اما جواب سوالاتون .
من نتونستم منظورم را درست منتقل کنم
شما در چندین پست همین جمله رو گفتید .
بی کفایتی ایرانیها در طول تاریخ((من خودم هم ایرانی هستم))این حق را به اعراب داد تا هر رفتاری با ایرانیها داشته باشند.
گذشته را ول کنید.
ساخت کاخ های پاسارگاد ، عدالت طلبی های کوروش ، افتخارات کریم خان زند و .... . مگه قرار بریم بمب هیدروژن بسازیم تا به اعراب ثابت کنیم تا قوی هستیم . محض اطلاع شوروی سابق هم بمب هیدروژن داشت ولی خوب سقوط کرد و پاشیده شد .
در همین زمان بد رفتاری ماموران عربستان با زوار ایرانی چه واکنشی از طرف ایران داشته؟؟؟
این دیگه نقصیر ملت هست که میرند حج . به قول کشیشی : گناه مردم در کلیسا پاک نمی شوند بلکه در جنوب شهر پاک میشه . این هم از این .
چرا از حمله صدام به ایران در زمان حکومت محمد رضا شاه چیزی نمی گویید.بعضی وقتها تصاویری از بوسیدن دست شاه ایران توسط صدام از تلویزیون پخش می شود.(این تصاویر بعد از حمله صدام به ایران در زمان قبل از انقلاب بود)
رسیدیم به بحث اصلی ، رژیم صدام هدف اصلیش از این کاری که کرد این بود که بخواد ایران رو زیر سلطه خود ببره و بخواد خود رو سردار اعراب بدونه ولی وقتی که جناب کشور ساحت مقدس شیطان بزرگ فهمید زود خودش رو جمع کرد و خلبانان f-4 فانتوم ایرانی با موشکهای ماوریک بیشتر تانکهای مهاجم به داخل خاک ایران رو فرستادند اون دنیا . بعدش به قولی شاه ایران خطاب به صدام گفت : این چه کاری بود که کردی ؟ می خوای صبح حمله کنم و ظهر نهارم رو اونجا بخورم ؟
این هم از قضیه صدام .

علاقه مندی ها (Bookmarks)