دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: تابستون کوتاهه!!!...

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    دریافت تشکر: 11,669
    قدرت امتیاز دهی
    29798
    Array
    shiny7's: جدید44

Ok تابستون کوتاهه!!!...

آآآآآآآآآآآی خدایا شکرت که داره بالاخره تابستون تموم می شه!!!من که داشتم سکته می کردم!حالا فقط22 روز تا شروع کلاس های دانشگاه مونده.دوباره فعالیت.دوباره هیجان.دوباره دیدار دوستایی که 3 ماه ازشون دور بودی!!!واقعا برای من عذاب بود تابستون!
    ولی خیلی ها هم از اینکه داره تابستون تموم می شه غصه شون گرفته!شما چی؟دوست دارین کش بیاد این چند روز یا مثل من دعا می کنین زود تموم شه؟!

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

همکار تالار مکانیک
    ارسال تشکر
    13,417
    دریافت تشکر: 6,562
    قدرت امتیاز دهی
    6223
    Array
    homeyra's: جدید156

پیش فرض پاسخ : تابستون کوتاهه!!!...

تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره(از نظر پیچوندن کلاسا) پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم،میترسم یک واحدم بهم نرسه

3. 7 کاربر از پست مفید homeyra سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    قدرت امتیاز دهی
    29798
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط homeyra نمایش پست ها
    تابستون و تعطیلیاش خوبه و من خیلی از این تابستون استفاده کردم،راستش وقتی دانش آموز بودم با تموم شدن تابستون خیلی ناراحت میشدم چون مدرسه به معنای واقعی آزادیو از من میگرفت ولی دانشگاه مثل مدرسه نیست و آزادیش بیشتره پس تموم شدن تابستون یجوراییم خوبه و لی بارسیدن به آخرای تابستون به روزای انتخاب واحد نزدیک میشیم و منم خیلی نگران این روز دهشتناکم،میترسم یک واحدم بهم نرسه

ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا!خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!!خدا به داد برسه...

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

5. 7 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .

همکار تالار نجوم
    ارسال تشکر
    4,170
    دریافت تشکر: 6,219
    قدرت امتیاز دهی
    16870
    Array

همه چی به نظر من خوبه،چه بدش چه خوبش
    ولی خب منم دوست دارم زودتر تموم شه
    ممنون

7. 8 کاربر از پست مفید kahrupay سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    Chemical engineering
    ارسال تشکر
    1,145
    دریافت تشکر: 491
    قدرت امتیاز دهی
    89
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    ابراز همدردی!آخ دارم گرگیجه می گیرم به خدا!خیلی روز فاجعه باریه!ترم قبل من بعد از انتخاب واحد که ساعت 12 تموم شد از خستگی تا شب خوابیدم!!!خدا به داد برسه...
    آخخخخ گفتین...بازم دوباره انتخاب واحد وحشتناک!! ملت ساعت 12 شب چطوری هجوم میارن به سایت واقعا دیدنیه!!
    ترم قبل من با ای دی اس ال 512 سرعت لود پیج هام واقعا کمتر از دایل آپ بود! خدا خودش این ترمو به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
    .First they IGNORE you; then they LAUGH at you; then they FIGHT you; and then . . . you WIN

9. 7 کاربر از پست مفید meys@m سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28278
    Array
    yas-90's: خواهش

من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده .......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

11. 9 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

نقل قول نوشته اصلی توسط yas-90 نمایش پست ها
    من که تا 12 تیر کارآموزی داشتم بعدش هم شیفت بیمارستان...تا مرداد رفتم شیفت...از 25 شهریور هم ترم جدید شروع میشه کلا زیاد نفهمیدم چطور گذشت...نمیدونم چرا دوست ندارم تموم شه نه برای اینکه تابستون امسال وقت بیکاری نداشتم نه واسه اینکه اگه شروع شه باید شروع کنم درس خوندن اونم از نوع کنکوری.....از دوران کنکور خاطرات خوبی برام نمونده .......برا همین اینکه بخوام شروع کنم برام سخته دلم میخواد همین چند روز یکم بیشتر کــــــــــــــــــــــــ ــش بیاد
    آخ گفتی
    منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!!
    ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم
    باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
    دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
    خدا قبول کنه ترم اخرم باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره

