دوست آشنا
پدران ما هر کار کردن گذشته
خوب یا بد
نمیشه که حالا ما همین جور بشینیم و هیچی نگیم چون حالا ممکن که در گذشته بعضی ها یک سری کارهای اشتباه کردن. بهتر نیستش که در صدد جبران این اشتباه ها باشیم.
در ضمن فقط به بدی ها نگاه نکنید. ما افتخارات بزرگی هم در طول تاریخ تمدنمون داشتیم. حق ندارید اون هارو نادیده بگیرید
اگر شما اینجوری فکر کنید نسل های آینده راجع به شما چی میگن؟
ناسلامتی شما قراره که پدر نسل های آینده باشید
شما قراره چه قدمی برای این خاک بردارید؟
اگر حتی نتونید که از اسم خلیج همیشه پارستون دفاع کنید پس قراره که چه کار مثبت دیگه ای انجام بدید
این کوچک ترین قدیمی هستش که میتونید بردارید
همین عکس العمل های کوچیک کوچیک هستش که نمیزاره این اتفاق که مربوط به تمدن دیرینه ی ما هستش بیافته
شما خودتون روتون میشه بعد ها بگید که در مقابل همچین عملی هیچ واکنشی نداشتید؟ حالا از هر طریقی که میخواد باشه. کوچک و بزرگ بودنش هم فرقی نمیکنه
هیتلربه ناپلئون می گوید:مابرای شرافت می جنگیم وشمابرای پول می جنگید،ناپلئون میگوید:انسانهابرای آنچه که ندارن می جنگند.
من فکر میکنم شما و بقیه منظور من را درست متوجه نشدید.
به جای جمع کردن امضا تو فیس بوک،باید یک اقدام جدی انجام بگیرد.از دولت و نمایندگان مجلس بخواهید کاری کنند.یک بار تجمع مقابل ساختمان ریاست جمهوری یا مجلس موثرتر از جمع ردن میلیونها امضاست.بهتر بگم دولت ما نمیخواد اعتراض کنه و ما هیچ تلاشی برای تغییر نظر مردان حکومتی نکردیم.این یعنی بی کفایتی ما
اگر قرار بود که ساخت این چنین کاخ ها نشان از اقتدار نباشه ، هیچ وقت دولت به خاطر ابلیسک خودش نمی کشت .
من از پشت کوه نیومدم و بی سوادم نیستم . شما برو به جای یکی ، 10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000 بمب هبیروژن بساز تا قدرتت رو به اعراب نشون بدی .
اما قبل از اینکه بخوای در مورد وارد نشدن ارتش رضا شاه صحبت کنی بهتره کمی درباره وضعیت نظامی اون زمان ایران مطالبی رو بدونی ، بعدش مگه ایران زمان رضاشاه جز کشورهای درگیر جنگ بود که بخواد خودش وارد عمل شه ؟ یه سوال ایران جز کدوم دسته از کشورها بود ؟ چون برام خیلی جالبه ؟ متفقین یا متحدین ؟ که صحبت از وارد عمل نشدن ارتش رضا شاه می کنی .
اگه این طوریه که شما میگی پس خاک بر سر ارتش امریکا کنم که در سال 2008 نتونست ارتش روسیه رو توی گرجستان و اوستیای جنوبی شکست بده . با این تفاسیر ارتش امریکا هم بی لیاقت و بی عرضه جانم .
حوصله صحبت کردن با شما رو هم ندارم.
جناب دوست گرانقدر و محقق ! مساله اعتراض دریاچه ارومیه یه مساله سیاسی هم بود .
لطف کنید وارد این بحث ها نشید وگرنه پست تخلف شما رو ارسال می کنم . این اخرین اخطار هست ، نظم سایت رو به هم نزنید . قرار نیست تک تک اعضای سایت بیاند و جواب سوالات شما رو بدهند .
اصلا یه سوالی ؛ هدف شما از طرح کردن این گونه مسایل چیه ؟ اول ایران و بعد خلیج فارس و اعراب و رضا شاه و جنگ جهانی دوم و دریاچه ارومیه !
اگر هدف شما بر هم زدن نظم سایت باشه باهات شوخی ندارم . ارسال گزارش خلاف پست رو انجام می دم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)