سلام آقا محسن
چون دعوت زده بودین اومدم تو تاپیک ....
من می دونم کسایی که تو بحث ها شرکت می کنن و نظر می دن همه از روی دل سوزی هست
ببینید من از دولت هیچ حرفی نزدم ! نه همایت کردم ! نه بدی شو گفتم ! گفتم ؟
من از اتفاقاتی که این جا تو تبریز افتاده حرف زدم ، از واقعیت ( هر چند اگه بخوایم واقعیت رو به تصویر بکشیم در چند جمله و خط و صفحه جا نمی شه !! باید بودید و می دیدید که چه شد و چه ها گذشتامیدوارم هیچ وقت نبینید یعنی تو همچین شرایطی قرار نگیرید ) ... درضمن زلزله تبریز رو هم در بر گرفته به ساکنین تبریز هم خسارت وارد شده ، منتها خسارت وارده به ما در مقابل زیرو رو شدن روستاهای ورزقان و اهر و تبریز واقعا ناچیزه !! پس بهتره ازش حرفی نزنم .
راستش رو بخواید حرف من اینه :: واقعا انتظار داشتم ، بعد از همه اتفاقاتی که این جا تو شهرمون افتاد ، وقتی 2 دقیقه میام نت ، مخصوصا مخصوصا مخصوصا این سایت که اسمش روشه و 2 نفر فرهیخته دور هم جمع شدن ، واقعا انتظار داشتم حداقل یه تاپیک باشه که کاربرا رو دور هم جمع کنه ، جهت نحوه کمک رسانی به حادثه دیده ها راهنمایی کنه ، یا این که باهم بحث کنن که چه طور می تونن کمکی به حادثه دیده ها بکنن
در حالی که در کمال تعجب دیدم دارن در مورد این که کدوم شبکه کی اخبار و پخش کرده و حرف های دیگه ی این چنینی حرف می زنن ! یا بهتر بگم تو سرو کله هم می زننالبته به من مربوط نمی شه چه کسی چه می کنه ، اما به عنوان یه هموطن و یه جمع فرهیخته فکر کنم انتظار یه تاپیک پر محتوی انتظار کوچیکی بود !! شایدم من انتظارم زیادی بود .
لطفا به این تاپیک هم یه سرکی بزنید ، جای دوری نمی ره
شاد باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)