خب بیاید تا باهم ماجرا رو بررسی کنیم!
توپ روی مایع آبی شناور میشه! یعنی وقتی ارشمیدس تو حموم داد میزد یافتم! یافتم! دقیقا همینو داشت میگفت!![]()
توپ درون مایع قرمز فرو میره!! پس نیرویی که به توپ وارد میکرده ناکافی بوده، پس سبک تر از مایع آبی هست!
حالا اگه این دو مایع رو در یک ظرف بریزیم، مایع سنگین تر به زیر و سبک تر بالاتر قرار میگیره! اما توپ چی؟
خب توپ داستان ما به درون مایع قرمز فرو میره تا به مرز دو مایع میرسه، وقتی مقدار کمی از توپ وارد مایع آبی میشه، نیروی کافی برای غلبه به وزن توپ فراهم میشه!
پس گزینه 6 درسته!
اما چرا 8 اشتباهه؟! خب دوستانی که 8 رو انتخاب کردن یادشون رفته که اگرچه توپ به درون مایع قرمز فرو میره اما این دلیل نمیشه که مایع قرمز نیرویی به توپ وارد نکنه! درنتیجه لازمه تا حجم کمتری از مایع آبی جابه جا بشه!!
خب این نظر منه که امیدوارم درست باشه!
ویرایش توسط emer62304 : 28th October 2012 در ساعت 08:09 PM دلیل: در یک اشتباه بسیار زیبا به جای ارشمیدس نوشته بودم ارسطو!!! و موجب شده بودم تا این دو کمری در قبر بلرزانند!
همكار تالار باغبانى
همکار تالار مکانیک
کاربر جدید
فکر کنم 1. چو ن محلول آبی توپ رو روی سطح نگه داشته باید چگالیش هم از مایع قرمز کمتر باشه. و توپ هم نمیتونه پایین یا وسط این دوتا باشه بخاطر گاز داخلش.
استعدادهای برتر
به نظرم 1 درسته.....دلیلم دارم....خانوم رضایی!!!!اگه درست گفته باشم بهم بگین......اونوخ دلیلمو میگم![]()
منم میگم 6 یا 8 ،
ولی فکر کنم برای اینکه بفهمیم کدوم درستر هستش باید ذکر میشد که درصد چگالیه توپ نسبت به مایع قرمز بیشتره ،یا چگالیه مایع آبی نسبت به توپ ،برای اینکه بفهمیم که مایعه آبی بیشترتوپ رو به سمت بالا فشارمیده یامایعه قرمز توپ رو به سمت پایین هول میده
دوست آشنا
به علت چگالی 8 درسته
دوست آشنا
آره واقعا 6میشه....نه واقعا 6میشه...
sokutam miad... slm,hamin:-)
دوست خوبم فکر کنم موضوع در مورد چگالی ها به اندازه کافی در شکلها شفاف هست!
ببینید دوستان، وقتی جسمی وارد یک مایع میشه، به اندازه وزن مایع جابه جا شده، به اون جسم نیرو وارد میشه! همینه که کشتی های غول پیکر بر روی دریاها شناور میمونن!
پس نه تنها مایع قرمز توپ رو به سمت پایین فشار نمیده، بلکه نیرویی رو به بالا بهش وارد میکنه! ولی نیرویی که وارد میکنه از وزن توپ کمتره واسه همین توپ به سمت کف ظرف حرکت میکنه ولی وقتی به مایع آبی میرسه مقدار نیروی کسری که مایع قرمز موفق به تامین اون نشد، توسط مایع آبی تامین میشه، در نتیجه به نظر من شکل 6 درسته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)