تحریم اسرائیل؟خب.برای چی؟چون داره به انسانها ظلم میکنه.برنامش چیه؟حکومت کل دنیا.یعنی حتی کشور ما؟
اره دیگه.اخه چجوری؟
اینجوری که هر کی مسلمان باشه از نظر اونا بده.قدرتشونم خیلی زیاده.
مگه مسلمانا چکار میکنند؟
مسلمونا به فطرتشون احترام زیادی قائل میشن.انسانهارو دوست دارن.همه چیز رو از آن خدا میدونند.هیچی رو فقط برای خودشون نمیخوان.به علم اهمیت میدن.دست نیازمندارو میگیرن.اهل تجمل گرایی نیستن.
اها پس با اینجور ادما کار دارن که میخوان دنیا رو گلستان کنند.
اما اینا چه ربطی به ما داره؟این مسلمونایی که میگی کجان که اسرائیل میخواد نابودشون کنه؟ما تو کشور خودمون دنبال همچین ادمایی میگردیم.اما نیست که.پس اسرائیل خبر نداره چه خبره.
اینا همه رو گفتم واسه اینکه اول دورو بر خودتو پاک کن بعد برو به استکبار جهانی گیر بده.وقتی بری جلو اما از پشت بزنن نصفت کنند چه فایده؟
باید وقتی بری جلو که اگه از دشمن خوردی 100نفر پشتت بلند شن.
من با تحریم اسرائیل مخالف نیستم.اما بدون پشتوانه کاری نمیشه کرد.شما اول مسلمون پیدا کن تو کشور خودمون که قدر جوونارو بدونه بعد بگو بریم به تحریم اسرائیل.
شرکت پورشه المان 24 عدد پورشه پانامرا برای خاور میانه اماده کرد که 12تاشو فقط ایرانی خرید.اونوقت عربا رو مسخره میکنیم میگیم با پول باد اورده فقط ولخرجی میکنند.اگه پول همین 12تا ماشین که چیزی حدود 6میلیارد تومان میشه به جای خوش گذرونی جوجه فسقلی ها خرج علم بچه های همین سایت بشه اونوقت من یکی حاضرم بگم به خاطر اسلام حاضرم هر کاری بکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)