من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
    الانم وسط امتحانامونه...
    کلا دیگه نفسی برام نمونده.... یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..
    تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد

- - - به روز رسانی شده - - -
    ویرایش توسط سونای : 30th August 2012 در ساعت 08:20 PM دلیل: حذف به روز رسانی

13. 9 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    8,023
    قدرت امتیاز دهی
    29798
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    آخ گفتی
    منم هم ترم تابستون داشتم !هم کارآموزی که البته فقط شوت شدیم ازین بیمارستان به اون بیمارستان از این آز به اون آز و الان باید برم یه درمونگاه که دیگه نرفتم!!!
    ترم تابستونو این رفت و آمد ها تو این گرما هم که به کنار.... دانشگام یه شهر دیگست رفت و امد میکنم اونجا نمیمونم
    باید واسه ارشدم اماده شم ....... کنکور قبل بیهوش شده بودم حالا که فکر میکنم ارزششو نداشت...
    دقیقا امروز داشتم به دختر خالم میگفتم که این انتخاب واحدو خدا به خیر بگذرونه...
    خدا قبول کنه ترم اخرم باید همه رو بردارم اگه نرسم مدیر گروه اذیت میکنه ظرفیت رو بالا نمیبره ..!!(چون 7ترمه تموم میکنم *به امید خدا *، دانشگاه دست و دلبازی نمیکنه....) از طرفی میترسم کلاسا تداخل داشته باشه نتونم بردارم نه نه ایشالا همه چی خوب پیش میره

من کلاسای تابستونی هم ( غیر دانشگاه ) داشتم کارای عملی اوناهم ......
    الانم وسط امتحانامونه...
    کلا دیگه نفسی برام نمونده.... یجورایی مُردم ، جونم داغه حالیم نیست..
    تابستون بیاد بره در حال و روز من تاثیری نداره . همیشه هم همینجوری بوده از وقتی دانشجو شدم شدتش بیشتر شد

- - - به روز رسانی شده - - -

خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم
    شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم

GOD is Watching YOU

insta:
    _shiny7_

15. 6 کاربر از پست مفید shiny7 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    نرم افزار
    ارسال تشکر
    1,661
    دریافت تشکر: 952
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array
    reyhane.R's: جدید4

من یکی که اصلا دلم نمیخواد تابستون تموم شه.....هر چی باشه بهتر از دیدن روی بعضیاست!!! ()مخصوصا این ترم که من باید بکوب درس بخونم هر چی درس سخته افتاده این ترم....من چه گناهی مرتکب شدم که باید این بلاها سرم بیاد؟!!!!
    تو رو خدا دعا کنید همه ی نمرات این ترمم خوب بشه!!!!
    باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم

17. 7 کاربر از پست مفید reyhane.R سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    خووووووووووووش به حالت!!!!!منم آرزوم بود جای شما باشم و رسم کشیده بشه فقط تو خونه نمونم!!!!چقدر جالب یکی آرزو داره شرایط کسیو داشته باشه که از نظر اون شخص دیگه فاجعه محسوب می شه!!!دعا می کنم راحت انتخاب واحد کنین...اصلا هممون راحت انتخاب واحد کنیم
    شمام واسه من دعا کنید از این به بعد یکم فعالیتام بیشتر بشه دارم دیگه دیوونه می شم
    اِ !؟ جداً ؟! خیلی خوبه...
    مرسی عزیزم ایشالا شما هم انتخاب واحدت خوب بشه و همچنین همه....
    یکم جاهای مختلف این سایت رو ببینی پیشنهاد واسه پر کردن مفید وقتتون زیاد هست. مقاله .ایده. پژوهش و.... یه کاغذ بردار شروع کن
    موفق باشی

19. 7 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 7 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)