دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 574

موضوع: درمانگاه عمومی نخبگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست جدید
    ارسال تشکر
    1,122
    دریافت تشکر: 639
    قدرت امتیاز دهی
    2291
    Array

smilee12 مشکل معده

سلام من دختر 20 ساله هستم 9 ساله معده ام به شدت درد میکنه بخصوص در شب ،الان در این چند سال اکثر دکترها رو رفتم و بهترین دکترهای که در خارج تحصیل کردن رفتم اما 80 درصدشون تشخیص نمیدن 2 بار اندوسکوپی کردم و 2بار سونوگرافی اما هیچی نشون نمیده و سالم میزنه و داروهای ساده معده که راینتیدین و ...و داروهای که تازه وارد ایران شده و قیمت بالایی داشته رو خوردم اما موقتی هستنتا دورش تموم میشه دوباره درد شروع میشه تا الان دکترها گفتن از اعصاب معدت هست اما اخیرا یه دکتر رفتم که استاد بیشتر دکترهاست خانم میترا عامری ایشون تشخیص داده شاید روده تحریک پذیر باشه و یه سری دارو برای روده تحریک پدیری داده که باز موقتی است و دوباره یه پزشک دیگر مراجعه کردم اونم نطرش روده تحریک پدیراست اما دارو به نام biogiotداده تا اون رو 3 روز خوردم به شدت حالم بد شدو نمیتونم بخورم حالا دکتر میگه دوباره باید اندوسکوپی و ازمایش روده بگیرم اما من خیلی میترسم و من رفتم پیش دکتر اعصاب یه سری دارو داده اما داروها تا 50 درصد درد معده ام رو میندازه اما 50 درصد دیگر از چیز دیگریه از شما میخواهم کمکم کنید ممنون

2. 3 کاربر از پست مفید ایلین1366 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع