد؟
در گیر این موضوع بودم که به نتایجی رسیدم
انسان آفریده شد اشرف مخلوقات قرار گرفت به او عقل و اختیار و عشق تحویض شد تا برتر از مخلوقات دیگر باشه ودر راه رسیدن به حق و حقیقت(خدا) قدم برداره.
در قرآن داریم انالله و انا الیه الراجعون ما از او آمدیم و به سوی او باز میگردیم
حالا تدبیر الهی رو ببینید
ما در یه چرخه که در آیه ی بالا آمده باید کامل بشیم
این دنیا هم قسمتی از آن چرخه است که در این جا ما باید دانش کمال رو یاد بگیریم و برای رسیدن به خود او تلاش کنیم و برای ادامه دادن در این چرخه آماده باشیم.
بعد رفتن از این دنیا همه ی دانش های زمینی از بین می رود( چرا؟ چون دانش زمینی محدود به این دنیاست و ...)و فقط دانشی باقی می ماند که در عوالم دیگر( لا زمان و لامکان) بدرد ما بخورد.
امروزه همه هدف اصلی که برای اون بوجود اومدیم رو فراموش کردیم (ما آمدیم تا به کمال برسیم نه این که توی روزمره گی ها به سر ببریم)
البته این بدان معنا نیست که دنیای مادی رو هم فراموش کنیم و مانند مرتازها یا عارف مسلک ها گوشه نشین بشویم چرا ؟ چون این قسمت از چرخه برای ما آفریده شده تا از آن استفاده کنیم همانطور که در قرآن آمده در یاها و باد و... را برای انسان رام کرده اند (امروزه انقدر حرص و تمع انسان ها را کور کرده که به این چیز ها فکر نمی کنند)
حالا چرا مرگ؟(نوعی انتقال)
هر آغازی پایانی دارد و هر پایانی آغازی (d.f)
وقتی در این دنیا متولد شدیم در قسمت قبلی چرخه مردیم و وقتی در این قسمت چرخه می میریم در بعد دیگر این چرخه متولد میشویم واین راه را تا انا الیه راجعون ادامه می دهیم.
حالا چرا شما این قدر ناامید هستید
دلیل بر افسردگی شماست و دلیل این افسردگی مربوطه به جریانات خاصی است
جواب این سوال شما ساعت ها توضیح دارد که نمیشه نوشت!
امیدوارم قبول کرده باشید که دنیا بی هوده نیست.
البته با این قسمت که ما برای به کمال رسیدن به این دنیا آمدیم.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)