دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: دل یا عقل؟

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,826
    دریافت تشکر: 4,412
    قدرت امتیاز دهی
    2955
    Array
    BaAaroOoN's: جدید134

پیش فرض پاسخ : دل یا عقل؟

این حرف که 2 نفر واسه خاطر هم از خواسته هاشون کوتاه میان بیشتر شبیه شعاره و از محالاته1 در 1000 اتفاق میفتهچطور ممکنه کسی که 1 عمر با عادت به ولخرجی و... زندگی کرده 1 روزه و به خاطر 1 نفر از خواسته هاش کوتاه بیاد؟اگرم کوتاه بیاد با اون حال زندگیشون هرلحظه ممکنه بابت هر مسأله ی کوچیکی تلخ شهو زن بیاد و سر هر قضیه این فداکاریش رو یادآوری کنه و انتظاراتی از شوهرش داشته باشه اگر هم آخرش به چیز خوبی منتهی شه اما در ابتدا همه چی با سختی و دلخوری جلو میره

2. 7 کاربر از پست مفید BaAaroOoN سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    دریافت تشکر: 11,669
    قدرت امتیاز دهی
    29798
    Array
    shiny7's: جدید44

منم با نارون1 موافقم!!باید همه چیز منطقی بررسی بشه!آدم دونسته خودشو تو دردسر بندازه حماقته!!!(توضیح:کامه حماقت رو به شخص خاصی نگفتم قصد توهین نداشتم!!)

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

4. 7 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

سلام
    چندتا چیز:
    میگن بعد ازدواج علاقه میاد ( خودم نمیدونم چقد درسته!) ولی خب نمیشه ریسک کرد
    این علاقه ای که ازش میگید تا حالا واسه خودتون تعریف کردید...؟
    یعنی با هر دوتاشون به یه اندازه برخورد داشتین؟ گاهی برخورد بیشتر با کسی، باعث عادت کردن بهش میشه که گاهی این عادت با علاقه اشتباه گرفته میشه! پس دقت کنید ببینید دوتاشونو یکسان میبینید ( حالا تقریبی ها!!) و باهاشون برخورد یکسان دارین؟
    اینطور نباشه که با یکیشون برخورد دارین ولی اونیکی ، فردی هست مثلا تو فامیل که بقیه بهتون پیشنهاد دادن یا خودتون زیر نظر گرفتینش!!
    اگه اینجوری باشه اصلا تو جایگاه برابری نیستن که بخواین علاقتون رو بهشون مقایسه کنید.....
    از همه مهمتر و کلیدی تر اینکه زندگی فقط علاقه نمیخواد خیلیییییییییییییییییییییی ییی چیزای دیگه هم میخواد که شاید فکرشم نکنید...
    یکی از بستگان نزدیک ما با یه دختری دوست میشه و از خونواده میخواد استین بالا بزنن... اما مادر پسره مخالف بود شــــــــــــدیـــــــــد ... مادره میگفت دختره زن زندگی نیست بخور بپاشه!!!
    خلاصه پسره گریه میکرد تو فامیل از خونشون رفت و قهر کرد و..و...و...( اتفاقا چون من با پسره جور بودم خیلی مخالفت مادره برام عجیب بود میگفتم خب همدیگرو میخوان دیگه مشکل کجاست.! کلی هم توو خونواده حرفشون بود و من همیشه طرفدار پسره بودم دختره هم بنظرم دختر خوبی بود) خلاصه یبار که پسره از گ تا اینکه به این عشق بزرگشون رسیدن
    روز بروز که میگذشت دعوا و قهر دختره به خونشو حتی گاهی پسره بیرونش میکردو اختلافات و ...... بیشتر میشد
    حتی چیزایی که من یادمه اونموقع پسره بخاطر همینا جذب دختر شده بود الان میگفت نه نباید اینجوری باشی نباید اینجوری بپوشی و..
    پسره 2بار به صفر رسید چون دختر هر چند ماه کل وسایل خونشو عوض میکرد
    حالا بچه دار شدن! بچه فوق العاده باهوشه... ولی مادرش هیچ کاری واسه بچه نمیکنه میگه حوصله ندارم میگه نمیتونم یاد بدم بلد نیستم!!!
    جوری که من از ته دل واسه بچه افسوس میخورم!! فکرشو کنید من که یه فامیل هستم واسه بچه کتاب میگرم سی دی میگیرم بهش یاد میدم
    اما مادرش نه!!!
    حتی بچه با اسباب بازی هاش بازی نمیکرد چون در کمد قفل بود مادره میگفت خونه بهم میریزه! تمام مدت میخواد بره خرید اما واسه کلاس بردن چه وقت نمیزاره الان دیگه وقتشه بچه بره مهد از الان مادره میگه سرویس میخوام بگیرم من روزی چند بار ببرم بیارم!! من ماتم برد این حرفو زد!! تو دلم میگفتم یعنی هیچ ذوقی نداره که بچه میخواد شروع کنه به یاد گرفتن! میگفت مهد بعد از ظهر میخوام گفتم صبح که بهتره عادت میکنه بیدار شه سال دیگه واسه مدرسه رفتنش خوبه
    بهم گفت نه صبح من نمیتونم برم بیرون میخوام این بعد از ظهر بره مهد که من برم باشگاهی جایی!!!
    یه هفته خونمون اومده بودن مهمونی پسره یه مشکل کاری واسش پیش اومده بود، خداشاهده وقتی به رفتار این زوج نگاه میکردم به تمام معنا حالت تهوع میگرفتم ( ببخشید) از صبح که پا میشد میگفت وای سرم وای اینجوری شد وای اونجوری شد به پسره میگفت مادرت اینو گفت دخترخالت اونو گفت .. بعد میگفت خاله ال سی دی ش از ما بزرگتره بریم عوض کنیم هزار بار میگفت
    اولین باری بود که دلم میخواست مهمون از خونمون بره!!! مغز شوهرشرو میخورد
    شوهرش هم بدتر از اون فقط دنبال دوست و رفیق بود
    وقتی بهم میرسیدن بگو مگو ها شروع میشد جالب اینجاست حرفشم میشه میگن همو دوست داریم
    توهم میزنن که دوست دارن همو!! اگه واقعا اینطور بود مایه ی اسایش هم بودن
    اگه زندگی چیزی کم داره اگه فامیل حرفی زدن ولی دوست داشتن باید باعث شه تو بروی همسرت هم نیاری تا کنارت در آرامش باشه و بدونه امن ترین جای دنیا کنار تو بودنه نه اینکه سوهان روح هم..
    شرمنده طولانی شد اینا رو گفتم تا بدونی واسه یه انتخاب تا کجاهای زندگی باید بری
    همسر خوبی میشه؟!
    بچه رو مثال زدم تا ببینی مادر خوبی واسه بچت میشه...؟!
    انقد اینده نگری حرفای مادر پسره رو که اون موقع میگفت حالا دارم توو زندگیشون میبینم که واقعا حیرت زده ام
    که مادره به چی نگاه میکرد و چی میگفت ماها چی فکر میکردیمو چقدر سطحی نگر بودیم.......
    همیشه اینا رو به داداشم مثال میزنمو میگم ازین سرخوشی ها دست بردار ببین مامان چی میگه!
    حد اقل ملاکشون رو ادم مد نظر بگیره خوبه بعد خودش انتخاب کنه

