دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 7 از 7 نخستنخست 1234567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 69 , از مجموع 69

موضوع: دنیا چقدر بیهودس!!!

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شیمی
    ارسال تشکر
    422
    دریافت تشکر: 279
    قدرت امتیاز دهی
    651
    Array

پیش فرض پاسخ : دنیا چقدر بیهودس!!!

سلام....
    الان به این موضوع دعوت شدم
    ..به نوشته ها و نظرها نگاه کردم....ولی همه رو نخوندم هاااا
    منم دقیقا مثل شما بودم ...حدودا یه مدت طولانی ایی میشه ،نمیتونم دقیقا زمان براش تعیین کنم
    منم یه دختر شادو شنگولو سرحالی بودم...ولی با از دنیا رفتن یکی از بستگانم این دوران برای منم شروع شدبعد از اونم حدود دوسال بود که 3نفر دیگه هم یکی پس از دیگری مریض میشدن و فوت میشدن...این شد که منم شروع کردم به فکر کردن درمورد همه چی....درمورد زندگی ،درمورد خدا ...درمورد هدفهای زندگی...به گذشته و زندگیه بابام ،مامانم ،خواهرم،کلا اطرافیانم ،آدم های معروف و غیرمعروف...
    واقعا زندگی یعنی چی؟؟؟واقعا هدف ما از زندگی کردن چیه ؟؟هدف خداوند از به وجود آوردن و خلق کردن ما چیه؟؟؟و اینکه زندگی چقدر دردناک و سخته....گاهی وقت ها دیگه خسته میشم و دوست ندارم زندگی کنم ،از خدا میخوام که یجوری میشد که من اصلا به وجود نمی آمدم ...اصلا نباشم ...
    تا اینجایی که من فهمیدم ،هدفهای زندگی ما نباید رسیدن به یه درجه ی خاص،یه شغل خاص، یه چیز خاص و ...تو دنیا باشه،چون این دنیا از بین رونده است ...چون اگه هم که ما برای رسیدن به یه هدفی تو این دنیا که این هدف هم فقط فقط خاص این دنیا باشه تمام سعی و تلاش خودمون رو بکنیم ،اگه قبل از رسیدن به اون بمریم و از بین بریم...در لحظه ی مرگمون ،بعد از مرگمون ،اون زحمت ها اون رنجهای که کشیدیم واقعا چه فایده ای برامون داره؟؟؟!!!!.... هیچی ،واقعا هیچ بدردمون نمیخوره...چون مادیگه مردیم...یا
    وقتی که یه بچه، یه آدم ،که عقلش سالم و نرماله ولی تمام اعضای بدنش فلج باشه...این فرد به چه چیز دنیایی باید برسه که در زمان مرگش بقیه بگن یا خودش بگه که :تو زندگی آدم موفقی بوده....واقعا چه چیزی ارزش و هدف هست ؟
    هدفهای زندگی ما ،اون چیزهای که خداوند برای ما تو این دنیا تعیین کرده ،چیزهای دیگه ایه... چیزای که واقعا ارزش دارن...ما زندگیمون رو باید براساس اون چیزها برنامه ریزی کنیم...چیزهای که واقعا به عنوان ارزش حساب میشن...کشف کردن یه ماده ی جدید،دکترا گرفتن،
    قهرمان شدن تو یه رشته ی ورزشینویسنده شدن،یا...اینها هدف زندگی ما نیستن ...بلکه اینها یه راهی ،چطوربگم،یه روشی هستندیه چیزی اند که ماها رو به رسیدن به اهداف واقعی زندگیمون میرسونن....ما بعد از فهمیدن به هدفهای واقعی زندگیمون از اینها کمک میکنیم که به اونها برسیم.(یه دلیلش شاید اینکه اگه ماهم نباشیم یه نفر دیگه ای هم میتونه همین کارها رو انجام بده،مثلا تا حالا چند بار شده که دونفر باهم ولی در جاهای مختلف یه ماده ای رو کشف کردن)
    و بعد از یه قضایایی متوجه شدم که چقدر تنهام...متوجه شدم که انسان موجود تنهاییه...از اول زندگیش تا آخر مرگش تنهاست...هیچ کس نمیتونه یه نفر دیگه ای رو واقعا بفهمه کاملا بشناسه...نمیتونه از اول تا آخر با آدم باشه و بمونه... در این مدت خیلی رنج کشیدم
    بعد تازگی ها فهمیدم که ...چه نمعت بزرگی خداوند به ما داده ...این تنهایی میتونه بزرگ ترین نعمت خداوند برای ما باشه....به به ،خداوند چه منظور وچه هدف بزرگی داشته که ما رو تنها افریده...اگه ما درست از این تنهایی استفاده کنیم...تو این تنهایه که به چیزهای مهم پی میبریم و از همه مهمتر از تمام وجود ، از ته قلب ،احساس میکنیم ،متوجه میشیم که ما تنها نیستیم،متوجه میشیم که از اول زندگیمون تا آخرین لحظه ی مرگمون ...درهمه ی لحظه ها ی زندگیمون خداوند باهامونه ،خداوند مهربان و حکیم درکنارمونه ،همیشه حواسش به ما هست و هر وقت که بخای میتونی باهاش صحبت کنی و دردودل کنی از این دنیا بهش گلایه کنی و غر بزنی ...و خداوند هم بدونه این که وسط حرفمون بپره حرفمون رو قطع کنه و بدون درک کردنه ما از غصه های خودش بگه ،فقط وفقط به حرفامون گوش میده، طوری که انگار بدونه هیچ پلک زدن تمام حواسش به ما هست...بعد هم اگه یخورده حواسمون باشه خیلی خوب جواب ها و صحبت های خداوند رو باخودمون میفهمیم....چه لذتی داره وقتی بفهمی که خدا از طروق مختلف داره باهات حرف میزنه...

