با توجه به بحث های علمی ای که شده همه متوجه شدیم که نان کپک زده مضر هست ،
حالا مهمترین بحثی که این جا وجود داره اینه که وظیفه ی ما چیه ؟
من به شخصه با این که نان ها رو همراه زباله هامون بیرون بریزیم مخالفم، ولی خب اگه مضر باشه بخث عوض می شه...!!!
اما منظورم از این که بحث عوض میشه این نیست که نان هامون رو بیرون بریزیم...منظورم اینه که باید فرهنگ سازی کنیم در هر جهتی.
درسته کیفیت نان های ما پایین هست و ما در این زمینه فعلا نمی تونیم کاری انجام بدیم ، ولی می تونیم راه کارهایی ارائه بدیم که با اجرای اون ها از کپک زدن نانهای اضافه جلو گیری بشه ، مثلا این که نانهای اضافه رو پهن کنیم تا خشک شن ( و چه به سرعت خشک می شن ) تا دیگه کپک نزنن ، یا یه راه کار دیگه این که نون رو روزانه تهیه کنیم ،
شما چه پیشنهادی برای جلوگیری از کپک نان دارید؟
،من یه انتقاد می تونم بکنم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)