خب اینا از این قسمت که بدونین زندگی فقط علاقه ( اگر علاقه ای هست و عادت نیست ) نمیخواد
    بقیه ی دوستانم خوبی های عشق و علاقه رو بگن... ( بی انصافیه یه طرفه به قاضی بریم)
    چون اگه واقعا عشقی هست!!!!!! شاید گذشت رو توو زندگی بالا ببره
    ولی اولش علاقه رو بزار کنار ببین کدوم میتونن همسر و مادر خوب باشن
    بعد علاقه هم خب امتیازی داره
    بازم شرمنده که خیلی طولانی شد
    صادقانه با خدا هم درمیون بزاریدو ازش کمک بخواین

6. 6 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

با تشکر از خانم سونای من فکر میکنم جواب این سوال رو باید از نمونه های زندگی که ایشون تعریف کردن پیدا کرد.

خیلی ازین موارد پیش اومده که پسر گفته من این دختر رو دوست دارم.عاشقشم.با تمام ایراد هایی که شما میگیرید من فقط اونو میخوام و .....

و متاسفانه این زندگی ها خیلی به مشکل خورده.چون فرد نمیدونه چی شده؟معلوم نیست از چهره ی دختر از صدای دختر از طرز راه رفتنش برخوردش یا نوع نگاهش ...چی روی این پسر تاثیر گذاشته که این پسر ارزوش شده بدست اوردن این دختر.به قول معروف دلش فقط اینو میخواد.
    اما ازونطرف گفتیم فرض کنید دختری هم میشناسه که میدونه بدرد زندگی میخوره اما احساسی بهش نداره.... باید بگم به نظر من این دلیل نمیشه.

یعنی من میخوام اینجا رای رو به عقل بدم.عقل هست که راه رو روشن میکنه.علاقه و احساس بعد از ازدواج بوجود میاد.چون خوبی های دختر به پسر اثبات میشه.
    تو تمام امیزه های دینی ما هم بیشتر به بعد از ازدواج تاکید دارن.مثلا به طرز رفتار زناشویی.گفتن جمله دوستت دارم.حرف شنوی.اما گمون نکنم برای پیدا کردن همسر قبل از ازدواج نیاز باشه پای دل و احساس وسط کشیده بشه.نمیگم علاقه نباشه.بلکه علاقه ای از روی منطق.

واسه اینه که خیلی از اونایی که قبل ازدواج با هم دوست بودن بعد از ازدواج پشیمونن.
    البته به نظر من.
    کاش این بحث رو تو همون قسمت روابط ایجاد میکردم.

