به عنوان یه دوست یه پیشنهاد به همتون دارم، تو چنین کشوری با این وضعیتش میطلبه تمام دخترا دفاع شخصی رو بلد باشن
اگر همچین حرکتی بکنید دیگه بعد از مدتی برای پسرا این مطلب جا میوفته که نزدیک شدن به دختر= کتک خوردن. پس در نتیجه دوباره بعد از مدتی این فرهنگ جا میوفته که سراغ دختر تو خیابون نرن.
من یه دختر خاله دارم که کاراته کار میکنه، یه زمانی تو خیابون یه پسره بهش تیکه میپرونه، دختر خاله ما هم کم نمیاره برمیگرده چنان میزنش که تا نیم ساعت بعدش که ما رفتیم بالا سرش هنوز بیحال افتاده بود.
اینه، اگه می خواید دیگه تا اخر عمر پسرا مثل یه حیوان نجیب سرشون تا کار خودشون باشه و خیالتون از این مسائل راحت باشه، باید دفاع شخصی یاد بگیرید
حالا اگه تعداد دخترایی که دفاع شخصی یاد میگیرن و پسرا رو کتک میزنن زیاد بشه، بعد مدتی بین پسرا ترس کتک خوردن از دختر زیاد میشه و کمتر کسی جرات میکنه از حرکتای زشت تجاوز به حریم دختر انجام بده و در نهایت بعد یک سال میبینی دیگه این مسئله برای همیشه از جامعه ایرانی حذف میشه.
البته یه مسئله بعدا ممکنه باهاش روبرو بشیم: پسر آزاری! مثلا دختره تو خیابون از قیافه یه پسری خوشش نیاد، حالا الکی یه تنه به پسره بزنه و پسره برگرده بگه چرا میزنی؟! حالا دیگه دختره بهونه میاد دستش و تا بخوره پسره رو میزنه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)