بهتون پیشنهاد میدم که ،برید بالا پشتبوم خونتون ویه گوشه ای بشینیدو به آسمون نگاه کنید صحبت هاتون رو یا یه سلام شروع کنید....هرجوری که دلتون میخواد و درمورد هرچیزی که دوست دارید(درمورد همین موضوع )باهاش صحبت کنید ...من امتحان کردم....آخرش متوجه میشید که آرامش خوبی بهتون دست میده...
    البته الانا هوا یخورده سرده ، گرم صحبت نشید یخ بزنید

نمیدونم تونستم منظورم رو درست بیان کنم یانه؟؟؟؟نمیدونم درمورد همون چیزی که شما میخواستید صحبت بشه ،حرف زدم یانه؟؟؟من هنوز این دوران رو تموم نکردم...هنوز درست متوجه ی زندگی نشدم ...ولی انگار یه سرنخ های رو بدست آوردم...امیدوارم هم شما ،هم من و بقیه ی آدم های دنیا در آخر به یه نتایج درست و حسابی و امید وار کننده ای برسیم ...بعد یه چیزی درمورد اینچیزها حتمافکر کنید... جلوی افکارتون رو نگیرید....پیشنهاد میدم که در روز یه زمان مشخص بذارید که فقط درمورد همین چیزها با آسودگی خاطر فکرکنید و درزمانهای دیگه بهش نپردازید تا باعث بهم خوردگی تو درس خوندنتون نشه...بعد از یه مدت کوتاهی که یه نتیجه های حتی کوچیک رسیدی، همین افکار باعث افزایش انگیزتون تو درس خوندن و شادتر شدنتون میشه

از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت میکنم
    واااااااااااااااااااااااا اااایییی که چقدر حرف زدم،خودم خسته شدم

- - - به روز رسانی شده - - -

واااااااااااااااااااااااا اااااایی انگار خیلی سخنرانی کردم
    ویرایش توسط مه دوست : 28th October 2012 در ساعت 04:38 PM

2. 6 کاربر از پست مفید مه دوست سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    ارسال تشکر
    2,879
    دریافت تشکر: 2,609
    قدرت امتیاز دهی
    1788
    Array
    میلاد صفری's: جدید107

خوب من نظرم این نگاه کن آقو محراب کاکو من با حرفت کاملا موافقم و حرفت حساب ولی نیگاااا کاکو من سعی میکنم از هر روز زندگیم یه خاطره بسازم که موقع مرگم نگاه به گذشتم که کردم و نگاه به اطرافیانم که کردم از زندگیم راضی باشم و خودمو سرزنش نکنم و وقتی مردمم همه بگن دمش گرم و از ای حرفا در اصل نگاه کاکو ما یه وسیله هستیم رو زمین نماینده ی خدا رو زمین هستیم پس باید سعی کنیم نماینده ی وظیفه شناسی باشیم و مسولیت پذیر اون موقع میبینی که زندگی جالب میشه کاکو هرکی با من موافق تشکر رو بزنه

4. 7 کاربر از پست مفید میلاد صفری سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    DVM
    ارسال تشکر
    20,723
    دریافت تشکر: 12,331
    قدرت امتیاز دهی
    18941
    Array
    رضوس's: شاد3

تو فعلا کنکورت بده بچه بچه نمیخواد فکر اینا باشی
    خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
    زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود

6. 2 کاربر از پست مفید رضوس سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی مالی
    ارسال تشکر
    0
    دریافت تشکر: 13
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

آخه چرا؟به نظر من همه چیز عالی پیش میره اگر من .شما یا هر کسی دیگه ای اینطوری فکر کنه همین هم پیش میاد اینقدر به زندگی گیر نباید داد فقط باید از فرصت نهایت استفاده را داشت اگر هم رسیدیم سواستفاده هم باید کرد تا میتونی تا زنده ای خوش بگذرون ولی با پاکی تا آرامشت بهم نریزه اگر کمی فکر کنی یه عالمه کار وتفریح هست که دلت میخواد انجامشون بدی دنیا خیلی قشنگه اگر تو بخواهی....شروع کن فکر کن ....دیدی یک عالمه کار داری

8. 4 کاربر از پست مفید 218 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شیمی
    ارسال تشکر
    422
    قدرت امتیاز دهی
    651
    Array

دوست عزیز...خیلی زیاد خودت رو درگیر نکن ...خیلی هم عجول نباش ....این جور مسائل زمان زیادی لازم داره که پاسخ قانع کننده ای بهش داده بشه

10. 3 کاربر از پست مفید مه دوست سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    ارسال تشکر
    1
    دریافت تشکر: 12
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

دنیا چقدر بیهودس!!!

دوست عزیز دنیا بیهوده نیست!
    چرا؟
    من مدت ها روی این مطلب وقت گذراندم و فکر کردم
    این همه دست و پا می زنیم و تلاش میکنیم درس می خونیم و... آخرش باید با همه ی این ها از این دنیا بریم . پس چرا باید این همه تلاش کرد تا مرد؟
    در گیر این موضوع بودم که به نتایجی رسیدم
    انسان آفریده شد اشرف مخلوقات قرار گرفت به او عقل و اختیار و عشق تحویض شد تا برتر از مخلوقات دیگر باشه ودر راه رسیدن به حق و حقیقت(خدا) قدم برداره.
    در قرآن داریم انالله و انا الیه الراجعون ما از او آمدیم و به سوی او باز میگردیم
    حالا تدبیر الهی رو ببینید
    ما در یه چرخه که در آیه ی بالا آمده باید کامل بشیم
    این دنیا هم قسمتی از آن چرخه است که در این جا ما باید دانش کمال رو یاد بگیریم و برای رسیدن به خود او تلاش کنیم و برای ادامه دادن در این چرخه آماده باشیم.
    بعد رفتن از این دنیا همه ی دانش های زمینی از بین می رود( چرا؟ چون دانش زمینی محدود به این دنیاست و ...)و فقط دانشی باقی می ماند که در عوالم دیگر( لا زمان و لامکان) بدرد ما بخورد.
    امروزه همه هدف اصلی که برای اون بوجود اومدیم رو فراموش کردیم (ما آمدیم تا به کمال برسیم نه این که توی روزمره گی ها به سر ببریم)
    البته این بدان معنا نیست که دنیای مادی رو هم فراموش کنیم و مانند مرتازها یا عارف مسلک ها گوشه نشین بشویم چرا ؟ چون این قسمت از چرخه برای ما آفریده شده تا از آن استفاده کنیم همانطور که در قرآن آمده در یاها و باد و... را برای انسان رام کرده اند (امروزه انقدر حرص و تمع انسان ها را کور کرده که به این چیز ها فکر نمی کنند)
    حالا چرا مرگ؟(نوعی انتقال)
    هر آغازی پایانی دارد و هر پایانی آغازی (d.f)
    وقتی در این دنیا متولد شدیم در قسمت قبلی چرخه مردیم و وقتی در این قسمت چرخه می میریم در بعد دیگر این چرخه متولد میشویم واین راه را تا انا الیه راجعون ادامه می دهیم.
    حالا چرا شما این قدر ناامید هستید
    دلیل بر افسردگی شماست و دلیل این افسردگی مربوطه به جریانات خاصی است
    جواب این سوال شما ساعت ها توضیح دارد که نمیشه نوشت!
    امیدوارم قبول کرده باشید که دنیا بی هوده نیست.
    انسان زمانی به تعالی خواهد رسید که به کشف رموز در هستی بپردازد.(دانشمند)

12. 3 کاربر از پست مفید daneshmand farzi سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    شیمی
    ارسال تشکر
    422
    قدرت امتیاز دهی
    651
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط daneshmand farzi نمایش پست ها
    دنیا چقدر بیهودس!!!