8. 4 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

به نظر من اول پسر به جیب مبارکش نگاه کنه و اعصاب دسته گلش یک سر هم بره دادگاه خانواده برای تفریح اونوقت دقیقا دستش میاد کدوم بهتره. شک نکنین این کار سریع نتیجه میده

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

10. 4 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

همكار تالار اخبار
    ارسال تشکر
    11,278
    دریافت تشکر: 11,277
    قدرت امتیاز دهی
    9186
    Array

به نظر من بستگی به نفر دوم هم داره که آیا دختر خانم اون پسر رو دوس داره یا نه ؟
    حالا اگه فقط از منظر آقا به این مسئله نگاه کنیم ،چند تا حالت پیش میاد

در مورد اول:
    1) با هم ازدواج میکنن بعد میفهمن به درد هم نمیخورن و جدایی
    2) زوجی که عاشق شده کوتاه می آید به خاطر عشق و علاقه ای که داشته و هنوز داره و این ممکنه منجر به حتی سو استفاده طرف مقابل هم بشه
    3) دختر خانم به علاقه فرد نسبت به خودش پی می بره و چون دختر باشعوری هست سعی میکنه از انتظاراتش کم کنه
    4)حالت خیلی خطرناکش مرده از فرط عصبانیت خانم رو میکشه و میشه قاتل (این یکی من باب شوخی بود همین)

در مورد دوم:
    1) به قول برخی از دوستان که گفتن عشق بعد از ازدواج پیش میاد و زندگی به خوبی و خوشی ادامه پیدا میکنه
    2) یه جا که در مورد ازدواج صحبتی بود شنیدم اگر در نگاه اول از فرد خوشتون نیمد باهاش ازدواج نکنید، که این میشه حالت دوم با تمام خوبی های خانم آقا هیچ علاقه ای در وجودش نیست که این هم یا زندگی به جدایی کشیده میشه یا زندگی سرد کنار هم یا مرد میره سراغ یه زن دیگه ،یا برعکس

در کل سوالتون خیلی کلی بود اینجوری نمیشه بهش جواب داد.

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array

2) یه جا که در مورد ازدواج صحبتی بود شنیدم اگر در نگاه اول از فرد خوشتون نیمد باهاش ازدواج نکنید، که این میشه حالت دوم با تمام خوبی های خانم آقا هیچ علاقه ای در وجودش نیست که این هم یا زندگی به جدایی کشیده میشه یا زندگی سرد کنار هم یا مرد میره سراغ یه زن دیگه ،یا برعکس
    من با این قسمت مشکل دارم.ایا همچین چیزی هست؟اگه هست درست هست؟
    من فکر نمیکنم اگه خوبی ها و صلاحیت یک فرد رو قبول داشته باشی اما چون بهش توجه نداشتی بعد از ازدواج مشکل پیش بیاد.ازدواج چیز کمی نیست.وقتی کسی میدونه که این دختر خوبه پس یعنی بعد از ازدواجشون عقیده های مشترک زیادی خواهند داشت.

13. 2 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

همكار تالار اخبار
    ارسال تشکر
    11,278
    قدرت امتیاز دهی
    9186
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    من با این قسمت مشکل دارم.ایا همچین چیزی هست؟اگه هست درست هست؟
    من فکر نمیکنم اگه خوبی ها و صلاحیت یک فرد رو قبول داشته باشی اما چون بهش توجه نداشتی بعد از ازدواج مشکل پیش بیاد.ازدواج چیز کمی نیست.وقتی کسی میدونه که این دختر خوبه پس یعنی بعد از ازدواجشون عقیده های مشترک زیادی خواهند داشت.

بله هست و من قبولش دارم چون

همیشه علاقه از طریق عقل به وجود نمی یاد.

15. کاربرانی که از پست مفید saamaaneh سپاس کرده اند.

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array

بله هست و من قبولش دارم چون

همیشه علاقه از طریق عقل به وجود نمی یاد.
    یعنی با وجود این که این دختر از نظر پسر مناسبه و فقط تو چشم پسر نبوده و تمام نگاه پسر متوجه یکی دیگه بوده(که پسر به مناسب بودنش تردید داشت)بعد ازدواج احتمال داره روابطشون بهم بریزه؟

17. کاربرانی که از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند.

همكار تالار اخبار
    ارسال تشکر
    11,278
    قدرت امتیاز دهی
    9186
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
    یعنی با وجود این که این دختر از نظر پسر مناسبه و فقط تو چشم پسر نبوده و تمام نگاه پسر متوجه یکی دیگه بوده(که پسر به مناسب بودنش تردید داشت)بعد ازدواج احتمال داره روابطشون بهم بریزه؟

آره، همون شخص ممکنه تمام خوبی های کسی که باهاش ازدواج کرده رو ببینه و قبول داشته باشه ولی هنوز عشق اش رو فراموش نکرده باشه.
    در ضمن اونجوری که گفتید پسر عاشق دختره به نظرم اصلاً نمی تونه دختری که خصوصیاتش خوبه رو ببینه یعنی عشق جلوی عقل رو میگره، حالا کاری به درستی و اشتباهی عشق ندارم.

19. 2 کاربر از پست مفید saamaaneh سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع