دوست آشنا
سلام بنظر من سوال سختیه.....
بنظر من رفتار و توقعات خانم ها وقتی که ازدواج میکنن با دوران مجردی فرق میکنه....
ادم نمیدونه با کدومشون خوشبختر میشه....شاید اونی که دوسش داره بیشتر باهاش بسازه چون اون با دلش زندگی میکنه....
در عوض اون خانمی که الان ادعا میکنه میتونه باهاش بسازه ...خوشبخت نشن....شاید اون علاقه که باعث خوشبختی بشه هیچ وقت پیش نیاد....
میدونی که ادم هایی که دست نیافتنی اند همیشه تو دل ادم میمونن....
بازم میگم خیلی سخته انتخاب کرد
نگران نباش، درستاش میکنیم.
یار همراه
کاربر جدید
دوست عزیز ازدواج بدون عشق و منطق فرجام خوشی نخواهد داشت.تنها ملاک عشق برای ازدواج سرانجامش پشیمانیست عشق های داغ بعد از ازدواج فروکش می کند و شما میمانید و ایرادهایی که ذکر کردین و باید تا آخر عمر به قولی بسوزید و بسازید مورد دومی هم که مطرح شده ازدواج با کسی که اصلا بهش علاقه نداریم درست نیست قبل از ازدواج اگر عاشق هم نباشیم حداقل این است که باید احساس مثبتی نسبت به طرف مقابل داشته باشیم که انشاالله بعد از ازدواج به عشق تبدیل شود.بنابراین توصیه می کنم اگر عشقی وجود نداشته باشد اقدام نکنید.
می گویم آنجا که دل تصمیم گیرد عقل جایی ندارد.ولی اگر با عقل تصمیم بگیریم،دل هم می تواند شریک با شد.احتیاط شرط عقله.و من هم عقل را تایید میکنم![]()
دوست آشنا
به نظر من عشق و علاقه توی زندگی مشترک مهمه اما چیزای مهم ترازاونم وجود داره،همین که دختره یه سری ویژگی هایی داره که با پسره هماهنگ نیست اونا رو توی زندگی دچار مشکل میکنه و به جایی خدایی نکرده زندگیشونو پیش میبره که دیگه اون عشق و علاقه کارامد نیست. البته باید این نکته رو هم در نظر گرفت که میزان این عشق چقدره؟ایا اگه با دختر دیگه ازدواج کنه جای خالی فرد دیگه رو احساس میکنه؟آیا میزان عشق و علاقه طوری هست که بتونه شرایط زندگی با اون فرد رو تحمل کنه و باهاش کنار بیاد؟البته این نکته رو هم باید اضافه کنم که عشق و علاقه ای که بدون شناخت صحیح طرفین از هم بوجود میاد پایدار نیست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)