دوست عزیز دنیا بیهوده نیست!
    چرا؟
    من مدت ها روی این مطلب وقت گذراندم و فکر کردم
    این همه دست و پا می زنیم و تلاش میکنیم درس می خونیم و... آخرش باید با همه ی این ها از این دنیا بریم . پس چرا باید این همه تلاش کرد تا مرد؟
    در گیر این موضوع بودم که به نتایجی رسیدم
    انسان آفریده شد اشرف مخلوقات قرار گرفت به او عقل و اختیار و عشق تحویض شد تا برتر از مخلوقات دیگر باشه ودر راه رسیدن به حق و حقیقت(خدا) قدم برداره.
    در قرآن داریم انالله و انا الیه الراجعون ما از او آمدیم و به سوی او باز میگردیم
    حالا تدبیر الهی رو ببینید
    ما در یه چرخه که در آیه ی بالا آمده باید کامل بشیم
    این دنیا هم قسمتی از آن چرخه است که در این جا ما باید دانش کمال رو یاد بگیریم و برای رسیدن به خود او تلاش کنیم و برای ادامه دادن در این چرخه آماده باشیم.
    بعد رفتن از این دنیا همه ی دانش های زمینی از بین می رود( چرا؟ چون دانش زمینی محدود به این دنیاست و ...)و فقط دانشی باقی می ماند که در عوالم دیگر( لا زمان و لامکان) بدرد ما بخورد.
    امروزه همه هدف اصلی که برای اون بوجود اومدیم رو فراموش کردیم (ما آمدیم تا به کمال برسیم نه این که توی روزمره گی ها به سر ببریم)
    البته این بدان معنا نیست که دنیای مادی رو هم فراموش کنیم و مانند مرتازها یا عارف مسلک ها گوشه نشین بشویم چرا ؟ چون این قسمت از چرخه برای ما آفریده شده تا از آن استفاده کنیم همانطور که در قرآن آمده در یاها و باد و... را برای انسان رام کرده اند (امروزه انقدر حرص و تمع انسان ها را کور کرده که به این چیز ها فکر نمی کنند)
    حالا چرا مرگ؟(نوعی انتقال)
    هر آغازی پایانی دارد و هر پایانی آغازی (d.f)
    وقتی در این دنیا متولد شدیم در قسمت قبلی چرخه مردیم و وقتی در این قسمت چرخه می میریم در بعد دیگر این چرخه متولد میشویم واین راه را تا انا الیه راجعون ادامه می دهیم.
    حالا چرا شما این قدر ناامید هستید
    دلیل بر افسردگی شماست و دلیل این افسردگی مربوطه به جریانات خاصی است
    جواب این سوال شما ساعت ها توضیح دارد که نمیشه نوشت!
    امیدوارم قبول کرده باشید که دنیا بی هوده نیست.
    منم باهاتون موافقم
    البته با این قسمت که ما برای به کمال رسیدن به این دنیا آمدیم.

14. 2 کاربر از پست مفید مه دوست سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    تجربی
    ارسال تشکر
    8
    دریافت تشکر: 25
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

سلام مهراب جون!به نظرمن برای هرکسی این موضوع پیش میاد.بایددلت با اون بالا باشه.خودش میدونه که ما چه چیزی لازم داریم.درازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد/عشق پیدا شدواتش به همه عالم زد

16. 3 کاربر از پست مفید رکابدار سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی صنایع
    ارسال تشکر
    44
    دریافت تشکر: 214
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array

دنیا بیهودست............................
    سکوت…و دیگر هیچ نمی گویم…!!که این بزرگترین اعتراض دل من است به تو …سکوت را دوست دارم...به خاطر ابهت بی پایانش..

18. کاربرانی که از پست مفید ساتین سپاس کرده اند.

صفحه 7 از 7 نخستنخست 1234567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع