نه تو خودت رو معرفی کردی نه من پس بیا عین دو تا ایرانی با هم حرف بزنیم. امسال تو همیشه تو گذشته زندگی می کنند و میخوان به همه نشون بدن که از دوره ایده ال ایران اومدن و کاملا با این دوره و زمانه غریبه اند.شما اگه اعتراضی به محو شدن هویت ایرانیت داری برو تو خیابان فریاد بزن.تمام دلسوزی هات و تلاشت تو تایپ چند جمله و زدن چند تا تاپیک تو این سایت خلاصه شده؟ من سرمو عین کبک کردم زیر برف یا تو؟ یعنی تو نمی دونی همین الان یه دولت اسلامی عربی رو سر مردم ایرانه؟ یه رژیم که سخنران هاش نصف حرفاشون رو به زبان عربی می گن.مردم ما مگه چاره ای به جز استفاده از این کلمات دارند؟ اصلا معلوم هست می خوای چی رو نجات بدی؟ این خاک رو؟ این مردم رو؟ یا ابرویی که هر روز داره تو لجن فرو میره و درمیاد؟ من برای تو تعیین تکلیف می کنم چون یه کاربر این سایتم و تو هم برای امسال من داری تاپیک میزنی.من بهت نگم کی بگه؟ فکر کردی هر کی اینجا تاپیک زده از نظر ما نوشته هاش هیچ عیبی نداره و ما هم حق نداریم نقدش کنیم؟ اگه تو با اعراب مشکل قومی و مذهبی داری برو عین مرد یه بمب ببند به خودت و میانشون منفجر کن تا مشکلت حل بشه.نمیدونم چطور اینو بهت ثابت کنم؟ من حالم از اعراب بهم میخوره و هیچ وقت خودم رو با اونا مقایسه نمی کنم. هیچ وقت شخصیت ایرانی رو به نژاد و مذهب و زبانش ندیدم. ارزش ایران به خاک پر از زر و مردمان هزار فرهنگیه که دارن عین ادم کنار همدیگه زندگی می کنند. تو ارزش رو به چی می بینی؟ به طرد قشری از مردمت؟ یا جدا کردن حساب خودت از بقیه؟ بهت میگم نژاد پرست چون خودتو ایرانی تر از هموطن هات می بینی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)