من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانمتا حالا با خودتون فکرکردید که چند سال بعد زندگی شما چگونه خواهد بود و یا چگونه انسانی خواهی بود؟
درود بر برترین و بهترین دوست دنیا ...بهناز عزیزم
میدونید من از اون ادمایی هستیم که طرفدار عمر خیلی طولانی نیستم البته به دوست نداشتن زندگی تعبیر نشه ولی خب بهتر میدونم عمر متوسط با نتایج عالی نه طولانی باشه با نتایج دهشتناک !
ترجیح یک ادم مثل الان باشم کسی که همیشه سعی میکنم پیش داوری نکنه و دنبال حق رو بگیره
زندگی ات چه تغییری خواهد داشت؟ شغل، درس، ازدواج، فرزند، مقام و .......
زندگی من امیدوارم همینطور باشه ولی با ارامش و اسایش بیشتری که فقط و فقط از طریق موقعیت خوب کشورم بهم برسه !
شغلم که تا آخر عمرم ترجیح میدم همین استاد تو دانشگاه باشم واقعا تدریس رشته ای که همیشه عاشقش بودم از هر خوشی برام بهتره !
خب ازدواج رو که نزدیک به ده سال هست پشت سرگذاشتم و با برترین و بهترین مرد دنیا زندگی میکنم که همیشه در همه شرایط در غم و شادی در کنارم بوده !
فرزند نتیجه شیرین ازدواجم ...کیان ...تا 20 سال اینده عصای دستم نمیخوام باشه چون عصای دست من همسرم هست و بس ولی میخوام کیان رو که میدونم مرد بلند قامتی مثل باباش میشه یک مردی باشه که با نگاه کردن بهش یاد جوانی خودم بیفتم !
مقام من تو اینده فقط میخوام فقط کمک دست دوستانم و خانواده ام باشم...
قطعا هر انسانی در طول زندگی خود بارها به آینده خود و آرزوهایش اندیشیده است....
ارزوی من سر بلندی کشورم و بلندی مردم کشورم در دنیاست !
به خدا ارزوم فقط همین هست ....فقط ایرانم و مردم ایرانم
حالا اگر دوست داری این آرزوها و هر آنچه که فکر می کنی 20 سال دیگر برایت اتفاق بیافتد رو بنویس...
دیگه 20 سال اینده باید بشینم به این سالیانی که گذروندم نگاه کنم امیدوارم بتونم زندگی خوبی رو بگذرونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)